Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus

Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Rensning utan salvia.

2018-12-06 19:24 #0 av: Empaten Martin

Hej vårt sovrum har under en veckas tid dragi på sig negativa energier och är nu fullt. Så pass fullt så att min sambo inte kan gå in där. Det har varit bankande i ena garderoben och allmänt orolig energi under hela tiden denna veckan. Med tanke på vad klockan är går det inte att gå runt med salvia. Det har påverkat både min sambo och vår 5 månader gamla bebis och att be anden av min sambos morfar biter inte nu heller. Och den anden är en bestämd energi som man inte vill bli ovän med. Han var en bestämd men rättvis herre i livet och som ande har han kunnat lugna ner energierna i lägenheten innan. Jag har aldrig riktigt begripigt det där hur man gör när man ska sända positiv energi eller tänka det där ljuset där en ande ska gå in i för att försvinna. En medial kompis till oss har sagt att det öppnats en portal i ena garderoben (den det bankat i) så vad ska jag göra för att freda hemma hos oss? Jag skickar här en bild på mig så ni ser hur pass medial jag är så ni vet vilka (verktyg) vi har att jobba med. Med vänlig hälsning Martin

Anmäl
2018-12-09 18:21 #1 av: spiritoffalconer

Vissa kristaller sägs vara renande

Anmäl
2018-12-09 18:24 #2 av: spiritoffalconer

https://www.kristallakademin.se/ar-du-utsatt-for-negativ-energi-har-ar-6-stenar-som-hjalper/

Anmäl
2018-12-10 17:51 #5 av: wildfire

Hej Martin Glad

Det du behöver göra är att lugna ner dig själv kring andlig aktivitet , du är öppen säger du men när jag ser bilden säger den mig nåt helt annat öppenheten finns inte där alls . Jag är ledsen men så är det .

Anden ni har på plats måste få komma till tals för han eller hon har något att förmedla till er och det är som med oss får vi inte sagt det vi vill så ger vi oss inte . och till sist slår vi näven i bordet för ingen hör oss och så blir det fysiska fenomen men du kan ju det här så ta kontakt och kan du din sak så lär anden ge dig svar Glad

Lycka till Blomma

Anmäl
2018-12-12 11:21 #6 av: Marishi

Salt löser upp negativa energier, så placera ut några skålar med salt i där du tycker att det behövs. Efter ett par dagar slänger du saltet och diskar skålarna. Upprepa processen några gånger vid behov. Så ska du se att det snart lugnar ner sig.  Sen ska du sluta att vara rädd för spöken och onda andar. Det finns ingen energi där ute som är mäktigare och kraftfullare än din egen gudomliga energi som du redan har inom dig och det finns ingen ande där ute som är mäktigare och kraftfullare än Guds ande som redan finns inom dig. Det finns inget att vara rädd för. 

Anmäl
2018-12-12 17:04 #7 av: wildfire

Hur går det för dig Martin ?

Du får ursäkta mig om jag låter lite bestämd i det här men som jag förstår det så kan du själv kommunicera och på den vägen också förstå den som är på besök men av nån anledning blir ni skrämda i ert hem.

Bestämd säger du och den anden blir man inte osams med skriver du men varför skulle ni bli osams med anden och vänd på dom orden och öppna er för varför anden är bestämd med er ,det är för han eller hon vill förmedla något viktigt och kommer inte att släppa det taget innan hen fått säga sitt.

Tråden heter rena utan salvia men vet du vi kan inte få bort en ande med salvia eller salt och kristaller som nämns ovan i tråden allt det där är efterarbeten om vi haft en negativ energi på plats som som har lämnat energier efter sig som vi vill bli av med.

Salvian är ett utmärkt val att använda om tyngd och jobbigt finns kvar för att rena sitt hem men ta bort andar gör den inte och vi ska inte heller ta bort andarna vi ska låta dom få komma till tals och förmedla sitt  först då kan både dom och  vi få det lugnt, dom är som oss får inte vi sagt det vi vill så går vi tillbaka och upprepar oss tills nån lyssnar mer komplicerat än så är det inte .

Det går inte att gå in och vifta med rökelser eller kristaller och tro att man renar och för stunden kan det kännas ok men anden kommer alltid tillbaka så länge han eller hon har nåt på hjärtat som den vill förmedla.

Beträffande salvia ,kristaller och salter så kan vi också behöva använda det om fysiska personer befunnit sig i vårt hem eller på andra platser där dom lämnat efter sig tyngd som besvärar oss  och det är lika med anden som med fysiska individer ibland måste man skingra energierna och då är det här alla tiders redskap att ha till hands men tar bort andar gör det inte där krävs kommunikation och ingenting annat .

Sen är det så också att när man är med om sånt här oavsett man är själv eller inom familjen så är det så lätt att projicera egna rädslor  och dom måste ni släppa för allt handlar om kommunikation precis som det är  med oss fysiska  Cool

Hoppas det ordnar sig både för er och för anden som bestämt vill förmedla sitt till er  Blomma

Anmäl
2018-12-12 17:36 #8 av: Marishi

#7 

Inte för mig. För mig har inte några andar kommit tillbaka sen jag renade med salt och blev medveten om vad det hela handlar om Glad

Anmäl
2018-12-12 17:54 #9 av: wildfire

#8 Då har du inte vart utsatt för det TS har vart , alternativt är det ren projektion Glad Tro mig jag är insatt i det här sen många år så jag vet vad jag talar om och det är inte ytligheter det är ren ande Glad

Anmäl
2018-12-12 18:01 #10 av: Marishi

#8 

Ok. Kämpa på då bara med era andar Skämtar

Anmäl
2018-12-12 23:09 #11 av: mörkaögon

Bekräfta anden! Tala om för hen att du finns där, att du ser hen och att allt är lugnt. Jorda dig själv och slappna av sedan. 

Anmäl
2018-12-15 14:37 #12 av: Marishi

Den enda rena anden som existerar är den gudomliga anden som finns inom oss. Allt annat är orena andar. Redan buddhisterna drev ut sådana med salt och för alkemisterna hade salt upplösande egenskaper. Med andra ord löser den upp eteriska energier. Om alltså en ande på astralnivå vill manifestera sig i den fysiska världen går det endast med eteriska energier och just dessa löser salt upp. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.