Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Gå vidare

2018-06-27 12:35 #0 av: NatalieViktoria

Jag har en super konstig fråga. Men dom flesta tror ju att man ses igen efter man har dött jag som har mist min man får hela tiden höra "Men ni ses igen och då kommer ni ha ett liv tillsammans". Men då undrar jag, om man förlorar sin stora kärlek och sen träffar man inte en ny partner. Min fråga är då, personen då som har dött, träffar han/hon en ny då? Tex vi leker lite med tanken nu om jag väljer att inte träffa en ny partner av olika anledningar sen när jag dör så tänker jag att jag vill försonas med min man igen. Och så kommer jag dit man kommer när man är död och min man skulle vara där men så säger han "Nej jag har redan träffat en ny"

Har så många tankar haha.  Någon som kan spekulera lite med mig?

Anmäl
2018-06-27 12:57 #1 av: Wonnalesan

Jag tror inte man är på andra sidan som här. Vi känner igen varandra och känner kärlek till de våra. Familjen är nog medvetna om sina roller, de haft, men  är inte sambos, gifta , eller

tillhörande någon annan. Vi är fria i anden och inte bundna av konventioner , plikter och löften. Det kanske behövs här för att klara vardagen och familjeliv.

Vad jag tror så blir vi glada att mötas igen, men tillhöra någon speciell tror jag inte.

Intressant fråga...Mvh/WL

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.