Etiketterartiklarandlighet
Läst 38270 ggr
Fjäril
2013-11-10, 21:10

Anden i glaset

Tack till tarotlasse för att du har satt ihop den här artikeln åt oss på Övernaturligt! Tack också för att du vill dela med dig av dina erfarenheter och råd till andra medlemmar!

(Den här artikeln är ämnad som information för anden-i-glaset-sökare, ingen diskussionstråd med andra ord. Har man frågor, är man välkommen att starta en ny tråd!)

Anden i Glaset

"Anden i glaset har man blivit varnad för många gånger och det finns mängder med historier om hur folk råkat illa ut blivit skrämda och stött på onda andar.

När man lekt denna lek för det är just vad det har varit, när personer utan kunskap om andevärlden och hur andevärlden fungerar gett sig på detta med anden i glaset. Hur många har inte tagit fram glaset och pappret med alfabetet under en blöt fest och för skoj skull kollat om man kunnat få kontakt med andevärlden? Det är alltså inte så konstigt att det har spårat ur när man utan kunskap och dessutom ibland påverkade av alkohol börjar leka med andevärlden!

Oftast handlar det om en hel grupp av vänner, där inte alla medger att de är rädda och tycker det är obehagligt, för vem gör det i en grupp? Och vid festliga tillfällen säger i regel alla ja till den här leken. 

Vad händer när man tar kontakt utan att ha respekt eller kärlek för den lek man gett sig in i? Leker man med andevärlden, leker de med oss. Är du då dessutom rädd så kan det skapa världens "monster" i vår egen hjärna och vårt logiska tänkande. Förstår vi inte så blir vi rädda och allt andevärlden säger tolkar vi själva med vårt logiska tänkande och när vi blir rädda skapar vi ytterligare rädslor och "monster". Det räcker med att en enda närvarande i gruppen bli rädd, så kan detta resultera i fruktansvärda "monster" och händelser under anden-i-glasetsession för alla deltagare.

Alla öppnar upp automatiskt, och när vi är öppna (för andevärlden) läser vi omedvetet av varandra och även alla deltagares rädslor, vilket kan bli obehagligt för alla i gruppen. Det räcker med att en enda "korkad" fråga från någon, och den behöver inte ens ställas högt utan den kan finnas i deltagrens tanke, och sedan med ett lika "korkat" svar vilket gör att ingen förstår svaret och rädsla kan då uppstå.  

Andevärlden kommunicerar på ett sätt och vi fysiska personer på ett annat sätt, och har man inte kunskapen om detta så kan det bli fruktansvärt fel. Jag har själv i ungdomen, utan  tillräcklig kunskap och under fester med alkohol inblandat, sysslat med anden i glaset och som spårat ur i kaos.

Med besked om ond bråd död och andra hemskheter har någon då pratat om eller tänkt på djävulen så har glaset visat 666 och rädslorna har blivit ännu värre. Så att syssla med anden i glaset utan kunskap är totalt vansinnigt oavsett i berusat eller i nyktert tillstånd.

Rädslor skapar så mycket problem och speciellt i kontakten med andevärlden när vi inte vet vad det handlar om eller vem det är på besök, och detta skapar "monster" i vår hjärna.  Så ren okunskap, lek och rädslor i kombination skapar dessa missförstånd och ger anden i glaset så dåligt rykte.

Den moderna spiritualismen startade i USA där man kommunicerade med andevärlden genom knackningar i väggarna i huset. Man ställde frågor och fick en knackning som svar. En knackning för ett ja och två som ett nej. Detta utvecklades efterhand och man bad då om att anden skulle stava fram ord och då be den knacka så många gånger som bokstaven låg i alfabetet. Så en knackning blev A, 5 knackningar blev E osv.

Trollborden fungerade på samma sätt och efterhand utvecklade man detta och ritade upp bokstäver på bord och papper. Man använde Ouyabräda som någon av medierna höll fingrarna på för att bokstavera sig fram och med det få fram orden.  Sedan så använda man även glas och pendel på samma sätt. Oavsett dessa föremål kallade man det för en psykograf.

Ouyabräden blev oerhört populärt, framförallt i Usa och i  slutet av 1800- och i början av 1900talet fanns ingen tv och det fanns inte så mycket nöjesevenemang heller. Det blev då en populär fritidssyssla där hela familjen, grannar och ibland hela släkten samlade sig och hade dessa övningar med andevärlden. Det var inte bara ouyabräden, pendel och anden i glaset som blev regelbundna cirklar, utan även trance och fysiska cirklar. 

I början av 1900talet var en storhetstid inom spiritualismen och man hade otroliga resultat i dessa hemmacirklar. Man hade också kunskapen om spiritualismen och under denna period drabbades inte alla av hemska och onda saker som sker i dagens Anden i Glaset- seanser och var beror då detta på?

Man använda pendeln på exakt samma sätt och den har inte alls samma dåliga rykte som anden i glaset och Ouyabräden, och man kan ju fråga sig varför då det är exakt samma sätt man arbetar på, med alla tre föremålen.

Medium på 1800 och- 1900 tal fick fram helt fantastiska saker med bräda, glas och pendel. Det var ren konkret information som mediet kunde få fram genom att föremålen stavade sig fram och man kunde få andarna igenkända och de kunde ge budskap och vägledning genom det skrivna ordet.

Mina föräldrar hade på 50, 60 och 70-talet ett köksbord med alfabetet inritat med Ja, Nej, Byte eller Avsluta på. Det pratades aldrig om detta hemma, och när vi hade gäster lade man bara en duk över köksbordet.

De var aktiva spiritualister och de sysslade ofta med anden i glaset och de hade även gäster där man då tog fram glaset för andekontakt. Jag frågade min mamma om de aldrig råkade ut för hemska saker och den ondska alla rykten och skrämselpropaganda vi kan läsa om i dag. Hon sa att det aldrig någonsin stött på detta utan det alltid varit vänliga och kärleksfulla andar som kommit igenom och många av dessa kunnat bli igenkända och bekräftade och sedan lämnat budskap.

Det fanns absolut inga konstigheter eller hemsketer och ondska som det pratas om i dag. Dessa medium hade respekt och kärlek till andevärlden samt kunskapen om hur andevärlden kommunicerade och fungerade. De råkade inte ut för hemska saker under sin ande i glaset-sessioner som många gör i dag, och det säger väldigt mycket om vad det handlar om kan jag tycka.

Man kan ju fundera på varför då detta dåliga rykte började figurera när det gällde anden i glaset?

Med mina egna erfarenheter om anden i glaset, som vi lekte med i ungdomen utan att rätt kunskap om andevärldens kommunikation och på hur ande världen fungerade, men även att jag på den tiden hade en hel del rädslor för ande världen vilket det andra nog också hade men det var ingen som erkände det.

Det var ju en spännande lek och som ung var det nog inte de mest begåvade frågor vi ställde till andevärlden. Det var inte så konstigt att vi råkade ut för dessa hemskheter och fick så korkade svar för vi var ju rent ut sagt korkade själva, och det var en lek helt  utan respekt och kärlek till andevärlden.

Jag vill nog säga i dag att jag upplevde och såg andevärlden redan i tidig ålder, men jag förstod inte deras kommunikation, vilket blev så fel, inte minst med dessa lekar med anden i glaset. Mina rädslor och min okunskap tog överhand.  Det skapade dessa hemskheter både hos mig själv och mina vänner som var med.

När jag sedan utbildade mig som medium fick enligt min mening världens bästa lärare Iris Hall. Jag träffade även många Engelska vänner som talade om detta med trance och fysiskt mediumskap.

Det talade även lyriskt om Iris Hall  i England lyriskt. Iris var själv ingen anhängare av anden i glaset och avrådde från denna syssla men jag började nu förstå andeväldens kommunikation och hur det fungerade under hennes kurser, och jag släppte framförallt taget om mina rädslor för andevärlden.

När jag nu gick på anden i glaset sessioner med betydligt mer erfarna medium en jag själv, märkte jag en otrolig skillnad i dessa sessioner, mina rädslor var borta och jag hade mer kunskap om andevärlden. Dessa erfarna medium jobbade på samma sätt med anden i glaset som jag lärt mig av Iris Hall, med privat sittningar och storseanser, att man ska beskriva anden som kommer igenom så att klienten kan känna igen anden innan man ger budskap och vägledning.

Anden i glaset sessionerna helt annorlunda då andevärlden kände att vi tog detta på allvar och att vi ville få ett bekräftande på andens existens. De gav en klockren information på att det verkligen var de som kom igenom. Vi mötte andevärlden med respekt och det mötte oss med respekt tillbaks, så detta blev helt annorlunda med dessa anden i glasetsessioner

Det var då jag förstod innebörden av anden i glaset och att man med kärlek och med respekt mot andevärlden blev bemött på ett helt annat sätt en dessa sessioner i ungdomen. När vi nu mötte dem utan lek. Så oj vilka bevis vi fick. Jag får säga betydligt starkare och tydligare resultat en vad jag någonsin kan ge under en vanlig seans då deras kommunikation genom bilder, känslor, tankar som ska tolkas och då gå igenom min egen hjärna och logiska tänkande vilket kan göra att jag som medium tolkar anden fel ibland.

Glaset blir då en betydligt lättare kommunikation att förstå en när de kommunicerar med mina olika sinnen.  Med Anden i glaset får jag det direkt i text och mycket lättare att tolka.  När jag själv har sysslat med anden i glaset så är det inte mycket annorlunda en när jag håller en vanlig seans eller en storseans rent praktiskt.

Innan sessionen eller seanserna så ber jag mitt inre och min guide om att få kontakt med nära och kära avlidna till de som är närvarande vid sessionen eller seansen. Jag ber dem även att vara tydliga i sin kommunikation så att de ska bli igenkända. Jag ber inte om något speciellt beskydd eller liknande, utan det är ett inre samtal till min guide om vad som ska ske och hur jag vill att det ska fungera under seansen. Jag gör inget annorlunda vid en anden i glaset-seans, utan ber min Guide sköta detta med att bara nära och kära kommer igenom och att vi får en trevlig stund med glaset.

I vintras var det ett sådant "hallå" med adventskalendern och om detta med anden i glaset och det diskuterades flitigt i den mediala cirkeln om lämpligheten. Detta med att visa anden i glaset i ett barnprogram.  Jag kan själv tycka det är olämpligt att visa barn detta som inte har kunskapen eller kan hantera andekontakt. Att det kan skrämma upp och fördärva en framtida utveckling av medialiteten på grund av rädslor. Men även i vår cirkel kom detta upp att anden i glaset är inget man ska syssla med och att detta var farligt. Så jag beslutade att till vår terminsavslutning lägga in en anden i glaset seans. För att jag skulle kunna visa att på rätt sätt och rätt hantering är det inga farligheter utan i stället kan vara ett otroligt bra hjälpmedel. Att man kan få fram så konkreta och specifika saker från ande världen genom glaset när andevärlden stavar fram det de vill framföra.

När vi börjar en anden i glaset seans så öppnar vi upp gemensamt och jag ber var och en prata med sin guide och informera om att vi ska syssla med anden i glaset. Att vi vill enbart ha nära och kära med under denna seans. Jag ber alla att lägga ett finger på glaset och när glaset börjar röra sig så leder jag seansen och ber anden att visa vem den ska till och glaset flyttar sig till mig. Jag tar då själv bort mitt finger från glaset och frågar om vem anden är och jag får fram ett namn jag kan inte känna igen detta namn och ber om mer information jag frågar om anden finns på min pappas sida och får ett nej och nästa fråga blir om det är på min mammas sida och jag får upp ett ja.

Sedan börjar glaset stava upp ej släktband.  Jag frågar då om jag träffat denna ande och får svaret när jag var litet barn. Men trots flera frågor kan jag inte känna igen anden och vem det är. Så jag tackar anden för besöket och ber den lämna oss och ber någon annan ande komma på besök.

När jag dagen efter ringer min mamma så kan hon bekräfta att hon hade en barndoms kamrat med detta namn och som besökt oss när jag var bebis så det kunde vara hon som kom igenom men hon var inte helt säker på det.

Jag lägger fingret på glaset igen och nästan omedelbart börjar glaset röra sig och jag frågar vem denna ande vill kontakta och nu stavar glaset upp namnet på en av deltagarna och sedan säger glaset att det är pappa som är på besök.  Denna deltagare får då ta bort fingret från glaset och anteckna Jag säger då att jag vill ha mer information för att den ska bli igenkänd och nu stavar anden upp ett namn och det är pappans förnamn jag frågar även om anden kan ge mer information så den kan bli igen känd. Nu stavar glaset upp Dalarö och fiske deltagaren bekräftar att pappan bott på där hela sitt liv och var fiskare. Sedan stavar den även upp Ale stenar och deltagaren kan även bekräfta detta och att pappan varit väldigt intresserad av just historien om och runt detta med Ale stenar.

Så en kort men väldigt specifik information men inga tvivel om att det är pappan som är på besök och vi frågar vad pappan vill säga till sin dotter.

Här får vi en lång skrivelse om dotterns nuvarande situation och på rent personliga frågor som jag inte tar upp här och pappan ger en vägledning om detta.

Sedan får vi upp ett datum och får upp Jönköping och att detta är viktigt.

Deltagaren säger då att detta datum är hennes makes födelsedag och att hennes make för tillfället jobbade i Jönköping och att hon planerade att fira hans födelsedag genom att åka upp till Jönköping den dagen. Så återigen väldigt specifik information som lämnades av glaset.

Sedan kommer det igenom ytterligare andekontakter under kvällen vissa känns igen och är väldigt specifika. Medans andra inte kan kännas igen och som vi tackar för besöket och sedan får det lämna oss.

Sista besöket för kvällen så är det återigen en kontakt till mig. Jag tar bort mitt finger och frågar vem det är och får upp Iris Hall. Nu vet ju så många vem Iris är så jag ber Iris om att visa saker som inte de andra deltagarna känner till men som jag känner till. Då skriver glaset upp en bokstavs kombination och sedan efter denna så kommer 5 Engelska ord. Deltagarna kan inte förstå detta men jag förstår detta. För det var Iris Engelska företags namn och betydelsen av denna förkortning.  Bara detta skulle räcka för mig som bevis men jag får ytterligare ett ord upp stavat av glaset och detta är bara något som enbart jag och Iris känner till. Innan hon gick bort så sa Iris till mig att när hon gått över till andra sidan skulle det vara många medium som kände till att vi kände varandra så att för att vara säker på att hon verkligen var närvarande. Så sa hon att vi skulle ha ett kodord. När hon sedan skulle kom igenom under en seans så när detta ord kom upp så var det verkligen hon som var närvarande och det var det ordet som glaset nu skrev.

Det kom även ett par andra namn upp som jag kunde känna igen och som är kopplat till Iris. 

Iris lämnade ett budskap som jag då inte kunde förstå men i dag förstår jag precis vad hon menade och det har skett nu under hösten.

Sedan avslutades kontakten och seansen med.

With love from Iris and Ernie

Ernie hade avlidit bara två veckor innan denna ande i glaset seans.

Efter detta så det viktigaste efter seansen och som är lika viktigt oavsett på vilket sätt man arbetar med andevärlden så får man stänga ner.

Nu gör jag detta tillsammans med cirkel medlemmarna. Jag tackar andevärlden för en härlig kväll och för att de ville dela vår gemenskap under kvällen. Jag berättar att nu är vi klara för i kväll och att vi nu stänger ner kontakten Att de får återkomma igen  till nästa gång vi öppnar upp. 

Det är så viktigt att stänga ner och klargöra för ande världen att vi måste få vara i fred när vi inte arbetar med dem.

För någon månad sedan då jag hade besök av min massör som är väldigt intresserad av andevärlden.  Hon frågade just om detta med anden i glaset och jag plockade fram mitt papper med alfabetet och ett glas och sa att vi kunde prova och så hon fick se hur det fungerade. 

Jag öppnade upp tillsammans med henne på samma sätt jag beskrev tidigare  

Vi lade båda var sitt finger på glaset och bad om kontakt och så började glaset röra sig och det ville till mig och sa att det var pappa och sedan fick jag namnet Gunnar och så skrev glaset finns också med Axel o Irene konstnär.   Det är min farfar och farmor och farmor var konstnär. 

Sedan skrev glaset Eva hälsar Inger . Eva är en avliden faster och Inger en faster som är i livet.  Så rent konkreta saker men jag får tillägga att här har jag fortfarande fingret kvar på glaset så kan ju vara jag som omedvetet styr glaset.

Men det räckte för mig som bevis på att vi hade ande kontakt och nu säger min pappa lite fräcka saker och skämtar lite med massören.

Men typisk pappa och som min pappa var i livet. 

Sedan så säger min pappa  sälj inte och så stavar glaset upp gårdsnamnet på vår släktgård till personen xxxxx  miljoner ni förlorar  sälj till någon annan.

Googla på personen o svar finnes.

Jag tyckte detta var märkligt visserligen har man under fem års tid pratat om att sälja gården men ingen har egentligen velat sälja det så inget som blivit av eller som det kommit till skott med .

Dagen efter ringer jag min mamma och hon säger då att en person hört av sig och är intresserad av att köpa gården och att han ska ta dit en värderingsman.

Namnet stämmer och jag hade inte den blekaste vetskap om detta innan anden i glaset sessionen skedde.

Det visar sig senare att denna person och hans värderings man inte räknat med vissa delar av gården och värderat det en miljon för lite och på det viset försöker lura oss.

En annan köpare hör också av sig och lägger ett högre bud på gården.

Så det glaset varnade för resulterade i att det blev 2 miljoner kr mer en den första personens bud. Så visst hjälper de från andra sidan oss även om de lämnat den fysiska kroppen. 

Detta är typiska resultat från anden i glaset seanser helt fria från hemskheter eller några onda andar.  Har man kunskapen, släppt sina rädslor och vet hur andevärlden fungerar så kan dessa anden i glaset seanser bli helt fantastiska och ge så specifika och klara bevis bara man hanterar detta på rätt sätt.

Det är en enorm skillnad på dessa lekar med anden i glaset vi hade i min ungdom och de anden i glaset sessioner jag varit med om med erfarna medium och de jag själv gjort på senare år. 

Men har man inte kunskapen om andevärlden och hur det fungerar och man har den minsta rädsla för detta med andevärlden. Ja då ska man absolut inte syssla med anden i glaset.  Så våra egna rädslor kan skapa fruktansvärda monster och rädslorna kan fördärva den mediala utvecklingen i många år framåt genom att rädslorna ökar ännu mer efter en sådan anden i glaset seans.

Anden i glaset seanser är absolut inget nybörjare ska ge sig på utan man bör ha kommit en bra bit på vägen i sin mediala utveckling. Att man har släppt på de egna rädslorna innan man börjar syssla med denna del av mediumskapet.

Här kommer de vanligaste varningarna och varför man inte ska syssla med anden i glaset seanser som jag kan läsa om på forumet och här är mina svar av mina egna erfarenheter genom åren.

Källa bild: http://www.publicdomainpictures.net/

**1. Du vet aldrig vem du får kontakt med.
**Helt rätt det vet man aldrig som medium.  Vem man får kontakt med är inget vi kan bestämma varken när det gäller en vanlig seans eller storseans eller anden i glaset seans. Som medium kan vi bara be om att få nära och kära till de närvarande under seansen och på samma sätt gör man vid en anden i glaset seans ingen skillnad alls på anden i glaset eller en helt vanlig seans.

**2. Andar som kommer igenom och sedan stannar anden kvar i huset. 
**Ja man öppnar upp för Andevärlden och bjuder in dem till denna anden i glaset  seans och då inget konstigt alls att andar då ger sig till känna och kommer på besök det är väl det som är tanken med en seans. Men när man är klar med seansen så avslutar man seansen och tackar andevärlden för besöken och gör klart för ande världen att nu är det slut med kontakten för denna gång. 

Plus det viktigaste av allt så stänger man ner sin egen medialitetet när man är klar. För det är helt och hållet vi själva som styr om vi vill ha kontakt eller inte genom att lära oss hantera vår mediala sida genom att öppna upp och stänga ner. Gör man inte detta så ja visst då har man aldrig avslutat seansen eller stängt ner och i och med detta visar man anden att man fortfarande är anträffbar och då stannar den naturligtvis kvar inget konstigt alls med detta. Så öppnar man upp genom att göra Anden i Glaset får man ju även stänga ner vilket många har otillräcklig kunskap om och då kan man drabbas av dessa problem. Så inte andevärldens fel utan personen som sysslar med detta har bjudit in till ett möte men personen har inte avslutat mötet på rätt sätt vilket är den enklaste förklaringen. Så en ren okunskap om ande världen och sin egen medialitet vill jag säga. 

**3. Man öppnar alla dörrar och har partaj. 
**Inte alls någon dum jämförelse faktiskt. Ande världen är verkligen glada och förväntansfulla för detta partaj så en glädje för dem att besöka oss så visst lite av partaj för ande världen ja. _När jag har partaj här hemma så bjuder jag in mina gäster och har en trevlig stund men när partyt är över så tackar jag gästerna för besöket och låser dörren. Precis det samma gör man med besöken från andevärlden genom att stänga ner se även det tidigare svaret.

_

**4. Man vet inte vem som svarar när man sysslar med Anden i Glaset. 
**Ja det är ett vanligt fel när man sysslar med anden i glaset man frågar inte vem anden är. Men precis som i det vanliga mediumskapet när vi medier beskriver anden för att klienten ska känna igen anden. Så ber man Anden presentera sig och lämna sådana uppgifter så man vet vem anden är.  Man frågar helt enkelt som man får göra även när man har en vanlig seans. Är det någon ande som inte blir igenkänd så tackar man vänligt för besöket och ber den avlägsna sig och ber om en ny kontakt.  

Svårare är det inte en att be anden att presentera sig och ge konkret information om vem det är så den blir igenkänd. 

**
5. Anden i glaset är bara en lek.
**Det är absolut ingen lek eller något för att roa varandra på en fest med . Använder man anden i glaset som en lek och saknar kärleken och respekten för andevärlden och inte har kunskapen så ja då kan det bli fruktansvärt obehagligt och skrämmande. För att man inte har kunskapen eller vet hur andevärlden fungerar för ande världen vill ingen något illa. Men våra egna rädslor och rent mentalt skapar man fruktansvärda monster och det räcker en i sällskapet har dessa rädslor för vi läser av varandra intuitions mässigt när vi är öppna så visst det kan bli väldigt obehagligt . Har man inte tillräcklig kunskap om medialiteten och andevärlden så bör man inte syssla med anden i glaset seanser för det är absolut ingen lek. 

**6.  Man kan få kontakt med djävulen. 
**Se ovanstående svar om rädslor att vårt eget tänkande skapar detta och att vi rent mentalt och med våra egna tankar kan skapa fruktansvärda monster.

**7.   Man måste skydda sig med Salvia när man sysslar med anden i glaset 
**Salvia skyddar inte mot några andar Indianerna använde salvian i ceremonier till att bjuda in ande världen till möte. Den Salvian Indianerna använder är även en starkt hallucinerande växt och visst man ser en massa konstiga saker när man använder den som rökelse men inte tar den bort eller skyddar mot några andar. Det är Inte ens samma växt vi använder oss av här i Sverige och den har även helt andra egenskaper en indianernas Salvia. Så det går inte jämföra med varandra så vi kan lika gärna elda vanlig tobak eller enbart använda vår egna tanke på ett  beskydd och det har samma verkan som salvian.  

**8. Onda andar kan dyka upp under anden i glaset seanser och jag har hört att andevärlden bara är kärleksfull. 
**Ja helt klart andevärlden är otroligt kärleks fulla jag har aldrig stött på en ond ande varken med anden i glaset eller någon annan stans. Men det är så vanligt att vi missförstår andevärldens kommunikation precis på samma sätt missförstår man andevärlden när man använder glaset. Var anden elak ond och våldsam när den levde så visar den även detta för annars blir den inte igenkänd för den var så under livet. För långt i från alla var kärleks fulla när de levde. När anden blivit igenkänd för det hade den inte blivit om den inte visat sin ondska ja då kommer denna kärleksfullhet och värme. Men tyvärr är det alldeles för många människor och medium som missförstår detta och då tror det rör sig om onda andar.  Jag hade en ande som visade sig som ondskan själv vid en sittning och klienten kände igen sin far som var en elak man när han levde. Så fort klienten kände igen sin far kom denna kärleksfullhet och hjälpsamhet till klienten och även orsakerna till hans ondska. Detta hjälpte klienten oerhört mycket och klienten sa att hade jag beskrivit denna kärleks fulla ande så hade hon aldrig kunnat känna igen sin pappa. Därför visar anden hur den var under sin livstid och det har inget med onda andar att göra.  Det är ingen skillnad i detta bara för det är en anden i glaset seans .

**9. Anden  i glaset berättar om dödsfall. 
**Andevärlden talar aldrig om när någon ska avlida varken om dina nära eller kära eller dig själv. Men är du så korkad och ställer sådana frågor högt eller tyst genom din tanke. Eller man leker med ande världen så kan detta ske och var sådant som hände i min ungdom och där vi i oförstånd lekte med ande världen utan att ha kunskap om vad vi sysslade med så vi fick oss en rejäl läxa av andevärlden.  Men även detta är något vi helt och hållet kan styra själva genom att prata med vårt eget inre och med våra andliga vägledare. Jag har själv vid ett flertal tillfällen vid intuitions avläsningar o tarot läggningar kunnat se dödsfall. Men aldrig att en andekontakt till någon berättat om ett dödsfall eller om katastrofer under en seans.  Förutom i dessa anden i glaset seanser där vi genom lek provocerade ande världen till detta.  När jag bad min guide o mitt eget inre om att inte få dessa uppgifter om dödsfall eller katastrofer om jag inte kan förhindra dessa. Så ville jag inte ha denna information och efter det har jag sluppit denna information så det har inget med själva anden i glaset att göra. Utan mediet själv som bestämmer om man vill ha denna information. Så det är bara att säga i från så får man inte denna information från sitt eget inre och sin egen inre ande o guide. 

Det blev en lång artikel men jag tror jag svarat och tagit upp de flesta fördommar, funderingar och upplevelser som kan dyka upp med anden i glaset men det är i stort sett precis samma saker som folk upplever med sina vanliga andekontakter utan att de använda sig av något glas eller bräda som hjälpmedel. Så egentligen ingen skillnad utan en okunskap om hur andevärlden fungerar för all information från ande världen går genom vår egen hjärna o då påverkas detta av vår egen grund tro. Att man inte heller lärt sig att kommunicera med ande världen och inte alltid förstår deras språk. Plus att man inte kan hantera sin egen medielitet och själv avgöra när man vill ha kontakt eller inte vill ha kontakt med andevärlden. "

Lars Mattsson

Sajtvärd på Övernaturligt

[Borttaget]
[Borttaget] 
2013-11-13, 13:56
#1

Inlägget är borttaget

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen