Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser

Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

"Värme" via ljuslykta

2019-11-09 01:54 #0 av: Dioramabyggare

Igår kväll satt jag i köket, med en tänd värmeljuslykta av glas intill mig. Plötsligt "kände" jag en våg av "värme", men det var inte värmen från själva ljuset jag kände... det var som att ljuslyktan "förmedlade" någon sorts värme från... ja, vad? Månen? Men månen är ju kall...?

Jag var med om en liknande händelse för lite drygt en månad sedan, men då stod jag på balkongen, med en bergkristall, ett bergkristallkluster och ett litet stycke kyanit som jag tänkte prova att"ladda" i ljuset från fullmånen, då jag lika oväntat kände en sådan där "värmevåg".

Är det verkligen möjligt att det kom "energi" från månen, som sedan träffade ljuslyktan och därifrån sändes vidare mot mig?

Anmäl
2019-11-09 19:56 #1 av: Huygens

Jag skulle fråga med tanken om det fanns någon där som sände värmen eller ville få min uppmärksamhet. Och jag skulle känna efter vilka andra intryck eller vetanden jag fick.


Anmäl
2019-11-09 23:06 #2 av: Dioramabyggare

#1: Ja, så har jag också funderat, men frågan(!) är om jag enbart ska tänka frågan, eller uttala den högt... och hur jag vet att svaret är "det rätta"Funderar...

Anmäl
2019-11-10 10:23 #3 av: Huygens

#2 Det har jag undrat över också när jag fått ett svar, hur vet jag att svaret är rätt och inte t ex någon liten lustig ande som skojar med mej. Jag vet inte.


Anmäl
2019-11-10 12:16 #4 av: Dioramabyggare

#3: ett svar jag fått av några vänner är ungefär "känns det rätt så är det rätt". Men jag är inte säker på att det tänket är tillämpbart på just detta... ("varför leder varje svar till en ny fråga"... FunderarArg)

Anmäl
2019-11-10 23:19 #5 av: mörkaögon

Allt handlar om tillit! När vi litar på att "rätt saker", kunskap och insikt kommer till oss när vi är mogna att ta emot, kommer vi att förstå. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.