Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Svartsjö slott

2018-11-05 09:40 #0 av: [NeferNefer]

Har ni varit på Svartsjö slott?SpökeJag har bara åkt förbi en gång, såg tyvärr inget spöke. 

https://www.hemtrevligt.se/hemmetsjournal/artiklar/artiklar/20181102/de-dramatiska-berattelserna-fran-svartsjo-slott/

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-11-05 09:42 #1 av: [NeferNefer]

Det låter spännande. Kanske jag borde ta mig en kvällspromenad i slottsparken ...

"En person som bor i området har berättat hur hon plötsligt under en kvällspromenad i parken blivit stående och stirrat upp mot slottets övre fönsterrad. Där uppfattade hon hur något rörde sig, men ändå tycktes detta helt omöjligt. Det hon såg var en kvinna som svävade, ja flög rakt genom ett av rummen! Gestalten var inte vagt dimliknande, så som spöken ofta beskrivs, utan helt tydlig och påtagligt massiv, enligt det chockade vittnet. Synen tycktes lika verklig som när en fågel flyger förbi! Kvinnovarelsen passerade innanför flera av de höga fönstren på övervåningen, var sedan utom synhåll och visade sig inte mer. Detta ska ha en gång ha varit den sängkammare där drottning Lovisa Ulrika dog 1782."

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-11-05 16:20 #2 av: wildfire

Jag har vart där och visst sjuder det av energi och man kan verkligen känna och se historien,dock har jag inte sett nån manifestering där bara känt av dom och det är en sån härlig känsla.

Var där med några vänner så jag hade liksom inte uppmärksamheten på andarna men att dom fanns med absolut ingen tvekan om den saken.

Älskar såna här gamla slott,gamla hus och gods för det är så vackert och tänk vad mycket dom väggarna har att berätta för oss. Inspirerande och oerhört lärorikt Cool


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.