Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Samma tid varje kväll

2019-04-02 00:12 #0 av: Minaojag

Hej!
Vi har hört kraftiga knackningar på fönster och dörrar här hemma. Öppnar, tittar, ingen där. Har hört en man som ropar "Hallå" samt fler saker.
Samma tid varje kväll. Varför?

Anmäl
2019-04-02 10:13 #1 av: JRSN

Det kan vara en avliden ande som söker kontakt i något syfte. Kan vara en nära anhörig eller någon som hör till platsen/huset. Om ni inte är mediala själva så kan det vara idé att anlita ett erfaret medium som kan reda ut saken.

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-04-02 15:06 #2 av: Minaojag

Det känns otäckt och både jag o mina barn blir skrämda. Har ingen nära anhörig som gått bort på sistone. Kan anhöriga "komma tillbaka" även efter många många år eller är det närmsta tiden efter dödsfallet? Jag är inte medial men jag känner av saker och är öppen, känner "närhet" av någonting titt som tätt. Hur får jag kontakt? Och vart anlitar man ett medium?

Anmäl
2019-04-02 15:08 #3 av: Minaojag

Just nu går vi runt och är rädda och det känns ju inte ok i vårt eget hem 😞

Anmäl
2019-04-02 19:40 #4 av: JRSN

Min erfarenhet är att det oftast inte finns anledning att vara rädd för sådana här fenomen. Avlidna andar kan bli väldigt enträgna när de söker kontakt men de enda "medel" de förfogar över är s.k. spökerier i form av knackningar, saker som rör sig eller flyttar på sig, subtila röster etc. Kanske är det just för att du känner av saker som anden har valt dig, av något skäl. Det finns exempel på att personer har "dragit med sig" andar hem från en helt annan plats. Andarna väljer sina "kontakter" utifrån hur stor möjligheten är att uppnå en kommunikation, en dialog.

Pröva att söka på 'medium' + orten där du bor. Det finns många dugliga medier överallt i landet. Borde inte vara så svårt att hitta någon. Kostnaden brukar i regel ligga omkring 600 kr/tim, dyrare medier är inte nödvändigtvis bättre.

Anhöriga kan komma tillbaka även efter längre tid. Det kan finnas något de vill ha sagt eller något de vill varna för. Det kan även röra sig om en kontakt med de allra bästa avsikter, någon som vill berätta vem de är, att de existerar och att de finns i bakgrunden för att hjälpa till om det skulle behövas.

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-04-02 21:16 #5 av: Minaojag

Tack JRSN för svar 🙌

Jag tänkte på det här med knackningarna, det var fyra starka knackningar varje gång. Betyder det nåt speciellt?

Anmäl
2019-04-02 22:40 #6 av: JRSN

Tror inte fyra knackningar är något speciellt annat än att anden vill visa upp en medveten närvaro. Dvs visa ett tecken som avviker från slumpmässiga ljud.

..........................................
Sajtvärd: Andar, änglar & demoner / Knackningsterapi
                      www.astromantra.se/

Anmäl
2019-04-03 12:36 #7 av: Huygens

sök bland äldre inlägg


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.