Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Vill få kontakt med mamma

2018-10-14 17:16 #0 av: M_a_r_i_a

Jag är väldigt oerfaren överlag och vet inte riktigt hur de funkar med det här men jag har känt nu under längre tid sen min mamma gick bort för snart 4 år sedan att jag vill veta hur hon har det och om hur hon känner om mitt jag i nuläget. Jag är en känslig själ och har alltid varit och min mamma var den personen som stod mig närmast av allt och alla, och när hon gick bort så dog en del av mig samtidigt och jag känner mig väldigt övergiven och lever med en depression som jag tror aldrig riktigt kommer försvinna.. 

Hon vart sjuk när jag var 15 och gick bort när jag var 17, så jag är uppvuxen med oro och rädsla och det sitter fortfarande kvar, men jag vill verkligen försöka få kontakt med henne, nu kommer jag till frågan, går det att göra själv hemma? få kontakt på nått sätt? eller är det ett måste att gå till ett medium isåfall? 

Tacksam för svar <3

Anmäl
2018-10-14 17:42 #1 av: [Wijnja]

Tror nog man får gå till ett medium

Anmäl
2018-10-14 19:49 #2 av: Amandla

Ta en titt i Hjälptråden, där finns många tips och råd om hur man öppnar sig och tränar sin intuition. Lita på det du känner! 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-10-20 08:54 #3 av: P.O

Hon är helt säkert med dig och väntar på att få prata med dig snart.

Anmäl
2018-10-20 18:13 #4 av: [Wijnja]

Är bara spökjägare ingen medium

Anmäl
2018-10-20 23:54 #5 av: mörkaögon

#0 Jag skickar PM. :)

https://nouw.com/insikter

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.