Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Är det en ande eller minne?

2018-07-18 18:38 #0 av: Empaten Martin

Hej. I min ochmin sambos lägenhet är det något märkligt i korridoren i vår lägenhet. (Låt mig börja med att försöka besktiva vår lägenhet som är en 2a. När man kommer in så är det en rak korridor. Kanske 50 cm från dörren så är det borttagen dörr till höger och det är köket. Fortsättet man en dryg meter till så är det toan till höger. Ytterligare 50 cm så är det vardagsrum till höger och till vänster sovrummet och rakt fram ett litet förråd. Många gånger i den korridoren har jag mött vad jag först trott är min sambo för dom är kopior av varandra. Men denna kopian är helt ljudlös och försvinner strax efter att kopian gått förbi mig. Anledningen till att jag frågar om det är ett minne är för att min sambo själv är väldigt starkt medial och ofta väldigt öppen och mycket väl kan både pränta fast märken efter sig och kan locka till sig andar. Hon bodde här innan vi blev tillsammans och hon har mått dåligt innan för hon har blivit illa behandlad av tidigare ex och andra personer som behandlat henne som trofé.

Anmäl
2018-07-19 17:17 #1 av: Ghosthunter

Det kan vara din sambos astralkropp (eller vad det nu heter?) som lämnar den fysiska kroppen en stund. Sånt kan hända.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2018-07-20 18:06 #2 av: [Demeter]

Så är det som beskrivs, astral kroppen åter ett bevis för andlig existens .

Anmäl
2018-08-08 17:27 #3 av: P.O

En vän till mig sa att hen såg mej sitta kvar i soffan och reste mig upp och gick långsamt mot toaletten där jag redan satt på toa och hen såg att jag gick in genom dörren. Det måste ha varit min astralkropp som såg ut som jag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.