Etiketteralternativmedicinhälsa
Läst 1281 ggr
allhealing
2015-06-23, 02:32

Vad sätter krokben för ett fantastiskt liv?

Allting handlar om vilket målet med livet är hos en person. Vill man ha mer förening och gemenskap med sig själv och sin omgivning? Vill man ha mer separation? Eller vill man kvarstanna i den verklighetsuppfattning man för tillfället befinner sig i?

Om det vi fått lära oss från vår omgivning är normen för hur dessa beslut tas och dessa normvärden är en blandning av såväl rädsla som kärlek. Då kommer rädsla alltid att finnas i de beslut vi tar så länge rädsla ligger till grund i det vi fått lära oss.

Rädsla är ALLTID avsaknaden av en större förståelse. Det är först när vi inser att det är såhär vi skapar våra liv som möjligheten att förändra det vi upplever som verklighet blir möjlig att påverka från grunden.

Ta reda på vilka rädslor du bär på. Sluta låta dom vara databasen du använder dig av när du framöver skapar ditt liv på nytt i varje nytt beslut du tar. Om du inte vet hur du ska välja vad som är och vad som inte är baserat på rädsla. Ställ frågan, vad skulle kärlek göra nu.

Allting en människa gör utgår från vilken grundtrygghet man har. Dvs vilka grundvärderingar man utgår från när man tar alla de beslut som resulterar i det liv man lever.

Kent Asp

kentasp.com
www.kentasp.com
www.MindKnowlogy.com

förändring är alltid en möjlighet

Upp till toppen