Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Vem är på besök?

2018-07-04 08:43 #0 av: Emelie.h

Jag är van med att det händer saker runtomkring mig. Vet inte om det är något som följer mig eller om det helt enkelt är en slump.
Sedan vi fick barn för några månader sedan tycks dessa "konstiga" händelser ha ökat markant. Vi ser ständigt något i ögonvrån, golvet knakar så det låter precis som om någon kommer upp bakom en, iskalla områden i en annars väldigt varm lägenhet (som sedan bara försvinner och det blir varmt igen), lampor som släcks/blinkar utan anledning (nej lamporna har inte gått sönder för de lyser än idag), nu när barnet blivit lite äldre kan hen sitta och titta rakt in i en vägg men göra ansiktsuttryck som om hen lyssnar eller reagerar på något samt själv sitta och "prata" till något. Och många många fler små grejer händer här hemma. Det som har fått oss att bli övertygade om att något är här är videofilmer av barnet som innehåller ljusklot som inte liknar eller uppför sig som damm samt ljud på videorna i samband med kloten. Vi är såklart väldigt nyfikna nu på vem eller vad det kan vara. Känns som tur är inte alls läskigt eller farligt.
Är det någon som känner till något pålitligt medium i skåne regionerna? Helst någon man då kan träffa öga mot öga.

Anmäl
2018-08-07 14:31 #1 av: Fahdonus

Jag vet inget medium, men jag vet hur man som vanlig person kan ta kontakt med anden/andar utan hjälp av ett medium! Har gjort det flera gånger och det är väldigt enkelt när man väl vet hur! Om ni vill ha hjälp så är det bara att skicka pm till mig! ^^

Anmäl
2018-08-08 14:04 #2 av: [NeferNefer]

Fahdonus, kan du inte berätta här i tråden i stället? Det är säkert många som vill veta Glad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-08-08 17:13 #3 av: P.O

Jag vill oxå ta kontakt med ande/andar utan hjälp av ett medium, ett medium kostar mycket pengar. 💰💸

Anmäl
2018-08-08 18:09 #4 av: [Regn Faller]

#0 Det är ingenting konstigt alls tvärtom du är mottagen för andlig existens och in kommer ett barn som i sin tur har med sig många från andra sidan.

Jag tror inte du behöver ett medium för det här tvärtom så är det ett beskydd som finns med er och att ert barn upplever så starkt beror på att barn är oförstörda och inte påverkade av negativa influenser om andevärlden som vi ofta kan möta i våran vardag.

Det har blivit betydligt mer öppet att prata om andar men det finns fortfarande en rädsla att inte bli betrodd men när det kommer till barn då ska vi ta dom på allvar för barn är så ärliga och enkla i sitt och jag får in en väktare som beskyddar ditt barn lika så dig för ni är uppenbarligen öppna båda två och det är nåt väldigt fint att ha omkring sig.

Känna kyla , andens kropp har inte samma temperatur som vår och därför känner vi kylan och det är ett tecken på andlig närvaro. En del skräms men det är det absolut ofarligaste man kan vara med om för det är omtanke och personer som vill vara delaktiga i våra liv från andra sidan.

Om det är så att det på något vis känns för mycket så be andarna att backa tillbaka lite, att ta det lugnt mer er och fungerar inte det då kan det vara så enkelt att dom är där för att få förmedla sig och då kan ett medium bli aktuellt men känner ni det själva som att det inte är ett problem så välkomna dom in och lev sida vid sida med varandra precis som vi fysiska gör svårare än så är det inte för vi är ett med varandra.

#2 #3

Tala med andar, bara prata med dom så kommer svar precis som när vi pratar med varandra. Det är så jätteenkelt och okomplicerat så om ni bara visste. Prata så ska ni se att ni får svar lika enkelt som med grannen Glad

Anmäl
2018-08-17 05:39 #5 av: P.O

När jag pratat får jag en förståelse så här är det när jag pratat klart och sen står det samma sak i en annan tidning senare igen. När jag undrar nåt så pratar jag, om det inte går att hitta det svaret man vill ha på nätet. Får svaret antingen snart eller får prata igen för att få svaret nästa gång när dom är närvarande eller om man tillfället är öppen, nåt sånt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.