Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar

UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Undersökningar

Undersökning om tro

2018-10-16 21:46 #0 av: Tankeochkänsla

Hej, detta är en något annorlunda undersökning. Ursäkta om jag postar på fel plats. Har pratat med Admin och frågat om det var okej att posta denna förfrågan.

Mitt namn är Christoffer och jag läser etnologi vid Lunds universitet. Jag skriver en uppsats om modern spöktro och letar efter informanter.

Jag söker personer som vill ställa upp på en intervju, helst boende i skåne men angränsande län kan vara aktuellt. Det jag är intresserad av är hur du reflekterar kring din tro, varför du tror och vad din tro och dina upplevelser på olika sätt betyder för dig. Finns det speciella platser som du anser speciellt förbundna med andlig aktivitet och vad din relation är till dessa platser.

Det är en uppsats i etnologi så syftet är inte att varken bevisa eller motbevisa spökens existens. Intresset ligger på den kulturella betydelsen. Givetvis så erbjuds varje informant att vara anonym. Om du är intresserad men vill veta mer är du självklart välkommen att fråga.

I första hand är jag alltså intresserad av människor som vill ställa upp på en intervju, allra helst öga mot öga. Tiden kan variera men 45-60 minuter är en ungefärlig riktlinje. Om du är intresserad men inte vill göra en intervju eller bor långt bort från Skåne får du gärna skicka ett meddelande till mig med dina tankar, reflektioner och upplevelser kring detta. 

Är du intresserad och har möjlighet att vara med på en intervju så skicka ett meddelande till mig och lämna mejladress eller telefonnummer så att vi kan komma i kontakt med varandra så att vi kan boka ett tillfälle. Skulle det vara så att det blir många informanter kommer jag nog tyvärr bli tvungen att välja bort några då jag måste begränsa mitt materials storlek i förhållande till uppsatsen storlek.

//Vänligen

Christoffer Sandström ETNK 02 Lunds universitet


Anmäl
2018-10-19 11:47 #1 av: Tankeochkänsla

Ännu ingen intresserad. Om du tänker att dina erfarenheter inte skulle vara viktiga är det inte sant. Du har något intressant att berätta, det kan jag garantera att jag kommer att tycka. Om det är så att ni som är intresserade inte bor i Skåne så skicka gärna era tankar och reflektioner i såfall. Och skulle det vara så att du är skeptisk till att jag gör denna undersökning tänk på det som ett tillfälle att ge din synvinkel.

Trevlig helg!

//Christoffer 

Anmäl
2018-10-20 05:41 #2 av: wildfire

Hej Christoffer Glad

Kan det vara så att du inte fått något svar för din länk länkar till logg in på familjeliv ? man tänker sig möta ett formulär men kommer till logga in på familjeliv.

Kanske ska det vara så men alla är inte med där inne Skämtar

Lycka till med undersökningen och hoppas du får svar Glad


Anmäl
2018-10-21 21:44 #3 av: Tankeochkänsla

Tack så mycket wildfire. Detta visste jag inte, förstår det inte heller. Har lagt ut en förfrågan på familjeliv också, är i  övrigt inte aktiv därFunderar

Jag tänkte att de som ville kunde ta kontakt med mig via den privata meddelande funktionen. Är det det som inte går eller vad är denna länk? Kan jag själv se den? Tror jag får fråga en admin, som humaniorastudent är jag hopplöst oteknologiskSkäms

Anmäl
2018-10-22 17:34 #4 av: wildfire

Jo du kan själv se länken i högra hörnet i TS så ser du ordet anmälan och den går till familjeliv SkämtarSkrattar opsidopsi Tummen uppSkrattar

Nä men ingen fara skedd och jag hoppas att folk skriver till dig via pm och berättar om sina erfarenheter Cool


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.