Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Kråka

2018-07-24 09:11 #0 av: Linneanor

Såg en kråka på väg till jobbet, den såg gammal och skruttig ut.

Har hört att kråka symboliserar död, så blev orolig. Är det någon här som har mer kunskap kring kråkor och dess symbolik? För några veckor sedan drömde jag att min pappa sa till mig att farfar var död. Min pappa är själv död så det kändes nästan som ett budskap.

Anmäl
2018-07-24 09:19 #1 av: dixieQ

Nä det är korp som påstås betyda död. Men bor man ex vis i skåne så finns korpar överallt hela tiden,själv älskar jag korpar,de är stora vackra o mäktiga fåglar :-)

Anmäl
2018-07-24 09:53 #2 av: Wonnalesan

Fåglarna har det svårt nu i torkan, de är ruggiga och far illa. Kråkfåglar är oerhört intelligenta. Såg en övergiven måsunge som sökte kontakt med mig, inga föräldrar i sikte. Den skrek och värmen var bedövande, naturen lider. Så ock djuren...Mvh/WL

Anmäl
2018-07-24 12:24 #3 av: [NeferNefer]

För mig betyder kråkfåglar inte död. De betyder visdom, kamratskap, sammanhållning. Men jag håller med Wonnalesan, de far illa nu. Jag har ställt ut vattenfat åt kråkorna och de andra fåglarna häromkring.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.