Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Hemsökt

2018-12-08 20:07 #0 av: Jeemo

Hej jag söker ett bra medium som kan ta bort alla andar och spöken som hemsöker mig, de är aningen irriterande och jag får inte vara ifred. Jag vill gärna ha kontakt med ett medium så snart som möjligt. Behöver hjälp.

Anmäl
2018-12-08 20:10 #1 av: Jeemo

De är kontaktbara med mig kan även kommunicera med dem. vet inte hur det kan komma sig jag är ju inget medium direkt kan inte något om detta, de verkar inte fatta att de ska försvinna och lämnar mig inte ifred. Det är hemskt. 

Anmäl
2018-12-08 20:13 #2 av: Jeemo

Kan jag på något sett själv skicka bort dem till andra sidan. Kanske är bäst att någon som kan detta hjälpa dem annars blir det väl fel antar jag.

Anmäl
2018-12-15 00:58 #3 av: mörkaögon

På vilket sätt märker du dem?

Anmäl
2018-12-16 06:08 #4 av: P.O

Medium hittar man i Stockholm, Malmö och Göteborg som kan komma hem till dig och även tala om du är medium eller inte. Men skulle man vara medium så går man på kurser en period.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.