Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet

Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Ljuset.

2018-11-15 19:43 #0 av: Wonnalesan

En fin sak hände maken och mig förra veckan.

Min käraste vän sedan 50 år miste sin vän, sin käre make, ja naturligtvis var han vår vän också. Han fick ett svårt slut förra veckan, men ett tungt år av behandlingar innan. Vi bestämde att vi skulle tända ett ljus och välsigna hans liv och tacka för alla år av vänskap.

Vårt vardagsrum är delat i gästrum och vardagsrumsdel. I gästrummet har jag ett ljus på batteri med fladdrande konstgjord låga. På baksidan av ljuset finns en ganska trög liten svart spak som man sätter på och stänger av med. Bara ca 10 sekunder efter att vi tände värmeljuset i ljusstaken så tändes batteriljuset. Det blev en varm och djup känsla av att vi hade kärt besök.

Jag har gått i den känslan av evigheten och att bortom lidandet finns ljus och kärlek som är större än här, för där får man inte hata, döma, eller göra skillnad på människor som levt. Det kan inte leva sådana känslor i ljuset. Det känns skönt att mörkret är utplånat och friden lyser över all kärlek jorden ändå rymde , då finns inga tårar mer och ingen plåga. Vi såg på varandra och kände av friden där på andra sidan...Mvh/WLHjärtaBlommaRegnbåge

Anmäl
2018-11-15 19:45 #1 av: [NeferNefer]

Så vackert BlommaHjärta

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-11-15 20:07 #2 av: Amandla

HjärtaBlomma

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-11-16 04:59 #3 av: Tarotstollan

Så fint!Stjärnor

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-11-16 05:20 #4 av: wildfire

BlommaHjärtaBlomma


Anmäl
2018-11-16 10:37 #5 av: Magi-cat

Så vackert, Wonnalesan! BlommaRegnbåge

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2018-11-18 11:32 #6 av: P.O

🌹

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.