Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet

Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

Nu vet jag! :D

2019-10-27 04:54 #0 av: mörkaögon

Sedan vi flyttade för ett par månader sedan har jag undrat över vart min nära och kära från andra sidan tagit vägen. :) 

I förra bostaden var de ständigt närvarande, men efter flytten verkar de ha försvunnit helt!

De senaste veckorna har jag insett var de är. De hjälper till att ta hand om min gamla mamma, 96, för det är där de behövs allra bäst. De besöker henne ständigt även om hon säger att det är som hon drömmer, men jag känner starkt att det är där de befinner sig.

I veckan, när jag hjälpte till med mors tvätt i tvättstugan i källaren, fick jag en så enormt stark förnimmelse av min mormor, död sedan över 40 år tillbaka. Jag t o m såg henne i ett hörn där i källaren.

Och med ens kändes allt så tydligt och självklart! Det är hos mor de är för att det är vad som är viktigast just nu och det är där de behöver vara. 

Det är en fin känsla. :)

Kram

L

Anmäl
2019-10-27 09:33 #1 av: Amandla

Så fint! Hjärta

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.