Etiketterartiklarandlighet
Läst 44635 ggr
[
2011-08-20, 11:39

Våra Andliga Guider

Det finns flera olika Guider och alla har vi en huvudguide det är denna som alltid finns med oss under hela jordelivet. Under livets gång kan även andra hjälpare slå följe med oss beroende på vad vi behöver lära och erfara. Vaje Guide har sin uppgift och det finns en uppsjö av kunskap på andra sidan.

Vi kanske ska inrikta oss på healing en period, gå kurser och lära oss om detta då är det Healing Guider som brukar slå följe med oss. Eller vi kanske ska utbilda oss i något annat ämne då finns Guider även för det området. Det finns hjälpare för alla områden oavsett vi vandrar en andlig bana eller något helt annat.

Huvudguiden är en själ vi spenderat mycket tid med och vi har tillsammans gjort upp en livsplan för kommande liv och inkarnation. Dessa själar känner oss väldigt bra och dom vet vår absolut innersta kärna och dömer oss aldrig om vi kliver fel i livet tvärtom så stöttar dom oss och ger råd när vi behöver.

Ingen Guide tvingar sig på oss om vi själva inte vill utan dom har fullaste respekt för hur vi känner och lever men finns ändå ständigt vid vår sida om än dom inte syns och märks.

En del av oss har haft Guiders närvaro sedan barnsben medans andra upptäcker dom först i vuxen ålder sen finns dom som går genom livet och aldrig någonsin varken vet om sin huvud Guide eller känner av denna men dom finns där i alla fall, osvikligt stöttar dom varje steg vi tar.

Många gånger tillhör vi samma själsgrupp som vår Guide och en själsgrupp består ofta av c:a 8 själar vilka också kallas för själsfränder. Själsfränder inkarnerar ofta samtidigt men en del av gruppen brukar finnas kvar på andra sidan för att agera Guide åt någon ur själsgruppen.Inte alla tillhör själsgrupper utan vi är helt enkelt olika i hur vi spenderar vår tid på andra sidan och i jordelivet.Men en Guide det har vi alla med oss oavsett vilken tro eller icke tro man valt att leva efter.

Precis som i jordelivet är andra sidans invånare individuella och därför har det planerats perfekt in i minsta detalj vem som är mest lämpad som Guide för oss. Det är inte  enbart själsfränder som blir Guider till oss men vanligt förekommande.

Sen har vi tvillingsjälen,många säger dom mött sin tvillingsjäl/flamma/låga kärt barn har många namn. Även här sker ofta att vår tvilling blir en andlig Guide.Tvillingen är den själ vi skapades samtidigt som, tvillingen finns bara två av medans själsfränderna är fler, där sker inkarnation mer sällan än när det kommer till själsfränderna. Tvillingen är en del av oss , fast vi är två olika själar har vi ett band som aldrig någonsins kan brytas en kärlek som alltid består i evighet  inkarnation efter inkarnation. Det förekommer också att vi möter tvillingen i jordelivet men inte alls lika vanligt som med själsfränderna.

Jag och min Guide är tvilling och vi har valt att Guida varandra genom livet och vi tillhör ingen själsgrupp. Många säger som så att en anhörig inte kan bli Guide men det köper inte jag allt är så individuellt och hänger ihop med den livsplan vi en gång gjort för vårt liv. Jag vet fler som har både mormödrar, farmödrar farföräldrar och föräldrar vid sin sida så allt är möjligt och allt är individuellt för hur vi väljer våra liv.

Att komma i kontakt med sina Guider är jag övertygad om att vi alla kan, faktum är att vi under hela vårt fysiska liv kommunicerat omedvetet med dom och ju äldre vi blir ju mer präglad blir vi av livet och då blockerar vi lätt den naturliga kommunikation som finns från det att vi föds.

Vi kan alltid träna upp detta genom kurser eller meditation,genom böcker tips och råd från olika håll men vad vi ofta inte tänker på är att kommunikationen finns men vi vågar ofta inte lita på det vi får till oss och viftar bort det snabbt, då kan kurser böcker och olika råd från andra som redan har sin kommunikation vara till stor hjälp.

För att kunna släppa in sin Guide ska man själv känna sig bekväm med att ha denna i sin närhet, våga ha förtroende för Guiden då dom endast kommer till oss med kärlek och värme.Dessa själar är dom vi absolut kan lita på i alla väder och vindar, vad vi än utsätts för finns dom alltid kvar och vänder oss aldrig någonsin ryggen.

En del av oss väljer att jobba med Änglarna men även dom personerna har sina andliga Guider vid sin sida. Oavsett vi har en Guide eller fler så finns alltid huvud Guiden vid vår sida och vi kan när som helst prata med dom även om vi tycker vi inte får svar tillbaka så hör dom oss. Jag brukar tipsa dom som vill ha kontakt med sin Guide att börja prata med dom om allt mellan himmel och jord. Efter en tid kommer man att känna deras närvaro och där börjar kommunikationen att öppna upp. Med lite träning kan alla finna sina andliga vägledare/Guider.

Allt gott till er i ljus !

© walkinbeauti 2011

solvinge
2011-08-20, 12:52
#1

Tack för att du hjälper oss att förstå det här med guider, jag har känt en tid att jag vill ha närmare kontakt med min guide, nu ska jag prova dina råd. Mycket bra skrivet.

Jag har känt att han är nära och att jag nog samtalar med honom ("han" kom bara nu) men varit osäker på vem jag har kontakt med. Har tänkt att jag har kontakt med någon del av mig själv.

Jag har precis läst boken "Själarnas resa" av Michael Newton det känns rätt och bra det han skriver.

[
2011-08-20, 13:31
#2

Tack Walkinbeauti!!! Vilken bra artikelKyss

[
2011-08-20, 13:39
#3

Tack själva som orkar läsa FlörtKyss

[
2011-08-20, 16:38
#4

Tack walkin för en kanonartikel. Skrattande

Magi-cat
2011-08-20, 17:11
#5

Tack för jättebra artikel, precis vad som behövdes!Skrattande

Peace
Theleonora
2011-08-20, 17:35
#6

Tack för en bra och läsvärd artikel!! :)

stina63
2011-08-22, 18:43
#7

Tack WB för artikeln jättebra.

De där med själsgrupper låter intressant,,

[
2011-08-22, 20:29
#8

Mycket bra skrivet Walking beauty, ja även fast jag själv jobbar med ärkeänglarna så har jag min älskade huvudguide med mig och han hjälper mig också :)

Hellas
2011-08-22, 21:26
#9

På forumträffen vi hade i helgen fick samtliga deltagare kontakt med både sin andliga ledare och Transguiden via en speciell meditation.
Det var alldeles underbart att se och jag tror inte att det fanns någon som gick ur den meditationen utan att känna sig rörd KyssSkrattande

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
[
2011-08-25, 15:31
#10

Tack själva Glad

Guider är något jag brinner för,den enorma vilkorslösa kärlek dom ger till oss, något jag önskar alla får kontakten med så är det sina guider .Det ger så oerhört mycket och jag hoppas från hjärtat att dom som söker kontakten med sina guider ska öppna upp den kommunikationen Kyss

Amandla
2011-08-25, 16:55
#11

Jag mediterade igår efter att ha läst här, bland annat det här inlägget. Hade bästa kontakten på länge, både med min närmaste guide Rosa och även med den övergripande, eller vad jag nu ska kalla honom. Om han nu är en han egentligen, det är enklare att säga så. Han består enbart av ljus, är minst två meter lång, han fyller upp hela rummet när han kommer.

Jag kan aldrig urskilja några ansiktsdrag eller kropp för ljuset är så otroligt starkt, bara att han har ögon som lyser ännu starkare. Och kärleken han utstrålar är så stark, jag rös över precis hela kroppen igår, både invändigt och utvändigt, det gick som vågor i säkert en minut. Helt underbart! Och svaren jag fick på mina frågor var precis det jag behövde.

Jag har fått namnet Isot till mig, jag slog det på nätet och det betyder "ljus" på finska. Jag kan ingen finska… Flört Ett medium jag var hos för ett antal år sen såg honom också, hon sa att han verkade vara en Elohim och att det inte är vanligt att man har en sån guide. Vet inte vad jag ska tro? Nån som vet? Elohim är väl en slags ängel? Läste på ett annat ställe att man kan ha en sån nära ifall man behöver extra skydd eller stöd. Ah, ska väl inte grubbla så mycket över det heller, det känns bara bra att ha honom hos mig Glad

Rosa har jag känt länge, fast första gången jag såg henne var hon som ett gyllenrosa moln, ungefär som det kan se ut i en solnedgång. Varm och kärleksfull gyllenrosa dimma omsvepte mig, sen har jag sett bit för bit under åren hur hon ser ut. Häromkvällen när jag mediterade framträdde hon ovanligt tydligt, jag tyckte att hon var lik en amerikansk skådespelerska (inte så väldigt känd). Igår kväll såg jag på en film, gissa vem som var med? Flört De ÄR lika!

Vet också att jag har fler guider, de har lite olika uppgifter och kommer och går på ett annat sätt.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt
[
2011-08-25, 17:01
#12

En fråga till #11: hur kom du fram till att "Isot" skulle betyda ljus på finska? I min värld betyder det "stora" på finska.

Amandla
2011-08-25, 18:26
#13

Jag hittade nåt lexikon… menar du stor som i STOR?

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt
Amandla
2011-08-25, 18:27
#14

Fast jag kanske minns fel, kan det ha varit något annat språk? Jag är en virrpanna… Tungan ute

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt
[
2011-08-25, 19:59
#15

Iso betyder stor, isot är helt enkelt plural, stora.

Jag provade google translate, identifiera språk. Det enda som dök upp var finskans isot, "stora". Är du säker på att du hörde rätt? Det kan ha varit ett liknande ord, eller så heter guiden så och det betyder inget på något jordiskt språk.

Eller så är det ett annat språk som inte finns med på googles språkidentifiering.

Amandla
2011-08-25, 22:58
#16

Märkligt… ja det är ju ingen vits med att insistera förstås… *förbryllad*

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt
[
2011-08-26, 13:56
#17

# 11 Nu kommer jag in på ett ämne jag tror Kvasthilda kan svara på ordentligt,men min tanke när det är ljusvarelser som är upp mot två meter är att dessa kan vara änglar.Men det kan Kvasthilda ge dig mer råd i som både jobbar med änglar och har kunskapen om dom.

Guiderna brukar normalt vara som vi i storlek,dom har levt helt vanliga jordeliv och visst finns ju en del personer som är närmare två meter men av någon anledning är min accoiation till dessa långa ljusvarelser änglar.

Är inte insatt i änglahiarkin över huvudtaget men jag tror hon kan ge dig en vettig förklaring där  för nu är vi ute på ett ämne jag inte är insatt i Flört

Amandla
2011-08-26, 14:30
#18

Tack WB! Ska kontakta Kvasthilda Cool

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt
[
2011-08-26, 19:24
#19

Bra förklarat WB.Glad

[
2011-09-01, 19:55
#20

#11 #12

Jag kan nämligen finska och det är som NeferNefer säger; "isot" ("stora") är i plural av "iso" (stor).
Kan lika gärna vara ett namn på ett helt annat språk, dock. Så vifta inte bort den informationen. Gammalt egyptiskt kanske…?

Tänk mycket på betoningen i namnet (hur det låter, klangen), inte stavningen. För finskan har ju ett speciellt sätt att betona på, och det kanske inte alls var den finska betoningen du fick till dig. Det du fick höra kanske uttalas helt annorlunda än "isot" som i finskan och då kan det vara ett helt annat språk. Tyvärr så fattar ju inte internet röstbetoning, utan läser rakt av efter stavning och då blir det automatisk finska, haha. Det kan förklara varför du fick upp finska.
Vad jag försöker säga är att jag tror att du inte är ute o cyklar, jag tror mycket väl att Isot kan vara namnet på "honom"! Kyss

Amandla
2011-09-01, 19:58
#21

Tack Mhm! Jag kan ju också ha drömt det… men det känns så självklart att namnet betyder "Ljus". Annars när jag får namn till mig så kan jag få gå och suga på dem, de kan ändra sig innan de känns färdiga. Men inte detta, det har varit samma från första stund.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt
[
2011-09-01, 20:05
#22

Inga problem!
Jag ville bara påminna om att internet är superbra, men det slår upp det första bästa och utgår endast från stavningen, och man ska inte alltid nöja sig med det.
Kan tillägga att "Isot" på finska uttalas "Isååt" på svenska.

Känns det så självklart för dig att namnet betyder ljus så tror jag att det mycket väl kan betyda det.

[
2011-09-01, 20:09
#23

Åter till Isot, så har jag tre möjliga tankar. Är "Isot" med säkerhet en man?

1) I en keltisk myt finns det en kvinna vid namn Isoud/Isolt/Isolde (namnet varierar lite). Hon skulle ha varit dotter till den irländska kungen.

2) Jag har ingen aning om hur mayaspråket uttalas, men det finns en mångudinna som heter Ix Ch'up.

3) Är det en egyptisk person har vi många fler möjligheter än så här, därför att hieroglyferna bara anger konsonanternas ljudvärden, inte vokalerna. Vi har alltså ingen aning om (okej, en aning har vi visst, men ingen absolut säkerhet) vad de gamla egypterna och deras gudar egentligen hette. Därför kan solguden lika gärna heta Ra som Re, faraon Echnaton kan lika gärna heta Akhenaton och så vidare. Står det bara R eller KNTN och vi måste fylla i vokalerna själva, då är det knepigt. Men i fallet Isot står vi alltså med ST. Den moderna uttydningen av hans eller kanske hennes namn kan nämligen ha blivit något helt annat än Isot, fast det var så han hette. Set till exempel. Fast nu kanske just Set inte var den mest godhjärtade av det gamla Egyptens karaktärer, så vi kan väl hoppas och tro att det rör sig om någon annan. Eller att han har bättrat sig på gamla dar. I alla fall, många av namnen har vi ett gott hum om hur de har låtit trots den skriftliga vokalbristen, men inget kan sägas med hundraprocentig säkerhet.

Något som verkar trovärdigt? Annars återstår ju den fjärde tanken, att Isot är det riktiga namnet, men att individen inte finns i några jordiska källor. Och det är ju inte helt omöjligt det heller.

Amandla
2011-09-01, 20:24
#24

#22 och 23, kul att ni fortsätter hjälpa mig att försöka hitta ursprunget på namnet!

Det låter som det italienska kvinnonamnet Isotta, fast utan a:et på slutet då förstås.

Jag brukar säga "han", jag känner att han är något mer maskulin än androgyn och än mer androgyn än vad han är feminin, om ni förstår.

Skulle inte förvåna mig om det ligger något egyptiskt i det hela… gammalt är det i alla fall, det är jag helt säker på. Mycket gammalt. Och god, enbart ljus och kärlek Flört

Han är i alla fall något helt annat än mina "vanliga" guider som ser ut som vanliga människor (nåja, nästan i alla fall).

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt
Hellas
2011-09-01, 20:47
#25

Guider kan vara både långa och ståtligt änglalika eller små skröppliga och krokiga.
En Guide kan även visa sig som lång och änglalik på grund av att deras mänskliga vän förväntar sig att guider ser ut på det sättet och har på så sätt lättare att ta till sig själva kontakten.

#24 Jag tycker du ska fråga din Guide om namnet och om det har någon betydelse.
Det är dessutom väldigt många guider som inte säger sitt riktiga namn utan enbart talar om att "Du kan kalla mig för "Bosse" (eller någonting annat vanligt namn).
De kan tycka att deras egna namn är för komplicerat eller så finns det andra anledningar.

Jag själv har inte min Guides namn fullt klart för mig, jag vet att jag har fått det men jag glömmer av någon konstig anledning bort det.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Neathecat
2011-10-18, 00:23
#26

Några bra tips på hur man börjar försöka närma sig sin guide? Böcker el webbsidor? Kurs är uteslutet för mig dels av ekonomiska skäl.

Mvh N.

9:a (Nia)
Magi-cat
2011-10-18, 10:52
#27

Cassandra Eason har skrivit fina böcker, bl.a. Stora boken om andliga guider.

Peace
yamher
2011-10-18, 14:21
#28

de på två meter (runt där) är ärkeänglar. Änglar är i vår storlek. Sedan kan de ge illusion av att vara mindre eller större beroende på ändamålet. Det har med deras ursprung att göra, att ärkeänglarna är större. Min skyddsängel heter Mikael, han är den närmsta guiden jag har, men jag har ytterligare än som kommer lite då o då.

Alis volat propriis Oskyldig
Andina
2011-10-18, 14:38
#29

Härlig artikel och tråd! Spännande ämne detta med våra vänner i Bortom.

Själv har jag en 'man' med mig som jag alltid uppfattar som minst 2,5 meter lång. Jag får lite känslan av Lurch med honom (den långe mannen i Familjen Adams) - så jag kallar honom Lurch. Flört Har aldrig frågat 'honom' om hans namn. Och jag blir lika glad varje gång jag möter honom.

P.S. Jag formligen ääälskade Lurch i den gamla tv-serien också!

_Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga _kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck ♥· Medarbetare på Healing
elin28
2011-10-25, 21:51
#30

Tycker detta inlägg vad jättebra.

Jag vill veta närmare vilka mina guider är. Jag vet iaf två anhöriga som är med mig:) Dem har jag träffat några gånger.

Men denna eviga pirrande känsla i låret har jag förstått att det är någon som är med mig väldigt ofta. Hur får jag reda på vilka/vem de är?

En till sak jag är intresserad över är mina barns guider, jag vill på något sätt bara veta vilka som är med dem!:) Mycket jag vill men finner det så intressant!

Vill gärna ha tips hur man kan komma närmde ens guider:) Ja och gärna barnens då jag vet att de också är här hemma med oss:)

kram från mig

Fylgja
2011-10-26, 00:09
#31

Min guide (en av dem), sa att han hette Christoffer Lind, levde i slutet av 1700-talet, i närheten av där jag bor nu.

Jag forskade lite och hittade faktiskt min Christoffer! Förvånad Dessutom fanns det bara en enda med deet namnet under den tidsperioden.
När jag frågade vad han gjorde om dagarna sa han att han gick runt och skrymtade på de olika gårdarna.
"Skrymta" visade sig betyda spöka Skrattande.

Han är väldigt trevlig, och han sa att jag hade flera guider. Men just han var för kärlek och beskydd.

Har försökt träffa de andra, men jag lyckas inte komma i det tillståndet igen…
Fixar ju inte det här med meditation, den var gången var bara flax.

[
2011-10-26, 09:01
#32

Åh tack för en kanonbra artikel. Ska läsa om den igen  när jag satt på kaffet.

sanna_123
2012-03-19, 13:46
#33

Ny medlem som undrar lite över hur ni ser era guider i gestaltform?

Jag stängde av mina mediala förmågor för ett år sedan eftersom det kom in saker som inte var önskvärda med på köpet. Fortfarande rädd och försöker(fram till idag) inte att tänka på något övernaturligt alls.

Min farfars far var same schaman och min farfar präst(vilken motsats till varandra) men dock lika andliga på sitt sätt båda två ändå. Min mormor var sanndrömmare och såg in i framtiden fast hon inte ville.Min mamma hör saker och min yngste ser samma.jag har tyckt det varit en belastning eftersom det ofta aldrig varit några positiva saker som setts och drömts bara eländes elände.

Jag känner på mig om folk och en vecka till en dag innan det händer saker runt om mig eller familjen.Inte så bra.Man kan bli kallad för knäpp.

Gjorde en grej för två år sedan och ville så gärna hjälpa till med att hitte en person. Såg platsen och vad som fanns där och tipsade folk som letade. Till sist så trodde jag att jag inbillat mig men när det sedan stämde blev jag skiträdd helt enkelt. Tyckte att det var fel att inte ha kunnat göra något innan det hände.Jag fick ångset precis som att jag velat at det skulle hända något farligt. Vem vill hitta döda personer det kändes så fel.

ofta näör vi umgås och någon prtatar om något så kan jag fylla i med att"joviss serru då kommer dte att bli så här" och så får jag skit sedan när det händer.Folk tyckert att jag "lägger på dem" elände- är jag en sån? som lägger olycka på andra?

Hur kommer jag i kontakt med min guide eller har de diksvalifiserat mig?känner mig som en elak häxa till och från och jätteledsen.

Amandla
2012-03-19, 14:01
#34

Hej sanna_123 och välkommen hit! Nej, elak är du då rakt inte, däremot verkar du behöva lära dig att hantera din medialitet. Den första regeln är att ALDRIG berätta om sjukdom, död och annat elände som otrohet till exempel. Aldrig! Det händer ju att man har fel, och ett sånt uttalande kan ställa till det rejält för klienten (den man sett det för) och dennes anhöriga. Du behöver också lära dig att stänga av, dvs inte vara mottaglig för andevärlden.

Bläddra runt bland trådarna här, det finns massor med bra tips!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt
ALPHIRA
2012-07-15, 02:16
#35

Jag är en gammal själ men ändå en nybörjare. Tack för en bra och förklarande skrivelse om guider/hjälpandar. Men jag fattar fortfarande ingenting. Har själv kontakt med en ängel, har kontakt en/ett par av mina nära avlidna, har sett Jesus mm mm. Jag förstår inte vem som är min guide. Är det någon helt annan än dom som jag nämnt? Är det viktigt för mig attt veta det? Det vill säga att ha direkt kontakt med henne/honom/det?

yamher
2012-07-15, 08:49
#36

oftast är din skyddsängel den du känner mest värme till. Du kan prova att läsa denna om änglar (att vara skyddsängel)

http://andligutveckling.ifokus.se/articles/4f8dcbacd4ebea6c37000d28-anglar?discussions-1

Alis volat propriis Oskyldig
W
2012-07-15, 10:04
#37

#35 Oj nu var det ett tag sedan jag skrev denna artikel men jag tänker så här,känns det viktigt för dig att ha kontakten med guider då är det ju rätt.Gå efter din egen känsla om det känns viktigt.Fast jag tror du redan har kontakten och kommer att känna vem som är vem med tiden Glad

[
2012-07-15, 12:59
#38

Inlägget är borttaget

W
2012-07-15, 13:19
#39

Tack för hjälpen goa Fjäril Kyss

[
2012-07-15, 13:31
#40

Inlägget är borttaget

W
2012-07-15, 13:34
#41

Inlägget är borttaget

ALPHIRA
2012-07-25, 00:14
#42

Bästa yamher. Jag skrev ett inlägg "En älva, eller?" någon månad sedan kanske. Våran kära Fjäril önskade då att du skulle råka läsa vad jag skrivit.

ALPHIRA
2012-07-25, 00:21
#43

Tack wolfheike och hälsningar på sätt och vis…vi har samma rötter säkert. Besökte USA och Kanada och hade en stark indianupplevelse där. En sådan värme har jag aldrig känt som där vid ett tillfälle när han kramade om mig flera minuter.

yamher
2012-07-25, 21:16
#44

Alphira - nu har jag missat något?? var??? Ber om ursäkt jag har varit upptagen med livet så jag känner mig lite förvirrad…

Alis volat propriis Oskyldig
tarotlasse
2012-07-25, 22:16
#45

Detta med våra Guider är mycket intresant och det är otroligt utvecklande att lära känna sin guide och att komunicera med dom.

Dom har så enormt mycket att ge oss och man får en förståelse för många saker man själv gör i livet när man jämför med Guidens liv.

När man börjar lära känna sin guide och får en kominikation så lovar jag er att den mediala och personliga  utvecklingen tar ett jätte kliv framåt.

Men jag vill säga att jag och min huvud Guide är väldigt olika.

Min Guide är poet och väldigt nogran med det skrivna ordet och att utrycka sig.

Jag har aldrig förstått mig på Poesi och är dessutom dyslektiker

Han formulerar sig väldigt väl och är eftertänksam och väldigt klok  i sitt tal.

Till skillnad mot mig som kan vara väldigt snabb i talet och inte alltid tänker efter innan jag säger ngt.

Så vi är väldigt olika får jag säga däremot har min guide själv sysslat med trance mediumskapet och var en andlig vägledare och lärare under sitt liv.

Så är väl troligt vis den biten hans uppgift är att hjälpa mig i att lära ut andlighet och kontakten med sitt eget inre.

Min Healing Guide är läkare och specialist på invärtes medicin.

Han är tystlåten lite butter och levde ett liv med mycket hemska upplevelser.

Vi kan ha väldigt intresanta samtal med varandra men under healing arbetet är han helt tyst och visar mig vad jag ska göra.

Vid några tillfällen har han bett mig att sätta mig på en stol  bredvid för jag är mest i vägen så han kan arbeta ostört he he.

Trots att jag satt mig  på en stol en bit därifrån har klienterna känt händer som arbetat med dom och även inne i deras kroppar.

Först efter healingbehandlingen jag får information om vad som gjorts.

Men under trancen är det väldigt sällsynt han pratar själv även om det händer oftast får min huvud Guide förmedla informationen när det gäller talet.

Sedan har jag en liten pojke som avled när jag själv var 10 år och skulle var ngt yngre en mig om han levt i dag.

Hans uppgift är att höja energien under trancen han är busig skojfrisk och är väl den i mitt ande team som är mest lik mig.

Även om han är ett litet barn så har han en kunskap som är väldigt fachinerande.

Sedan har jag 2 asiatiska personer som ofta visar sig men inte berättat så mycket om sig själva ännu.

Men har upplevt 2 asiatiska liv under regresioner och har en del information och  Har nu under sommaren har en av dessa asiater haft flera samtal med mig och jag  är nu helt säker att denna Guide är en av dom jag upplevt som tidigare liv under en regresion.

Både min Huvud guide och Healing Guide har visat sig som mina tidigare liv under regresions resor jag gjorde för många år sedan.

Så den andra asiaten som visar sig tillsammans med mina övriga guider misstänker jag är den andra asiaten som jag upplevt som tidigare liv.

Men har inte fått ngn information från honom själv i dag genom samtal så misstänker jag får den informationen längre fram.

Men att det också kommer visa sig som ett av dom tidigare liv upplevelserna jag haft men vi får väl se när jag får mer information i framtiden.

Mina Guider kommer från olika kulturer och från olika tros uppfattningar och har lite olika syn sätt på vissa saker men otroligt berikande får jag säga.

Dom kan säga  samma sak men genom olika synsätt och sina olika erfarenheter från sina kulturer vilket är otroligt intresant.

När man har ett samtal där Guiderna för en diskusion med varandra och med mig där dom har olika syn på saker men det är inga gräl utan saklig information och dom menar egentligen samma sak men på olika sätt.

Lasse

tarotlasse
2012-07-25, 23:39
#46

Måste berätta ett par mycket roliga saker som har med min lilla bus pojke att göra.

Han har vid flera till fällen kommit egenom under storseanser för gästande  medium som inte vet så mycket om mig.

Då har  han alltid presenterar sig med sitt namn och sedan busar han rätt så rejält med mediumet o det blir många skratt.

Finns ingen tveksamhet när han kommer egenom under seanserna.

Sist jag satt i trance för några stycken utanför min normala hem cirkel vilket är väldigt ovanligt.

Men var för några som gick i mina andra  mentala cirklar jag satt för.

Så kom denna bus pojke och busade rejält med en av våra manliga deltagare han pratade och skämtade med honom och avslutade med att säga till honom att det var inte han som flyttade på gradinerna  o skrattade han och sedan frågade han om vad för lustiga saker han hade  i frysen.

killen blev vit i ansiktet och  efteråt vid fikan satt han helt tyst och skakade på huvudet.

Så berättade han att kvällen innan  när han satt och tittade på tv´n så hörde han ett barnskratt i sovrummet  vilket han tyckte var konstigt.

Han reste sig  och gick in i sovrummet  och till sin förvåning såg han att ngn vikt undan gradinerna snyggt och prydligt och kilat in dom bakom elementet.  Han hade kliat sig  i huvudet och funderat rejält på hur tusan detta gått till. men han fick svaret under trance demostrationen.

Sedan ngn dag senare öppnade han frysen för att värma lite mat och till sin förvåning så överst i frysfaket låg en Rysk öl. Han har aldrig i hela sitt liv köpt en rysk öl  och när vi letade efter denna så fanns den inte i Systembolagets sortiment så vad den kom i från har vi ingen aning om.

Men del lilla busungen hade ju sagt att han skulle titta i frysen efter lustiga saker.

Så dom är för härliga o på ett humoristsiskt sätt visa sin närvarao och på vad dom kan genomföra.

Lasse

W
2012-07-26, 05:41
#47

# 46 Lasse det där är en sån där underbar händelse man ler hjärligt åt när man läser,man blir både glad och varm inombords.En härlig följeslagare den lille killen som bjuder på Rysk Öl Cool

Upp till toppen