Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Laxton Ghost & Ghost radio

2019-06-03 01:41 #0 av: Funfizz

Försökt googla men hinttar inte mycket om dom och hittar jag något är gammalt .
Någon som har erfarenheter av dessa? Laxton har inte gett min några resultat, utan emf, men den ger samma som ghost radio .
Ghost radio, emellanåt svarar helt passande med flers svar. Sen kan den försvinna , komma tillbaka och bara kasta ut ord. Väldigt sådär antingen eller. Aldrig blandad under en och samma närvaro. Så tror man ibland faktiskt lyckas fånga in något.
Någon som sett något på bilden där??

Mvh

Anmäl
2019-06-05 17:07 #1 av: Ghosthunter

www.laxton.se 

Laxton tycker jag har en väldig förmåga att få in klockrena svar på Ghostradio, men själv har så har jag mest fått slumpvis rappakalja, så därför vet jag inte vad jag ska tro om Ghostradion.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2019-06-05 17:46 #2 av: Andeljus

Det finns bara en enda väg, den riktiga andevärlden allt annat är uteslutet för inget tekniskt rår på vår andra sida men när vi faller offer  för teknik så som vi gör i forum då kallas vi till en annan sida och den är inte andevärlden vi hamnar på baksidan av livet och andenGlad

Anmäl
2019-06-05 18:05 #3 av: Ghosthunter

#2 Det tekniska kan fungera perfekt om man har rätt utrustning. Jag har spelat in hundratals anderöster via en vanlig diktafon. Här var det just Ghostradion som vi ifrågasätter. Men det betyder ju absolut inte att annan teknisk utrustning fungerar.
Men sen så är det alltid andarna som styr...vi kan inte tvinga dom att göra något.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.