Etikettmedialitet
Läst 1316 ggr
Eilrahc
2018-09-10, 19:30

Såg bild på mig själv

Hej,

Det här kommer låta extremt flummigt, så ska försöka förklara så gott jag kan.
Läs gärna igenom och kom med dina tankar om vad det var jag såg.

För någon månad sen när jag skulle gå och lägga mig hände något märkligt.
Jag hade lagt mig ner, blundade och väntade mer eller mindre på att få somna nån gång.
Helt plötsligt när jag ligger i min egna värld av tankar så blir det som en blixt framför ögonen (jag blundar fortfarande). Precis som en kamera-blixt, varpå jag ser som ett foto av mig själv sittandes vid ett bord och tittar på mig själv. 
Ungefär som att jag och mina ögon är kameran som tar bild av mig själv.

Jag kommer ihåg bilden mycket väl: Jag satt vid ett stort, ovalt bord. Kändes som ett pokerbord. Bakom mig satt en stor klocka högt uppsatt på väggen, hela salen andades kasino. 
Jag log och såg väldigt tillfreds ut med livet, ny-snaggad samt att jag hade på mig en grå hoodie med luva (äger ingen sån för övrigt).
Sen zoomades bilden ut mer och mer och till slut försvann den.

SEKUNDEN senare efter att den första bilden försvunnit så händer samma sak igen - blixt och en ny bild:

Jag är på väg till min svarta bil (såg ut som en slags sportbil) som står vid garage-uppfarten. Min ena son/dotter springer före mig (inte helt hundra på kön). Huset är vitt och känns väldigt nytt och modernt. På gräsmattan står en tjej med vad jag uppfattar det som vårt andra gemensamma barn i famnen. Hon är blond och lite längre än medel tjej.
Omgivningen är dock inte svensk. Huset ligger på en höjd och nedanför är en lång vit sandstrand och ett kristallblått hav. 

Känslan jag fick (utan någon som helst grund) var att jag befann mig i USA.

Märk väl att jag INTE sov när detta hände. Jag var klarvaken, om än blundandes. Jag kan ligga och blunda i timmar (sömnproblem) utan att sova en sekund.

Så - vad tror du det var jag såg? Jag har än idag ingen aning om det rör sig om min framtid eller vad det nu var jag såg.

MVH

JeuneMadame
2018-11-19, 22:05
#1

Det är möjligt att du drömde en så kallad "sanndröm". Är det något du skulle kunna tro vara din framtid? Eftersom det är väldigt långt fram låter detta spännande. Själv har jag drömt om sådant som ligger nära i tiden, som sedan hänt. Only time will tell.

wildfire
2018-11-20, 05:29
#2

Det låter som om du gjorde en astral projektion,att din ande förflyttade sig ur kroppen och gjorde en resa nåt som sker både när vi är vakna och sover.Du hade lagt dig och kom in i ett avslappnat tillstånd och får se dig själv förflytta dig i tid.

Jag astral reser ofta både under sömn och vaket tillstånd och det är helt fantastiskt underbart,en befrielse för anden att färdas i alla möjliga riktningar.Har du nån gång känt det som så att du kunnat stå,sitta eller gå och bara känna att du plötsligt lämnar din kropp oavsett var du befinner dig och oavsett tid på dygnet? det är ett av många Tecken på astral projektion.

En annan tanke under din upplevelse,kunde du rent fysiskt ta och känna på saker,personer omkring dig.Kände du smak,doft med mera då är det absolut en astral projektion du fått vara med om 🙂

Eilrahc
2018-12-28, 15:56
#3

Tack för svar! 

Jag tror inte det var någon astral upplevelse då jag kände klart och tydligt att jag var kvar i min kropp. Det var bara bilderna jag såg.

Dom kändes så realistiska, det var liksom jag på båda bilderna och jag minns dom så himla väl. Och jag var fullt medveten, knappt nära till att somna.

Mycket märkligt var det iaf och jag har än inte hittat någon förklaring till vad jag såg. Har letat som en galning på nätet, haha! 😂

Upp till toppen