Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

En föraning om död

2018-11-15 21:59 #0 av: mörkaögon

Jag har en äldre nära anhörig och det är förstås helt naturligt att kroppen tar slut i hög ålder. Men i år upplever jag en stor osäkerhet om vi får ha med denna person vid julfirandet. Jag känner föraningar om personens död. 

Det är iofs ok eftersom hen är mycket gammal, men samtidigt väldigt sorgligt. 

Har ni andra sådana föraningar och hur hantera ni det?

Anmäl
2018-11-16 05:16 #1 av: wildfire

Det här är nåt som följt mig hela livet och jag får veta när det är dags.Just nu är det en släkting som är på g över och även det innan jul den 27 Nov för att vara exakt. Ingen sjukdom eller något sånt förlopp men personen är på väg Jag vet även om min egen övergång både datum och år och jag känner enbart trygghet och frid med alltihop.

Hur man hanterar,det är så olika men andra sidan ger oss aldrig mer än vi klarar av  det kan vi alltid lita på.

Självklart är det alltid sorgligt och sorgen måste få ha sin tid men samtidigt är det en fördel också för man kan förbereda sig mentalt på ett helt annat sätt än om nåt går väldigt fort.

Alla människor hanterar det så olika men att få veta om annan persons övergång den informationen skulle andevärlden bespara oss om vi inte kan hantera den Hjärta


Anmäl
2018-11-18 12:00 #2 av: P.O

Jag har mina föraningar först pappa som dog och sen min moster och sen min mamma och sen min andra kusin och sen jag och sen min ena kusin i den ordningen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.