Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Off Topic

Vilken blomma är du?

2018-10-28 16:15 #0 av: [NeferNefer]

Lite skoj på söndagseftermiddagen SkrattarVilken blomma är du? Jag är en liljekonvalj.

https://linneuppsala.se/vilken-blomma-ar-du/

DU BLEV LILJEKONVALJ!

CONVALLARIA MAJALIS

Den ljuva liljekonvaljen är en ovanlig och ganska hemlighetsfull sort. Den känns lätt igen på sina gröna blad, och skira vita klockor. Du är en självständig, omtänksam och komplex individ som helst trivs i skuggiga skogsbryn och blommar ut i ”den vackraste sommaren, strax efter fruktträden”, som Linné skrev 1755. Som symbol för skönhet är känsla och konstnärlighet viktigt för dig.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-10-28 16:52 #1 av: Amandla

DU BLEV NYPONROS!

ROSA DUMALIS

Nyponrosen är en pålitlig och strukturerad sort som växer effektivt och kraftigt. Traditionell och familjeinriktad tycker du om trygghet, tar saker på allvar och respekterar fakta. Både blomman och de högröda nyponen har länge använts både i matlagning och som läkemedel, och du är mycket riktigt trogen, stödjande och vårdande mot dina nära. Linné tyckte mycket om nyponrosen och odlade den i sin sommarträdgård på Linnés Hammarby.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-10-28 17:07 #2 av: Herveaux

DU BLEV BLÅSIPPA!

HEPATICA NOBILIS

Den lysande blåsippan är en ambitiös och långsiktig tänkare. Som strategisk planerare har du redan under hösten förberett dig för att tidigt kunna blomma på våren – Linnés favoritårstid. Du är insiktsfull, intelligent och har öga för organisation. Den ädla och himmelsblå blåsippan ser därför till att samarbeta med skogens små myror för att sprida sina frön vidare.

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-10-28 20:15 #3 av: flocken

Gullviva

Sajtvärd rexkanin & fibromyalgi Driver Djurflockens hunddagis. Litet hunddagis i hemmiljö. www.djurflocken.se / vh Mette
Anmäl
2018-10-28 22:00 #4 av: Tarotstollan

Du blev gullviva!

Primula veris

Gullvivan är en varm, trygg och godhjärtad individ. Som en av vårens förstlingar lyser din solgula färgprakt upp omgivningen ”från svalans ankomst till granens blomning”, som Linné skrev 1755. Gullvivan är praktisk, pålitlig, trivs bäst i halvskugga och du har en rik inre värld där du lagrar information om omvärlden. För dig är harmoni, vänlighet och samarbete viktigt.

Fast kakorna hade jag hellre behållit själv!DreglarSkämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.