Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länkar Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen

Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Oförklarade Fenomen

Urskruvade glödlampor

2018-08-13 18:35 #0 av: reba

Vi har några lampor i vårt hem som skruvar ut sig då och då, en gång låg en glödlampa på fönsterbänken och då tydligen fallit en halvmeter utan att studsa till golvet. Förstår att det är någon från andra sidan som försöker få uppmärksamhet, men vad vill dom tro?

Anmäl
2018-08-14 07:39 #1 av: Magi-cat

Är det en armatur eller flera? Hur som helst är det nog bra att byta ut den eller de det gäller, eftersom det inte är så bra om lamporna trillar ur så där.

Om det ändå händer igen kan man börja undra. Glad

"Own the day

Anmäl
2018-08-14 08:18 #2 av: Tant Grön

Men en glödlampa med skruvgänger kan väl inte bara skruva ur sig av sig själv? Om inte det är så att någon går i sömnen och gör det, så verkar det väldigt mystiskt. 

Anmäl
2018-08-14 08:24 #3 av: Magi-cat

#2 Nej, de ska inte kunna skruva ur sig. Det var därför jag tänkte på att kolla armaturen så det inte är något fel på den/dem. 

"Own the day

Anmäl
2018-08-16 15:49 #4 av: Huygens

Kan armaturen utsättas för vibrationer, t ex om någon går på trägolv våningen över?


Anmäl
2018-08-16 17:12 #5 av: Ghosthunter

Haha....är det ingen som vågar tro på att det kan vara övernaturligt?Lipar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2018-08-16 18:00 #6 av: Tant Grön

#5 Innan man tror det måste man ju fundera på alla andra teorier. Glad

Anmäl
2018-08-16 18:48 #7 av: Ghosthunter

#6 Jo det håller jag med om. Men en glödlampa skruvas inte av sig självt (såvida man inte glömt att skruva åt den, vilket jag inte tror är fallet) dessutom blir det mer övertygande när det är fler än en lampa och att detta är ett typiskt "busstreck" av en ande.
Men visst är det alltid bra att kolla efter naturliga orsaker först....ett sunt tänkande.
Jag skrev lite med glimten i ögat😊

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.