Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg

Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Sorg

Känner mig förtvivlad

2019-10-20 21:29 #0 av: Morgan Björkman Björling

Jag mår jättedåligt och känner mig jätteledsen just nu. Det är så att jag har förlorat min älskade mamma i cancer. Och jag är livrädd att det inte finns något liv efter detta. Jag har läst böcker av ett medium som heter Sylvia Browne som väldigt länge skänkt mig tröst och ro, men nu har jag läst mycket prat om att hon ljuger. Har läst inlägg skrivna av här bland annat och hittat länkar och Youtube-klipp där det framgår mycket negativt om henne. Det känns nu som att all min tröst som gjorde att jag orkade igenom min sorg har blivit aska. Vet inte vad jag ska göra.
Finns det någon här som kan berätta något positivt om Sylvia Browne?
Eller dela med sig av personliga erfarenheter och upplevelser som tyder på att det finns ett liv efter detta?
För just nu känner bag mig förtvivlad. Skulle betyda mycket om någon ville hjälpa mig med positiva historier just nu.

Anmäl
2019-10-20 21:39 #1 av: Huygens

Jag skulle inte sätta all tillit till en enskild specifik person. Denne är inte allsmäktig.

Tro kan jag göra ändå utan att behöva knyta det till en specifik kändis.


Anmäl
2019-10-21 00:42 #2 av: [annajohannas]4

Jag tror att det finns ett liv efter detta. Har hört berättelser från folk som varit nära döden. Alla har upplevt det olika, så det finns ingen som kan säga hur det är, utan alla möts vi av olika personer mm. När min morbror låg för döden, han hade cancer, så vinkade han mot ett hörn i rummet, och bad dem komma närmare, han ville ha dem runt sig. Även sina älskade hundar pratade han med. Om du tror på ett liv efter döden, så skall ingen kunna komma och säga något annat, för de som är negativa har ju inget bevis, på att det inte finns något liv efter döden, medans många människor har varit med om detta. Jag rekommenderar dig att se filmen, Heavens is for real. Förstår att du har det svårt nu när din mamma gårt bort, personligen tror jag att hon finns runt om dig fortfarande.

Anmäl
2019-10-22 09:44 #3 av: Jane-Lyzell

TS tyvärr så är många medium ifrågasatta särskilt då vi har en stor skeptiker kår i Sverige som inte ens tror på att vi kan finnas - så för dig är det viktiga att söka egna bevis för överlevnad i anden - "sök och du skall finna"

Jag kan bara säga jag vet livet fortsätter efter detta - men det ger ju inte dig bevis för det , därför måste du själv söka - beklagar din mors bortgång -övertygad hon kommer ge dig bevisen du behöver ifrån andra sidan när hon själv är mogen för det - låt det ta ett tag så ska du se du kommer känna av henne Blomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2019-10-27 03:47 #4 av: mörkaögon

Hej

Förstår till fullo din förtvivlan och förlust! Beklagar din sorg. 

Jag vill be dig att fokusera på att känna tillit om du kan? Tillit till att du får den tröst och tro du behöver. Tillit till livet och att de personer som kan ge dig tröst kommer i din väg. Tillit till dig själv och din egen förmåga. 

Vet att det är svårt, detta med tillit, i den akuta situationen och under en sorgeprocess, men kanske kan du ändå känna en viss tillit till att det kommer i framtiden? 

Skriv gärna meddelande om du vill prata djupare. Jag lovar att lyssna och ge respons. 

Och din mor finns hos dig och vakar över dig. Du kommer att känna henne när hon och du är redo. 

Kärlek!

L

Anmäl
2019-10-27 05:02 #5 av: Morgan Björkman Björling

Tack så mycket för svaren! Betyder mycket för mig! Ni kan ha räddat hela min tillvaro! Ni kan vara stolta! Stor kram till er alla mina änglar!

Anmäl
2019-10-27 13:04 #6 av: Jane-Lyzell

5.Hjärta

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.