Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet

Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Oförklarligt ljud

2018-11-05 21:37 #0 av: Anngerd

Hej!
Vaknade i natt av att en klocka tickade högt i närheten av mig. Kändes inte som om det var från sovrummet men i dess närhet. Jag var vaken, men jag har ingen klocka som kan ticka. Någon som kan förklara detta för mig?

Anmäl
2018-11-06 00:40 #1 av: P.O

Någon som hade bott där innan dig i närheten och hade en klocka, kanske ett energi-minne.

Anmäl
2018-11-09 17:23 #2 av: spiritoffalconer

Hände det natten till idag så kan jag säga att jag och 4 andra ingen under samma tak vaknade tidigt (samma tid) av något. Ingen vet vad . Något är på gång kanske

Anmäl
2018-11-09 18:01 #3 av: majlar

Det kanske inte hör hit, men nu flera nätter när jag blundar ser jag spiraler, perfekta i form. Svarta med vit bakgrund.  Jag klämmer ihop ögonen och försöker få bort dom, men dom är kvar hur jag än gör, tills jag somnar. Sen är dom borta under dagen. Helmysko.

Jag har en fundering om det kan vara reikiesymbolen. Men den liknar inte exakt den. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.