Etiketterdrömmardrömtolkningar
Läst 357 ggr
bappelsin
2020-06-02, 12:11

Diverse drömmar

Hej, har aldrig gjort något sånt här tidigare och vet ej om det är rätt tråd för att skriva om det här, men då det gäller mest drömmar så känns det rätt. Admin får säga till annars om det är fel tråd.

För att ge lite backstory:

För två år sen så tog ett ex/nära vän till mig sitt liv, vi kan kalla h*n för Y, och ett år senare dog min morfar. Har alltid varit känslig för övernaturligt (sett, känt, hört diverse saker) och vet på ett ungefär när det är något som inte är ''normalt''. Jag och min sambo flyttade in vår nuvarande lägenhet i november och har hänt en del skumma saker här sen dess.

Nu till det som hänt:

Har haft väldigt många mardrömmar med Y, och oftast har det varit mycket ilska i drömmarna, t.ex att Y förföljt mig, hotat mig, skrikit på mig att jag är anledningen att Y gjorde så, och liknande.

Har även haft en dröm som jag inte kan släppa, men den kräver lite backstory den oxå. Några veckor innan den drömmen så fick duschdraperiet 3st revor, ca 3-4cm långa, med ca 1-2cm mellanrum. Under den tiden så hördes knackningar ifrån badrummet, och sen några dagar senare så välte en stor staty väldigt aggressivt emot mig och den gick sönder. Dubbelkollade den nån dag innan pga vi har katter och den stod inte ostadigt och ingen av katterna var nära när den välte, var heller inte möjligt att katterna rivit duschdraperiet. Någon vecka senare så får jag en dröm jag inte kan vakna ur, men var ändå som att jag var klarvaken för kommer ihåg alla exakta detaljer.

Var i ett hus med en lång, lång, lång trappa, ca 20+ våningar, med ett stort fönster längst ner i hallen, följde efter Y, som att Y guidade mig uppför trapporna. Hade en sån obehagskänsla hela tiden. 

Det var två dörrar vid varje våning, en på vardera sida och sen en till trappa. Ju högre upp vi kom desto mörkare blev det, dörrarna blev äldre, obehaget växte (får ångest och obehagskänslor bara av att minnas drömmen och skriva om det), och Y fick en mörkare och mörkare energi.

Vid ungefär 10-15e våningen, kommer inte ihåg exakt vilken våning det var pga var så mörkt, så klarade jag inte av mer, utan sprang ner igen.

Där möttes jag utav att fönstret blivit sönderslaget och det var en förvriden människa där, som försökte attackera mig och döda mig, kände all ilska och allt hat hela tiden, och började storgråta och skrek ''lämna mig ifred, jag vill inte ha dig här, du är inte välkommen här'', och då vaknade jag i full panik och kände hur det var någon som kollade på mig (sambon sov djupt), och att den känslan av att nån stirrar på en sakta försvann..

Sedan dess har drömmarna med  Y kommit allt mer sällan men det händer fortfarande, och det är så mycket ilska och hat när jag väl har dom drömmarna..

Så jag är osäker på ifall Y försöker skrämma mig, eller om det är något annat som följer efter mig (blivit välsignad en gång av en präst som sa att en dödsängel följde efter mig), men tror även att min morfar kanske kommit hit för att skydda mig, för känner ofta lukten ifrån honom här, och får en trygghetskänsla som bara han kunde ge. 

Vad tror ni? Tror ni min morfar försöker skydda mig från Y och något annat? Eller att något annat tagit skepnaden utav Y för att knäcka mitt psyke? 

Är konstant rädd när jag är ensam och funderar t.om på att flytta hem till mina föräldrar igen pga det men då riskerar jag att förlora min sambo, vad ska jag göra?

Tacksam för alla svar

Tant Grön
2020-06-02, 13:31
#1

Jag skulle ha bett Y att gå in i ljuset. Om det nu är Y måste hen må väldigt dåligt.

mörkaögon
2020-06-04, 00:19
#2

Har du på något vis dåligt samvete mot Y? Känsla av att du borde ha kunnat förhindra det som hände eller var det mycket osagt mellan er? 

Tror det är mera sånt som spökar för dig än Y själv.

skina
2020-06-12, 15:31
#3

Bästa sättet att möta hat är med kärlek, eller om man inte klarar det så vänlighet och lugn.
Försök att sprida ljus i lgh och du kan även ta rökelse av torkad salvia till hjälp. Men får du inte till det så måste du be om hjälp från någon som kan sådant här.
Men du ska absolut inte ge upp, utan se till att lösa det :)
Lycka till :)

Upp till toppen