Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länkar Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen

Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Oförklarade Fenomen

Bortkastade saker kommer tillbaka

2019-05-18 00:08 #0 av: Emilia0003

Hej

För ca 2 veckor sedan kastade jag bort något som jag behövde bli av med, orelevant vad för föremål- men jag kastade det i en offentlig soptunna påväg till skolan så inte jag skulle bli förknippade med det. Jag skrev till och med ner det in min "dagbok".

Jag har en klar bild av när jag kastar föremålet med 100% säkerhet, så varför hittar jag det idag i min jackficka. Jag ser ingen annan logisk lösning än att jag blir/är galen och jag är rädd att där är något allvarligt fel med mig... Vet någon vad som händer mig? Eller är typ universum ute efter mig? Snälla hjälp mig, tack

Anmäl
2019-05-18 07:41 #1 av: Magi-cat

Hejsan!

Först vill jag säga att det du beskriver inte betyder att det är något fel med dig och jag är till 100 % övertygad om att typ universum inte är ute efter dig eller så!

Jag skulle tro att det där händer oss alla och att vi kan känna igen oss lite grann. Vårt minne fungerar inte alltid perfekt. Ibland kan vi ha en minnesbild av att vi gjorde något, men det vi minns är minnesbilden, inte vad vi i själva verket gjorde.

Så jag gissar att du gick noggrant igenom i tanken vad du skulle göra, så noggrant att du trodde du gjort det, eftersom det var viktigt.
En annan möjlig variant är att du hade två exemplar av det du gjorde dig av med och således hittade den andra i din ficka.
En tredje variant är att du tog upp fel föremål ur din ficka och kastade det, medan det du ville göra dig av med låg kvar.

Hoppas du känner dig något lugnad. (Nästa gång du ska göra något sådant viktigt, ta gärna en bild med mobilen, så har du den att hänga upp dig på om inte annat.)

"Own the day

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.