Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Besök på en galgbacke

2018-09-19 20:14 #0 av: mörkaögon

För en tid sedan var en vän och jag ute på skogspromenad. Stigen var uppmärkt med skyltar för gamla torp, en gammal kvarn och annat som funnits där för längesedan. I slutet av promenaden kom vi till en galgbacke. 

Min vän reagerade starkt och klarade inte av att stå kvar på platsen någon längre stund. 

Jag kände en djup sorg. Jag kände skräcken och fasan som människor upplevt där för så längesedan, men jag blev inte rädd eller illa berörd. Jag kände känslorna men de var inte mina. Det blev lite tungt över bröstet och svårt att andas. Samtidigt kände jag kraften från marken under mina fötter. De som avrättats där hade också begravts på platsen. Jag kände någon form av tacksamhet från dem för att jag kände och lyssnade på dem. 

Hade gärna stått kvar där längre, men min vän var så illa till mods så jag valde att följa med henne därifrån. 

En mycket intressant upplevelse var det iaf och jag ska försöka ta mig dit igen, ensam nästa gång. 

Anmäl
2018-09-19 20:42 #1 av: gudilondon

Det är förklarligt att du kände så. Vissa är mer mottagliga än andra, och tydligen var du mottaglig för denna plats. Det är i och för sig inte så konstigt om man tänker på alla känslor och rädslor från dem som har berövats livet där. Det är tydligen ingen snabb död alla gånger och det måste vara väldigt kvalfyllt! Hua!

Anmäl
2018-09-19 20:47 #2 av: mörkaögon

#1 Detta är ju verkligen en plats full av starka känslor och energier. Jag blev nog lite förvånad över vännens och minas olika känslor kring platsen.

Hon blev så illa berörd och ville bara fly därifrån medan jag kände sorg men också stark empati och kärlek. 

Det är konstigt att man kan dra till sig så olika energier från en plats, men det kanske har att göra med hur man är som person?

Anmäl
2018-09-21 15:09 #3 av: Ghosthunter

Var finns denna stigen? påminner lite om 7-torpsleden i norra Värmland...

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2018-09-21 19:52 #4 av: Jbgs

#0 ja var finns denna plats ? Har en liknade 200 meter från där jag bor 🤔

Anmäl
2018-09-26 15:31 #5 av: P.O

Det finns några galgbacke här i Järna och i skogen som är fullt med aktivitet och små skogstomtar och så. I skogen finns en till galgbacke.

Anmäl
2018-10-03 23:19 #6 av: mörkaögon

#3 och #4 Platsen finns i Fristad, en mil utanför Borås. 

Anmäl
2018-10-04 07:23 #7 av: Ghosthunter

#6 Tack!🙂

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.