Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Hade en ande på besök, ville hen säga mig något?

2019-02-28 13:36 #0 av: Dahlius2

Hej,

Har nyss flyttat till en liten stad i Australien och jobbar i en bar med tillhörande hotell. Redan första veckan skedde det märkliga saker i mitt hotellrum. En spegel gick sönder, ACn ändrade temperatur, kände en stark konstig lukt i garderoben en morgon och när jag kom tillbaka till rummet efter någon timme var lukten borta, inte ett spår av den. Vakande även att någon klappade mig på axeln och en annan natt kittlade någon mig i svanken.

Efter en vecka fick jag nog och sa vänligt till att jag inte längre ville bli störd. Kort därpå upphörde i princip allt och två veckor senare fick jag reda på att jag var gravid. Ägget blev förmodligen befruktat under den första veckan.

Vad tror ni? Kan det ha varit en ande som var på besök? Som kanske rent av visste att något börjat växa i mig och ville på något sätt finnas där för mig? En ängel? Någon jag känt sen tidigare? Eller allt kanske bara var ett sammanträffande?

Anmäl
2019-02-28 13:52 #1 av: Huygens

Jag skulle ställa frågan, vad är det jag behöver uppmärksamma och sedan känna efter svaret.


Anmäl
2019-03-01 04:29 #3 av: Dahlius2

Nej, jag hade sex med en kille dagen innan jag kom till hotellet men tror inte att ägget blev befruktat förrän någon dag senare.

Anmäl
2019-03-01 18:19 #4 av: [Ay'e]

Ta det som ett tecken på något gott  Glad

Anmäl
2019-03-02 23:27 #6 av: mörkaögon

Någon vill visa att hen finns där och vakar över dig. :) Du är inte ensam. 

Anmäl