Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Konstiga röster från mobil

2018-11-17 08:55 #0 av: Aviz

Måste bara fråga om någon varit med om liknande:

1. För några år sedan vaknade jag upp av att min mobil blinkade och lös. Samtidigt lät det som en radiopratare som pratade väldigt snabbt, och konstiga ljud, nästan sprakande lät ur den. När jag reste mig upp för att titta närmare så slocknade den snabbt. 

2. Idag vaknade jag av att det kom konstiga ljud från min iPhone 8, lät nästan som "smurfar som tjattrade" från den. Jag reste mig upp för att kolla mobilen men då slutade den tvärt, så jag lade mig ner igen och tänkte att jag säkert drömde. Jag väntade några ögonblick och tänkte sedan att "äsch jag kollar vad klockan är". När jag tar upp mobilen, så är den redan upplåst... Och jag måste a l l t i d knappa in kod för att komma in i den. Så märkligt.

Har någon annan varit med om att mobiltelefonen kan bete sig konstigt? Vad är detta??

Anmäl
2018-11-17 09:13 #1 av: [moratjejen]

iPhone brukar ha massa problem, varit med om det där tidigare också, så trist med buggar, även laddningen brukar ha problem att man måste låsa upp mobilen för att den ska börja ladda när sladden är i läste jag senast. Har du testat systemåterställa mobilen? Sedan om du har garanti rekommenderar jag dig att prata med dem och låta någon specialist titta på den

https://support.apple.com/sv-se/HT201252

MvH Ida

Anmäl
2018-11-17 09:17 #2 av: [moratjejen]

Just ja, har du den kopplad till wifi, bluetooth, hörlurar eller tv eller liknande kan detta också störa, till och med min android fick lite snurr och kunde börja spela musik ibland, det visade sig att det var för jag hade en blutooth-enhet som jag hade kopplad och den sökte om enheter ibland och kunde då "råka skicka" om eller typ...ja den buggade och den fick till sig ett komando att den skulle börja spela. Men slutade efter jag uppdaterade enheten som den var kopplad till. Kanske är något liknande med din?

MvH Ida

Anmäl
2018-11-17 09:36 #3 av: [moratjejen]

https://support.apple.com/en-us/HT207301

MvH Ida

Anmäl
2018-11-17 10:05 #4 av: Aviz

#color12 tack för svar! nej, jag sover alltid med flygplansläge, så bluetooth var det nog inte. Ska kika igenom länkarna :).

Anmäl
2018-11-17 10:55 #5 av: [moratjejen]

Trist att du har problem med telefonen. Hoppas verkligen att de löser sig, du kan även skicka felrapport och förklara problemet till apple också. Du kanske kan få svar där också.

Jag förstår att du skrev här på grund av att du kanske ser det som övernaturlig händelse, är själv troende så ser inte ned på dig, men tycker det är viktigt att man utforskar lite och försöker felsöka lite innan. För jag har varit med om liknande som jag skrev men visade sig vara en bugg som jag inte ens tänkte på, tog flera veckor innan vi listade ut vad det var. O det var radio som startade trots jag inte ens hade i hörlurarna som fungerar som antenn.

MvH Ida

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.