Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser

Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Iaktaggen

2018-12-06 06:54 #0 av: Voppe2

Hejsan det känns som att någon stirrar på mig när jag ska sova och när jag sover så jag vaknar hela tiden på natten. Det har varit så mycket länge nu. Men det kan ej vara min mamma eller syster som stirrar på mig för dom sover. Och en gång när inte för så länge sedan så sov jag i min säng lågnt in i väggen det kändes som att någon satte sig på min säng kant så att min säng åkte ner lite. Snälla snälla snälla snälla kan någon hjälpa mig snälla snälla snälla. Kännrr mig ej trygg i mitt eget sov rum.

Anmäl
2018-12-06 10:22 #1 av: Amandla

Det låter som att det kan vara din guide som är hos dig, och absolut inget att vara rädd för även om jag förstår att det är obehagligt med sånt man inte är van vid, jag har själv kämpat med rädslor runt det här även om de nu är borta sen länge. Har du sett Hjälptråden (klicka!)? Där finns många tips och råd om lite av varje som rör andlig utveckling.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-12-06 10:48 #2 av: Tant Grön

Var med om liknande för många år sedan när jag hade det jobbigt. Kände mig iakttagen och någon blåste mig i ansiktet två gånger. Detta hände ett par dagar i rad, blev inte rädd utan kände som om det var någon som ville väl.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.