Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Tack universum för regnet

2018-07-18 18:16 #0 av: [Änglarvakar]

Tack universum för regnet som föll över oss nyss , tack för att min stilla bön hörs i vårt brandhärjade Sverige , tack jag ber om mer om det inte är för mycket begärt så att varje människa kan leva i fred och frid i sina hem utan hot av brand.

Om vi går samman så kan vi be bort dom fruktansvärda bränder som härjar men det krävs ett samarbete utan dess like men ger vi upp ALDRIG vi kämpar in i sista sekund Cool och vi ska stävja dom här bränderna till varje pris det ger jag mig f på Cool inga mer bränder nu kämpar vi som bara den.

Anmäl
2018-07-18 18:18 #1 av: Gronstedt

Det är nog mer nytta med att dra på sig kängorna och släpa slang, eller att stängsla mark för alla de djur som måste evakueras, eller att koka kaffe och laga mat till de människor som väntar på att se hur det ska gå med deras hem och livsverk. Be kan man göra under tiden, om man känner att det behövs.

Anmäl
2018-07-19 06:50 #3 av: Wonnalesan

Alla goda tankar behövs, bor man nära kanske man kan hjälpa praktiskt. Vi andra långt bort och gamla får be och tro att detta får ett slut utan att människor och djur dör i lågorna. Mitt hjärtas bön. Goda tankar, goda ord sprider kärlek på vår jord! Mvh/WL

Anmäl
2018-07-20 18:13 #4 av: [Demeter]

Så känner jag också, vi kan inte alla bidra fysiskt men vi kan bidra andligt och be om nåd att det här infernot slutar så människor kan behålla och få återgå till sina hem.

En tragik för Sverige , jag har flera släktingar som evakuerats kring Kårböle och det här gör ont i mig för där är jag uppväxt med min släkt och många minnen ryker med branden. Det gör så ont  Ledsen

Anmäl
2018-07-20 18:38 #5 av: Wonnalesan

Oj så hemskt!

Hoppas Kårböle  inte drabbas av branden. Det måste kännas ända in i hjärteroten.

Jag bor i Norrköping, vi har nästan varje dag legat i topp på värmegrader. Man lider i värmen, vår gamla hunds hjärta orkar dåligt med värmen. Man ser hur små vi människor är då något händer.Så idag kom några skurar de första på veckor. De varade ca 10 minuter båda, två åskknallar, det var allt, nu är det 27+ igen.

Jag ber för alla i de branddrabbade områdena, djuren som flyr i skogarna, människors hem som hotas. Att alla som ställer upp ska ha beskydd i arbetet de gör.

Tänker på Kårböle och hoppas inget ont drabbar byn. Det är vad många av oss gör nu det vet jag, alla goda krafter mobiliseras på 1000 sätt. Tänker på dig...Mvh/WLLedsenBlomma

Anmäl
2018-07-22 18:24 #6 av: [Demeter]

Tusen tack #5  Kårböle är redan utrymt sen flera dagar så även Enskogen med flera byar och vi bor inte där nu men det är vår hemort där släktingar lider och jag jobbar som frivillig brandman och jag är på väg hem nu för att hjälpa så gott jag kan.

Målet är att släcka förbannelsen för den måste få ett slut  det är vi enade om hur svår den än är så ska den slås ut .

Anmäl
2018-07-22 19:27 #7 av: Wonnalesan

All lycka på färden! Veckan som kommer ska bli ännu varmare. Men vi måste härda ut och peppa varandra. Här stod folk på broarna då de Polska brandbilarna åkte förbi. -Vi har ju inget gjort än sade de. Men bara att se dom värmde. Önskar alla det bästa i kampen mot lågorna. Mvh/WL

Anmäl
2018-07-22 21:05 #8 av: Magi-cat

HjärtaVåg

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.