Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Övningar

Borttappattråden

2018-06-10 14:03 #0 av: Amandla

Innan du gör ett inlägg i tråden, LÄS HELA DETTA INLÄGG  för att slippa få ditt inlägg raderat.

Om ni inte fått svar i den gamla tråden så ställ frågan igen här! 

På förekommen anledning: det är INTE jag som letar efter föremål eller djur som saknas. Se punkt 6 för mer info om vem det är som kan hjälpa till här!

Gamla tråden här:

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/567e823d8e0e74632a00131e-borttappat-traden

  1. Var noga med att bara lägga in bilder som ni tagit själva!! Alla måste följa copyrightlagarna på ifokus, det står i skrivreglerna som vi alla godkänt då vi en gång blev medlemmar på nätverket. Alla inlägg som har en bild som vi ser är kopierad från annan sida tas bort direkt. Bäst är att du istället länkar till en sida där man kan se vad du menar för slags föremål. 

  2. DET ÄR INTE TILLÅTET ATT EFTERLYSA SAKER ELLER DJUR SOM TILLHÖR NÅGON ANNAN!!! Detta gäller oavsett om ni fått lov, det är omöjligt för oss i admin att kontrollera och reglerna ska gälla lika för alla.

  3. Det är INTE tillåtet att söka exempelvis pengar eller andra saker av större värde. 

  4. Det är ej heller tillåtet att söka saker som är stulna. Det är polisens jobb och skyldighet att lösa brott.

  5. För er som söker ett bortsprunget djur eller något annat, så ber vi er lägga er fråga i den här tråden - men det gäller INTE försvunna människor, det är oetiskt att känna in andra människor utan deras tillåtelse och sådana frågor tas bort direkt. Vi lämnar inga garantier för att ni får hjälp, men vi vill ge en möjlighet till både tränande medium och andra som vill hjälpa till.

  6. Det är frivilliga medlemmar som gör detta på sin fritid så det kan ta ett tag att få svar. Vi är mycket tacksamma för deras engagemang GladDet här är också en tråd där man kan träna på att hitta saker, så prova gärna själva, kanske hittar du något som en annan medlem letar efter!

  7. Om du inte får svar beror det inte på att du är bortglömd eller dylikt. Det kan vara så att den som gör läsningar helt enkelt inte kan se något om det du vill finna, därför har du inte fått svar. Det är ingen idé att börja påminna eller tjata, det har snarast motsatt verkan eftersom det då blir en obehaglig känsla omkring frågan och då minskar chansen att någon vill ta sig an den. Så ha tålamod och slappna av.

  8. Kom ihåg att lämna feedback när någon tagit sig an din fråga!

Lycka till!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-06-10 16:10 #1 av: M.p.

Våran katt Bella är fortfarande borta. Försvann 5/6. Vi såg henne den 6/6 på kvällen men sen inget mer.
Är hon i närheten eller finns hon inte i livet längre? Vi vill veta oavsett. Barnen är jätteledsna här hemma.

Anmäl
2018-06-11 07:41 #2 av: Påfågel

Igår blev våra tre får skrämda och smet ur hagen. Vi har letat och letat men dom är som bortblåsta. Det är ett stort skogsområde där dom försvann och jag behöver hjälp om det finns att få. Kan någon se något? Jag är så orolig. Med vänlig hälsning

Anmäl
2018-06-11 14:04 #3 av: Ahandersson

Hej !
Jag har tappat nycklar till lägenheten och källaren. De ligger i ett svart fodral med dragkedja. Vart har de tagit vägen ?
Tacksam för svar.

Anmäl
2018-06-13 20:44 #4 av: Milano01

Hej
Skulle jättegärna vilja få hjälp med att hitta bort sopade saker, har vänt upp och ner på huset och blir näst intill galen att inte veta var sakerna tagit vägen.
Tacksam för all hjälp jag kan få.

Anmäl
2018-06-13 21:05 #5 av: Christina_46

Hej Glad

Jag har lyckats tappa bort mina hjärtformade silverörhängen. Är det någon som kan känna in var de kan finnas?

Hjärta

Anmäl
2018-06-16 08:42 #6 av: Annreb

Hej
Är så ledsen och orolig.
Vår innekatt Luna har troligen smitit ut från ett fönster som var öpper så litet att hon inte borde kunnat ta sig ut men vi hittar henne ingenstans inne. Hon är ofta i i närheten av oss men ibland ligger hon ocg sover i något annat rum men kommer alltid när vi skramlar med matskålen.
Hon försvann igårkväll och vi har letat runt på gatan men utan resultat.
Snälla kan någon hjälpa oss?

Anmäl
2018-06-19 00:03 #7 av: linalundquist

Hej, vår familjs iPad av modell äldre är sedan en tid försvunnen. Jag har letar på (för mig) alla tänkbara ställen i vårt hus men utan resultat. Själva iPaden har inget större värden men på den finns en hel del bilder från när barnen var små och dessa betyder otroligt mycket för oss.
Jag är oerhört tacksam för alla hjälp, vägledning och tips, som kan hjälpa oss att finna vår iPad!

Anmäl
2018-06-19 06:54 #8 av: Wonnalesan

Gå ut och skramla med matskålen och ropa Luna med ljus röst, skramla igen och ropa. Finns hon i närheten kommer hon.....Annars gör som andra sätt upp lappar, fråga folk i närheten. Innekatter brukar inte gå så långt, en fördel!      Lycka till önskar WL

Anmäl
2018-06-21 19:33 #9 av: mmikaa

Hej! Jag söker min borttappade blomkrans med vita blommor i plast, vore tacksam om någon kunde känna in vart den skulle kunna finnas. 

Anmäl
2018-06-25 18:59 #10 av: capet

Vår älskade lilla Kotte har försvunnit. Vi har varit ute och letat, satt upp lappar etc. Kan någon känna vad som hänt, är han instängd någonstans, vilse, eller har han bara hittat godare mat någon annanstans?

Anmäl
2018-06-25 20:32 #11 av: Haannas

Eftersöker diverse julsaker som har stort emotionellt värde för mig. Allt syns inte på bilden. Har tidigare funnits i en papperskasse i en källare. Snälla hjälp mig!

Anmäl
2018-06-28 23:05 #12 av: armbandsur

I mitten av juni hade mitt band en konsert, tillsammans med ett annat band. Till konserten hade jag med mig ett pennskrin/pennfodral i gråsvart, grovt tyg och ett kollegieblock i A5-storlek med svarta pärmar. Dessa båda saker är nu försvunna. Just pennskrinet hoppas jag verkligen kunna få tillbaka. Det innehåller många pennor som jag gillar, och ett orangefärgat USB-minne med några bilder och dokument på som har känslomässigt värde.

Jag har letat på alla ställen jag kan komma på, och tar tacksamt emot nya uppslag om var jag kan fortsätta leta. Eller, kan det  vara så att det andra bandet råkat få med sig mina grejer? Eller har jag bara råkat lägga dem någonstans som jag ännu inte letat på?

Anmäl
2018-06-29 12:42 #13 av: Magi-cat

Jag har tappat eller förlagt min sekatör! 😣
Var kan den vara? Den är blå.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-06-29 12:51 #14 av: Amandla

#13 Som jag skrivit tidigare är jag oftast inte särskilt bra på det där med att känna in var borttappade saker finns, men här får jag in trä. Som insidan på en trädgårdsbod, mellan brädorna? Finns det något smalt utrymme där sekatören har gömt sig?

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-06-29 13:07 #15 av: Magi-cat

Jaa! Tack! Under handskarna!
Kram! 🤗

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-06-29 13:29 #16 av: Amandla

Stämde det?? FörskräcktDå är det andra gången jag lyckats hitta något åt dig...  Kramas

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-06-29 13:52 #17 av: Magi-cat

Ja du ser, det börjar bli en trend! 🤗💟

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-06-29 14:06 #18 av: Amandla

GapskrattarDet är nog rena undantagen Nörd

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-06-29 16:44 #19 av: Magi-cat

Inte alls! Nyss behövde jag bara tänka "Amandla!" när jag hade tappat bort en grej till, och då hittade jag den! 🤗😉💟

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-06-29 17:59 #20 av: [NeferNefer]

Tummen uppDet ska jag också prova när jag tappar bort något! Skrattar

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-06-29 18:29 #21 av: Amandla

GapskrattarHjärtaTänk om det kunde hjälpa mig när jag tappat bort något? Oskyldig

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-06-29 18:41 #22 av: [NeferNefer]

GapskrattarProva!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-07-02 16:40 #23 av: emma93

Vår ena vovves stöd/ortos är försvunnet sen en vecka tillbaka. LedsenDet är  svårt att ersätta då det är hemmagjort och det har tagit tid att få till det så att det hjälper honom på bästa sätt. Vore så tacksam om någon har lust att försöka känna in kring var den kan vara då vovven nu blivit sämre trots att vi använder ett, förvisso specialutprovat men ändå inte för honom fungerande, köpt stöd nu istället. Jag vet såpass långt att jag förlagt det hemma.

Anmäl
2018-07-02 17:55 #24 av: emma93

Ifall man inte ser bilderna ( verkar inte synas i mobilen i #23) så är benskyddet röd/blå med svarta detaljer.

Anmäl
2018-07-02 23:03 #25 av: EKM

Jag har tappat en guldring som jag fick i konfirmationspresten av min mamma för över tio år sedan. Jag vet att jag stoppade den i fickan på min bussarong när jag var på jobbet i fredags. Jag jobbar som undersköterska. När jag sedan skulle plocka fram den på kvällen kunde jag inte hitta den. Jag var tvärsäker på att jag hade stoppat ner den i min väska när jag kom till omklädningsrummet, men jag hittar den inte där. Jag tycker att jag borde ha reagerat om ringen inte fanns där i bussarongen när jag kände igenom fickorna innan jag skulle hem. Vart på vägen har den kommit bort?

Anmäl
2018-07-03 08:31 #26 av: Grajjt

Hej å hallå!
Hoppas på att kunna få lite hjälp på traven här. Det är så att jag har tappat bort min fina keps. Det är en keps som är unik och finns bara en sådan i vårat avlånga land. Så jag vore så glad och tacksam om ja kunde få hjälp med att finna den. Hade den senast på mig i lördags och jag har verkligen vänt upp och ner på allt i alla rum och även letat i bilarna.. hoppas verkligen på att få hjälp❤️

Anmäl
2018-07-08 21:34 #27 av: Giilisen 1978

Har för flera år sedan tappat min förlovningsring.. någon stans under en resa mellan sommarstället i Norrtälje och dåvarande hem i nacka.. har sökt under upphittat sidor och sökt på allasätt jag kunnat.. någon känsla på vart denna tagit vägen? Och i början på juli tappades mina hemmanycklar bort i orminge.. någon hum om vart dom kan befinna sig? Tack på förhand för alla ev inputs som kan hjälpa mig i mitt sökande..

Anmäl
2018-07-09 12:25 #28 av: Nilla_93

Efter en flytt är våra bamse ljudböcker borta. Någon som vet ungefär var jag ska söka dem

Anmäl
2018-07-10 00:08 #29 av: Elliebelliebooh

Hjälp! :(

Min sambo har förlagt en av våra extranycklar någonstans här hemma, men han är inte hemma på ett tag. Behöver den nyckeln, för den ger mig riktig ångest över att den ligger och flinar åt mig någonstans :( En rektangulär nyckel, märket ASSA. Bredare nertill på ”huvudet” och mindre brett upptill, om de är till hjälp :)

Tacksam för all hjälp och alla tips! :) <3

Anmäl
2018-07-10 06:37 #30 av: Magi-cat

Ksn nyckeln ligga på golvet alldeles vid dörren?

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-07-10 14:46 #31 av: Elliebelliebooh

#30 Inte vid ytterdörren iallafall. Ser du någon färg på dörren? Eller hur golvet ser ut?

Anmäl
2018-07-10 15:40 #32 av: Magi-cat

Nej, tyvärr inte.
Det kanske var egen erfarenhet bara. ☺
En annan erfarenhet är alla fickor om man bytt jacka, eller ve och fasa, bytt handväska...

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-07-10 16:27 #33 av: Elliebelliebooh

Kollat alla möjliga dörrar bara för att :p
Fickor och väskor är raidade utan resultat de också :/

Vet att den är här hemma någonstans iallafall :p

Anmäl
2018-07-10 21:04 #34 av: Elliebelliebooh

Nyckel hittad! Sambon hade gömt den i sin plånbok han hade med sig på semestern :p Så den va inte riktigt hemma, men den va ”hemma”, inte borttappad ute någonstans :) Nu kan jag sova gott igen :D

Anmäl
2018-07-11 05:58 #35 av: Magi-cat

Åh vad skönt att den kom tillrätta!

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-07-12 10:23 #36 av: Annelyzia

Hej!
jag har tappat mitt ena örhänge. Letar och letar, men det står inte att finna. Någon som får wn tanke vart det kan befinna sig?

Anmäl
2018-07-14 13:36 #37 av: AnnisP

Hej!
Jag och min dotter har letat överallt efter två bananlådor med olika solcellslampor och glaslyktor i blandade färger.
Snälla finns det någon som kan se var dom är?
Jag vet inte något ställe längre, som vi inte letat på.
Vill ju kunna använda dom medans det är sommar.
Tack på förhand 🌺

Anmäl
2018-07-17 15:40 #38 av: mimmi0728

Hej jag har tappat bort ett swedavia badge i göteborg lördagen den 14 juli. jag har letat som en galning efter den, i facebook, kontaktat västtrafik men inget har fungerat. något jag är dock övertygad om är att det är en person som troligen har hittat den. skulle jag kunna få hjälp?

Anmäl
2018-07-19 20:00 #39 av: Skogsnäva

Hej!
Jag har tappat vår bilnyckel, skulle någon snälla kunna hjälpa mig att hitta den?
Har letat i ett dygn nu väldigt mycket och brukar oftast ha lätt att hitta saker men den här nyckeln dyker inte upp.
Det är enda nyckeln vi har till bilen, bor på landet och har tre barn så vi har stort behov av att hitta den.

Anmäl
2018-07-22 13:33 #42 av: Angelicaroser

Hej. Min dotter har tappat bort sitt armband med 6 st berlocker. Armbandet heter ”sagolika” är i silver och berlockerna är : ett silvrigt lyckoklöver , ett rött hjärta, en grön groda med en krona, en silvrig ängel, en blå fjäril, och en röd nyckelpiga. Har vänt upp och ner på huset och hoppas nu att någon kan hjälpa oss.

Anmäl
2018-07-24 10:23 #43 av: Anngerd

# 36
Får en känsla av att det finns inomhus. Titta på golvet i sovrummet vid ett av sängbenen. Du får känna med handen runt så att du inte missar det.

Lycka till!
AnnGerd

Anmäl
2018-07-24 23:48 #44 av: Netterzki

Nycklarna är borta och jag tror jag letat överallt... Ingenstans vill de komma fram. Är verkligen i behov av att de kommer fram och hoppas någon fin människa kan hjälpa mig. Det är en nyckelring med 3 st vanliga nycklar, en cykelnyckel och en tagg till jobbet. Kan inte komma på att det skulle vara fler nycklar/föremål men låter det var osagt i mitt förvirrade sinne. Dessutom sitter det ett turkost nyckelband på nyckelringen med "UR" symbolen på. Jag har verkligen letat överallt, förstår inte var jag kan ha lagt dem... 

Anmäl
2018-07-25 01:01 #45 av: Marhia

Vår fina katt Lotus kom inte hem ikväll. Han brukar aldrig gå långt hemifrån och kommer ofta när vi ropar. Kan någon ge vägledning till var vi ska leta.

Anmäl
2018-07-25 13:41 #49 av: Heeeeeeej

Hej, skulle vara jätte tacksam om nån kunde hjälpa mig att finna mina nycklar. Dom 3 nycklarna sitter på ett blått nyckelband och den ena nyckeln har ett mönster med röda hjärtan på.
Tack på förhand!

Anmäl
2018-08-02 14:13 #51 av: Avah

Hej jag har tappat bort vänstra piltangenten. Någon som kan försöka hitta den+

Anmäl
2018-08-02 14:17 #52 av: LottaMini

Hej,

Jag har blivit av med ett väldigt älskat armband, hade det på mig senast den 25 juli 2018. Det är svart läder ca 4 cm brett med guldnitar på, jag har letat men hittar det ej. Tacksam om någon kan ge mig vägledning. Med vänlig hälsning Lotta


Anmäl
2018-08-07 09:26 #53 av: Maria-Fia

Söker efter ett mini-dv-band, ser ut som ett litet kassettband. Det är troligen/möjligen märkt med etikett Pappa & Tina. Mycket önskvärt att hitta omgående, inför en begravning i övermorgon, hoppas på hjälp. Tack!

Anmäl
2018-08-08 22:03 #54 av: Marie1012

Jag har tappat bort min ring som består av min farmors och farfars vigselringar. De försvann i en flytt för 6 år sedan. Är det någon som kan hjälpa mig med detta eller tipsa om någon som kan?

Anmäl
2018-08-27 11:42 #55 av: Burguul_Gajutar

Min sambo har tappat bort vår ena hemnyckel. Försvann i gpr eller förrgår. Har vänt upp och ner på lägenheten men hittar den inte. Om någon kan hjälpa mig vore jag extremt tacksam

Anmäl
2018-08-27 16:59 #56 av: Derrtag

Hej! Härmed ökar antalet av försvunna nycklarXD Jag har tappat bort mitt cykelnyckel någonstans i skolan och kan inte hitta det... Det är två nycklar på en svart "halsband". Jag mår så illa av att tappa bort saker så det käns verkligen inte bra:( Om det är någon som kunde hjälpa mig med att hitta det skulle jag vara evigt tacksam!❤
//desperat nyckelsökare

Anmäl
2018-08-27 17:40 #57 av: Nadjanerges

Hej! Jag söker efter två borttappade USB minnen som försvann i samband med en flytt vet ej om dem är kastade eller bara borta.. har letat överallt flera gånger och dem innehöll så mycket minnen. Är det någon som kan hjälpa mig å se vart dem kan vara? Ena är limegrönt som ett armband och det andra ett vanligt svart! Tacksam för svar 😊

Anmäl
2018-09-02 11:49 #58 av: Butterflytattoo

Hej! Jag letar efter en gammal samsung, en vikbar, sådana var populära när jag var tonåring. Jag brukade ha gamla mobiler i en byrålåda, nu har jag dock flyttat och bara ett par veckor innan flytten märkte jag att den var borta. Jag har letat som en galning både innan och efter flytten, då det kan finnas bilder på den som jag gärna skulle vilja ha. Om någon kan hjälpa mig, skulle det betyda oerhört mycket! Tack på förhand! 😊

Anmäl
2018-09-03 22:02 #59 av: marha

Hej, jag skulle behöva hjälp att hitta mina vandringskängor. Svamparna växer som tokar i skogen så det börjar bli bråttom :) De är ett par bruna Hanwag som är väl invandrade. Mina bästa skokompisar i vått o torrt. 

Anmäl
2018-09-04 10:57 #60 av: Ulwa79

Hej !

Är helt desperat. Vi har tappat bort vårt TUI Card kort och reser utomlands om 2 dgr, hittar det inte någonstans och vi bara måste ha det till resan. 

Kan något medium ev se vart det är någonstans, vart har jag missat att leta ?

Tacksam för svar, Håller på att bli tokig.

Anmäl
2018-09-05 10:08 #61 av: Lillajag42

Hej! Vi har en katt som nu varit borta i 3 veckor. Vit-och svart/brunfläckig. Om någon får känning var hon kunde vara, död eller levande, så hör av er. Ett medium har tidigare hittat både försvunna saker och en försvunnen katt åt mig, så jag hoppas vi även denna gång skulle få lite mer info om var vi kunde hitta vår försvunna katt.

Anmäl
2018-09-19 10:18 #62 av: Lafamilia

Hej!
Jag letar efter min borttappade hemnyckel. Sån med hål i och hänger ensam i en nyckelring.
Tacksam för svar och hjälp för mitt letande!

Anmäl
2018-09-22 16:05 #63 av: theycallmeem

Hej! Jag söker efter kartongen till min Samsung Galaxy S7, Rose Gold. Håller tummarna på att någon här kan hjälpa mig att hitta den :) 

Anmäl
2018-09-22 22:49 #64 av: matildamaria

Hej, har tappat det ena örhänget som på bilden. Fick dem av min farmor i 20års present. Någon som känner av örhänget?

Anmäl
2018-09-22 23:43 #65 av: theycallmeem

Hej igen!
Jag har letat efter det här halsbandet i flera år men kan inte hitta det. Jag önskar så att det kom tillbaka då det betyder otroligt mycket för mig. Jag hoppas så innerligt att någon kan hjälpa mig. Detta var den bästa bilden jag kunde hitta på det.

Anmäl
2018-09-23 18:39 #66 av: Magi-cat

Var är min bilnyckel!?!?!? Tystad

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-09-23 18:45 #67 av: [NeferNefer]

#66: Jag ser en svart handväska (skinn?), och den ska ha legat bredvid eller fallit ner på golvet i anslutning till den.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-09-23 19:00 #68 av: Magi-cat

Oj, måste kolla alla golv och handväskor...

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-09-23 19:36 #69 av: Magi-cat

#67 Hittade den i min röda jacka som jag inte hade en aning om att jag använt! PustarGalen
Tack ändå, det var dina förslag som fick mig att leta på rätt ställe i hallen (där jag letat förut...) Blomma

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-09-23 19:51 #70 av: [NeferNefer]

PustarBra att den kom fram!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-09-24 09:11 #71 av: Hanuschka

Vår älskade Bauer smet från kattvakten den 15/9 och har inte synts till sen dess. Vi har satt upp lappar, han är anmäld hos polisen och vi letar honom varje dag men utan resultat. 

Kan någon se vart han är?

Anmäl
2018-09-28 22:23 #72 av: Ginster

Hej!
Jag letar efter mina svarta termobyxor. Behöver ha dem på jobbet nu när det börjar bli kallt. Har inte använt dem sen i mars/april så har glömt vart jag lagt dem! Har letat på alla tänkbara ställen jag kan komma på.
Hoppas nån kan hjälpa mig ☺️

Anmäl
2018-10-04 01:23 #73 av: mörkaögon

#72 De ligger på en hylla högt upp bakom andra saker, kanske en kartong?

https://nouw.com/insikter

Anmäl
2018-10-04 01:25 #74 av: mörkaögon

#65 Har du en gräsmatta i närheten. Ser att du tappat det där och att det nästan blivit nedtrampat. 

https://nouw.com/insikter

Anmäl
2018-10-04 19:14 #75 av: Ginster

#73 tack för att du tog dig tid att känna efter 🤗🌸
Jag har letat men ännu inte funnit dom.
Kanske kan dem ligga på mitt gamla jobb, jag får åka dit och kolla.

Anmäl
2018-10-14 09:35 #76 av: ÅJL

Hej
Sonen har tappat bort sin iPhone SE, silvrig i ett brunt skal. Den bör finnas i närheten av huset eller här hemma, skulle gärna vilja hitta den. Vi har letat överallt och sonen är jätteledsen 😢

Anmäl
2018-10-14 18:37 #77 av: Hamstern puff

#1 Hon lever, vet dock inte alls vart hon är (ser ingenting alls om var)

Anmäl
2018-10-14 18:42 #78 av: Hamstern puff

#25 Är inte jätte bra på detta men jag får fram sten som om du tappat den på stengolv eller ute på tex kullersten. Lycka till med att hitta det!

Anmäl
2018-10-14 18:44 #79 av: Hamstern puff

#27 Är du säker att ni kollat bilarna helt? Har du åkt någon annans bil? Första som kom upp var att den låg i en bil.

Anmäl
2018-10-14 18:44 #80 av: Hamstern puff

#27 Är du säker att ni kollat bilarna helt? Har du åkt någon annans bil? Första som kom upp var att den låg i en bil.

Anmäl
2018-10-14 18:46 #81 av: Hamstern puff

#72 Får fram ett mindre rum, typ ett litet förråd eller liknande.

Anmäl
2018-10-14 19:36 #82 av: Hamstern puff

#39 Är väldigt osäker på denna men tänker gräsmatta med lera och gult högre gräs på någon kant

Anmäl
2018-10-14 19:37 #83 av: Hamstern puff

#39 Får även fram en sandlåda med träkanter

Anmäl
2018-10-14 20:33 #84 av: CalippoTwisterTulo

Hejhej!
Jag har under dagen tappat bort mina vanliga hörlurar till iPhone 7 här hemma i huset och jag skulle verkligen behöva hitta dem innan imorgon. Senaste gången jag hade dem var ungefär klockan 16:30. Då satt jag vid ett brunt matbord av trä med röda stolar från mitten av 70-talet. Mitt hus är väldigt brunt, oranget, gult och fyllt av retroprylar för pappa älskar 60-70-talet hahah.
Tack så jättemycket på förhand <33

Anmäl
2018-10-14 20:38 #85 av: Hamstern puff

#84 Fick inte fram så mycket men det känns som om de ligger på ett mörkt ställe, eller i en ficka

Anmäl
2018-10-15 11:38 #86 av: SandraN92

Igår lossnade berlocken till mitt halsband och jag har letat som en galning men kan inte hitta det kan någon se var det skulle kunna vara? Lossnade förmodligen av att min son lyckats få upp halsbandet på något sätt men jag kan inte lyckas hitta berlocken :( Betyder oerhört mycket för mig då jag fick den av min man för några år sedan och har haft på mig den nästan varje dag sedan dess.
Hoppas verkligen att någon kan ge mig en bra ledtråd så jag kan hitta den skulle betyda så mycket för mig <3

Anmäl
2018-10-15 16:36 #87 av: Hamstern puff

#86 Är ganska osäker men gräs fick jag fram.

Anmäl
2018-10-15 16:36 #88 av: Hamstern puff

#86 Är ganska osäker men gräs fick jag fram.

Anmäl
2018-10-16 10:17 #89 av: SandraN92

Tack så mycket för hjälpen det är nu återfunnet och jag är så lycklig 😍

Anmäl
2018-10-16 14:30 #90 av: Hamstern puff

#89 Vad bra!! :)

Anmäl
2018-10-28 01:09 #91 av: Sanso867

Hej,
Idag när jag skulle gå ner i källaren där förråd och tvättstuga finns och tittade i skåpet där nyckeln dit brukar hänga var den inte där (i min lägenhet). Kan ni hjälpa mig att hitta nyckeln? Den sitter själv i en nyckelring i läder som det står Pappa på.

Anmäl
2018-10-28 20:41 #92 av: Anngerd

#91
Jag får en känsla av att den ligger i en trappa på ett trappsteg.
Lycka till

Anmäl
2018-10-29 18:56 #93 av: Sanso867

#92 Tack så mycket. Jag har sökt i alla tänkbara trappor utan resultat. Ser du något mer?

Anmäl
2018-10-30 09:42 #94 av: Sherryme

Hej! Våran katt Bumsan har varit borta sen 20/10. Hon har aldrig varit borta såhär länge, brukar alltid visa sig minst 2ggr/dag. Jag hoppas verkligen att nån här kan hjälpa, är så orolig att något har hänt henne.. Tack på förhand ♡

Anmäl
2018-10-30 23:07 #95 av: Anngerd

#93
Jag ser bara en gammal trapp som leder ner till någon typ av källare. Trappstegen är typ gamla med färgad korkmatta med metallksnt längst ut på trappskatten. Leddtången vid trappan är av trä dom om det är ett gammalt hus.

Anmäl
2018-10-31 21:26 #96 av: MalinLS

Hejsan!

Jag har idag tappat bort en knippa med två dörrnycklar. På nyckelringen sitter även en röd plastjordgubbe samt en platt ,rund, metallfärgad platta ( storlek femkrona). Det är två jätteviktiga nycklar för mig. SNÄLLA om någon kan försöka se var mina nycklar är.
Mvh Malin

Anmäl
2018-11-05 23:04 #97 av: Sanso867

#95 Tack så mycket - jag söker vidare.

Anmäl
2018-11-05 23:04 #98 av: Sanso867

#95 Tack så mycket - jag söker vidare.

Anmäl
2018-11-12 13:37 #100 av: Sandorti91

Jag har tappat bort en nyckelknippa med två hemnycklar (till olika hem) och en eller två mindre nycklar (minns inte exakt om de va en eller två). På knippan ska de finnas en röd fluffig boll och en reflex i form av en tassle. Jag använde den och såg den sist i fredags när jag gick från mitt jobb. :( Snälla!

Anmäl
2018-11-12 14:26 #101 av: Galenidjur

Min katt, Pisica har varit borta i nästan tre månader nu och jag har försökt allting. Vi har satt upp lappar och gått ut och letat och annonserat kors och tvärs. Jag är så tacksam för vilken hjälp jag än kan få.

StjärnorMedarbetare på jattekanin.ifokusStjärnor
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Anmäl
2018-11-13 17:08 #102 av: Gammanna

Jag har nu i flera veckor letat efter ett USB-minne som försvunnit i vårt vardagsrum. Det innehåller mycket av mitt arbete som sekreterare i vår scoutkår. Använde USB-minnet en kväll och när jag lade undan grejerna måste tråden, som det satt fast i, gått av för två dagar senare fanns inte minnet på snodden den satt i. Börjar bli desperat då jag verkligen behöver det som finns där.

Anmäl
2018-11-15 21:18 #103 av: mörkaögon

#102 Det har glidit ned bakom en byrå eller något lägre skåp. Du får dra ut möbeln för att se det. 

https://nouw.com/insikter

Anmäl
2018-11-15 22:02 #104 av: Gammanna

#103 Då får jag börja dra i möblerna lite mer än när jag letat tidigare. Har ju ingen byrå i vardagsrummet men många andra möbler. Bl a en låg bänk vid fönstret. Tack för tips!

Anmäl
2018-11-15 22:03 #105 av: mörkaögon

#104 Lycka till... känner att det handlar om en hyfsat låg möbel, ett lägre skåp eller liknande. 

https://nouw.com/insikter

Anmäl
2018-11-15 23:26 #106 av: fyrbobsvampkant

Hej! Det är såhär att tre väldigt kära böcker från min barndom har försvunnit. Den första är en Rolf Lidberg bok som heter tomteboken, den andra är Viktor Rydbergs dikt om Tomten och den tredje minns jag inte namnet på. Men alla tre är mina käraste ägodelar från min barndom och alla tre har jag fått av min farmor och farfar. Det skulle betyda allt för mig om någon ville hjälpa mig att hitta dem.
Tack på förhand, Jonna.

Anmäl
2018-11-18 16:34 #107 av: Hasten123

Hej!

Söker efter en ring som försvann igår. Den har en liten sten på sig som innehåller DNA från min döfödda lillasyster.

Tacksam för hjälp!

Anmäl
2018-11-19 17:01 #108 av: JeuneMadame

Behöver hitta ett viktigt papper innan onsdag helst. Det är ett läkarintyg som ska till försäkringskassan. Kan däremot vara så att jag slängt det, men tror verkligen inte att det är så. 

Tack på förhand!

Anmäl
2018-11-20 15:35 #109 av: JeuneMadame

Kommer få en kopia på pappret, så det har löst sig!

Anmäl
2018-11-20 20:26 #110 av: Magi-cat

#109 Det var ju bra att det ordnade sig! Glad

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-11-20 22:36 #111 av: Annie69

Skulle verkligen behöva hjälp med att hitta min nyckelknippa.
Är så stressad att den är borta.
Knippan har 4 nycklar. 3 olika hem och 1 jobb nyckel.
Knippan har även ett grönt hjärta av sten och ett mjukt får ifrån Nya Zeeland.
Hoppas nån kan hjälpa mig

Anmäl
2018-11-21 13:36 #112 av: JeuneMadame

Hej!

Tappade nyss den glittriga delen av en piercing jag har i örat. Satt och pillade på den vid köksbordet och så hörde jag hur den ramlade ner på golvet. Har letat länge, men ser den inte någon stans. Den betyder mycket för mig eftersom jag gjorde den tillsammans med vänner från gymnasiet, så påminner mig om dem och den tiden. 

Snälla ber om hjälp! 

Anmäl
2018-11-24 00:07 #113 av: Agnesagness

Hej! Jag har tappat bort mina glasögon. Det är ett par i guldiga från Elisabeth Arden. De har vart borta sedan i somras då jag flyttade hemifrån. Sist jag minns att jag hade dem var i min bil. Har problem med torra ögon och vill därför slippa linserna nu! Håller mina tummar att det finns någon som kan hjälpa mig❤️

Anmäl
2018-11-24 11:35 #114 av: lundqvistemma97

Hej i tråden! Efter att jag nu letat som en galning skriver jag här med hopp om att få hjälp att hitta mina syntet-dreads. Det sista jag minns är att jag tvättade dom då jag fortfarande bodde med min föredetta och la ut dom på tork på balkongen...

Efter det flyttade jag hem till mina föräldrar, där jag nu letat igenom allt men utan att hitta dom. Värt att nämnas är kanske också att jag flyttat ytterligare en gång, men hittar dom inte här hemma heller. 

Hoppas någon kan hjälpa mig!Hjärta

Anmäl
2018-11-25 19:13 #115 av: Cbackstrom

Hej! Förra lördagen besökte jag en restaurang ca kl 17-19, upptäckte då att jag saknar mina två ringar, de är i vitguld, sitter i hop, dekorerade med fyrkantiga stenar. Inuti står: Magnus,+Lotta=Sant. Jag tror att de är hemma, letat öööverallt...

Tar sällan av dem.

Anmäl
2018-11-25 19:24 #116 av: Magi-cat

#115 Har du kollat badrummet/toaletten både hemma och på restaurangen?

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-11-25 19:39 #117 av: Cbackstrom

Var inte på toa där.

Misstänker toan hemma, tömde ut papperskorgen därinne och allt...

Anmäl
2018-11-25 19:44 #118 av: Magi-cat

Hoppas du hittar dem! Blomma

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-11-25 21:01 #119 av: Cbackstrom

Åh tack ❤️

Jag med!

Anmäl
2018-11-28 20:07 #120 av: Sparven88

Snälla. Finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig? Förra året köpte jag en "nissedörr" med stege, brevlåda, tofflor och dörrkrans att sätta upp här hemma till sonen. Men, han var för liten för att uppskatta att få hem en Tomtenisse. Men nu! Nu närmar 1 december sig och jag har lagt den här lådan på ett sånt löjligt bra ställe att jag inte hittar det själv.
Jag vill så gärna hitta det! Hoppas på hjälp!
//Sparven! =)

Anmäl
2018-12-04 10:22 #121 av: norrlandl

Vår två älskade katter Kisen och Grisen försvann samma kväll 29/11. Kisen är aldrig ute mer än några timmar och sover alltid tillsammans med husse och Grisen har aldrig tidigare lämnat gården då han alltid vill vara i närheten av oss. Grisen var vid huset när vi åkte och handlade och Kisen i närheten, när vi kom tillbaka var båda borta. Vi har letat överallt, annonserat. Eftersom båda försvann samtidigt känns det hela väldigt oroligt och konstigt. Snart kommer kylan hit och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Otroligt tacksam för all hjälp jag kan få! Hjärta

Anmäl
2018-12-12 22:46 #122 av: Mercurius

Hej!

Tappade bort tre påskrivna tankningskvitton efter en turné (trots att det var det viktigaste vi skulle komma ihåg). Jag kom ihåg att ta med dom från en blå bil över till en annan bil. Och nu när jag verkligen behöver dom så är de puts väck. Har mig veterligen letat överallt men kan inte finna dom.

Nån som har en aning?

Anmäl
2018-12-13 05:57 #123 av: Sparven88

#122 Jag har aldrig gjort det här innan, så ta det jag skriver med en EXTREMT stor nypa salt.. men när jag läste din fråga så såg jag de här fickorna som finns i bak, på de stolsryggar i framsätet. Vad heter de? Hänger du med på vilka jag menar?
Du har säkert kikat där, och som sagt har jag aldrig fått någon känsla för något i tråden innan, förutom just för din fråga.(sen kan det ju bara helt tokigt ändå iof! )

Anmäl
2018-12-13 07:40 #124 av: Magi-cat

Såg att du även i en annan tråd fick tips att titta i handskfack etc. Av egen erfarenhet: det är ett bra tips. 
Du vet, man lägger ifrån sig kvittona och "ska ta hand om dem sedan". Handskfack, skrymslet mellan sätena (där ryms mycket som inte ska vara där), golvet under sätet etc.

Och förstås fickor, handväskor, plånbok...

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-12-13 21:29 #125 av: Mercurius

Tusen tack för hjälpen! Kvittona är återfunna! 

Anmäl
2018-12-13 21:43 #126 av: Magi-cat

#125 Så roligt att höra! Får man fråga var de var någonstans? Glad

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-12-15 00:15 #127 av: Claudia.i

Hej! Idag på morgonen efter att jag lämnat dottern på förskolan, upptäckte jag att jag tappat bort en av mina tre vigselringar (slät vitt guld diamanter) jag la ringarna i väskan innan jag gick hemifrån, Och märkte ganska snabbt efter att en av dom tre var borta! Letat som en tok, o ångesten tar över! Kan snälla nån hjälpa mig!🙏🏼

Anmäl
2018-12-16 23:20 #128 av: Elgu

Hej jag behöver hjälp att hitta min dotters dophalsband . Jag har letat överallt och hittar det inte. Min dotter är 4 år.

Anmäl
2018-12-17 22:00 #129 av: Soool

Hej!
Min son på 3 år har tappat bort sitt älskade bamse gosedjur. Han har den alltid när han sover eller känner sig ledsen. Han tappade bort den på förskolan förra veckan. Strax efter vilan. Personalen har letat överallt efter bamse med utan någon resultat. Var kan han va?

Tack påförhand

Jasmine

Anmäl
2018-12-19 19:59 #131 av: Lillräkan2018

Hej! Jag letar efter två peruker som jag behöver omgående, en ljus och en mörk. Vi har letat överallt, kan någon hjälpa?

Anmäl
2018-12-21 11:23 #132 av: VampireGirlElvira

Hejsan.

Jag letar efter mina två fotledsskydd.
Behöver dom just nu.
Har letat överallt i vardagsrummet och i sovrummet.
Kan någon se var dom är?

Anmäl
2018-12-21 11:28 #133 av: Amandla

#132 Jag är oftast inte bra på att hitta saker, men här fick jag direkt in "bakom elementet"... ta´t med en näve salt Lipar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-12-21 11:37 #134 av: VampireGirlElvira

Ok, ska se om det finns någonstans i det området.
Återkommer om några minuter.

Anmäl
2018-12-21 11:41 #135 av: VampireGirlElvira

Det var faktiskt ganska nära, jag hittade kartongerna till dom.
Ska leta vidare. : )

Anmäl
2018-12-21 11:50 #136 av: VampireGirlElvira

Jag hittade dom!
Dom låg i bokhyllan i vardagsrummet.
Tack för att du skrev #133. : )

Anmäl
2018-12-21 19:12 #137 av: Amandla

#136 Hurra! Skrattar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-12-23 01:00 #138 av: The_pearl

Jag håller på att tappa förståndet här snart. Jag letar efter min förra mobiltelefon, fick för mig att sälja den till en bekant, men finner inte den någonstans. Jag har alla tillbehör kvar som skal o orginallåda o har letat som en tok.
Det är en samsung galaxy s5, lite skrapad på baksidan längs ena långsidan, sambons likadana mobil låg i en låda i skänken (ifall någon får in den).
Vi pratade också om ifall jag lånat ut den, men till vem, och varför kommer jag då inte ihåg det? 🤔😅
Skulle vara tacksam om någon kunde hjälpa mig med lite ideer. 😁

Anmäl
2018-12-26 14:58 #139 av: [Mayya]

Har letat och letat efter en borttappad nyckel med två kort. Någon som kan komma med tips på vart man ska leta? Väldigt viktig nyckel/kort som jag verkligen måste hitta..

Anmäl
2018-12-26 20:10 #140 av: Superstarz

Hej,

Innan jag köper mig ett par nya så gör jag ett försök att få hjälp med att hitta de "gamla". Hittar nämligen inte mina Ray Ban´s av Aviator modell, guldfärgade skalmar och bruntonat glas. De ska ligga i fodralet om jag skött mig ordentligt. Ligger inte där de "borde" ligga och inte heller där "de borde kunna" ligga. Går upp i atomer av irritation över att inte hitta dem.

Tack på förhand!

Anmäl
2018-12-27 07:50 #141 av: JLux

Ännu en nyckel som är borta, hoppas att någon kan se den. Känns som att jag har vänt upp och ner på hela huset men har uppenbarligen missat något ställe. Det är min bilnyckel som är borta och den ser mer ut som en liten svart fjärrkontroll. Den har ett svart buntband fäst vid sig.

Skulle bli så tacksam för hjälp!

Anmäl
2018-12-27 07:59 #142 av: Magi-cat

#141 Tittat i tvätten?

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-12-27 08:33 #143 av: JLux

#142 Tack för tips, har tittat där men ska ta en ny vända.

Anmäl
2019-01-01 14:37 #144 av: frabol

Hej.

Vi har tappat bort en nyckelring med två nycklar. En till min firma skåp bil toyota och en nyckel är till ett hänglås till vår sjöcontainer.
Misstänker att den ligger begravd i snön men frågan om den gör det? Och om den gör det så är det utanför hemmet (vit villa) eller utanför församlingshuset?
Tacksam för hjälp.
Mvh Frank

Anmäl
2019-01-03 02:02 #145 av: mörkaögon

#144 Ser nyckelringen precis utanför huset till vänster om ingången i en buske eller innanför någon växt strax intill husgrunden. 

https://nouw.com/insikter

Anmäl
2019-01-03 12:30 #146 av: frabol

Toppen, ska kolla. Tror jag vet var du menar!

Anmäl
2019-01-03 17:45 #147 av: Tårtan5

Hej,
Vi har tappat bort ett par svarta bluetooth hörlurar och en pocketbok vid namn ”pojken i randig pyjamas” som vi misstänker ligger hemma någonstans men vi har vänt upp och ner på hela huset och inte hittat boken som varit försvunnen i ett år nästan. Tacksam för hjälp!

Anmäl
2019-01-03 20:28 #148 av: Magi-cat

#147 Tittat under sängen? Glad

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2019-01-03 22:32 #149 av: frabol

Hej igen.
Jätte snällt att du ville hjälpa!
Grävt runt i snön och i växten som står till vänster om ingången i en kruka. Lyckas inte hitta någon nyckel.
Kan det vara extranyckeln till huset du såg? Den är nämligen till vänster om ingången nära en växt. Tog bort den nu så det inte förväxlas.
Mvh Frank

Anmäl
2019-01-05 11:14 #150 av: Jacki91

Hej!
Efter 9 år tillsammans med min sambo fick jag äntligen en förlovningsring av honom på nyårsafton. 3.1.2019 var jag på jobb på onkologiska avdelningen i Vasa här i Finland och visade först stolt upp ringen åt personalen men stoppade sedan undan den eftersom man som vårdare inte får ha på sig smycken. Trodde jag hade lagt den i min lilla handväska, men hittar inte den någonstans nu. Jag har sökt igenom min bil, alla kläder jag hade på mig, min väska, arbetsplatsen och ingången där jag grävde fram mina nycklar då jag skulle köra hem. Jag hittar den inte någonstans :( ringen är i titan och ingraverat står det "Jannika & Adam". På bilden är min sambos ring, min är likadan men en millimeter smalare. Djupt tacksam för hjälp! /Jannika

Anmäl
2019-01-08 22:31 #151 av: bulllan

Hej! Jag har tappat bort en av två vadstrumpor. En slags knähög strumpa utan fot. Hittade ena idag men kan inte hitta andra, letat i hela huset... Den är svart med silver/reflexfärgade detaljer. Det står 2XU på den med samma färg som resterande detaljer. 

Anmäl
2019-01-09 13:00 #152 av: Jessica3

Hej! Tappat bort min dotters mössa 🙈 En av favoriterna😟 Nån som kan hjäkoa mig?

Anmäl
2019-01-12 08:52 #154 av: Millaspira

Hej! Har tidigare fått fin hjälp här! Nu.undrar jag var våra 2 oskrapade lotter (tror bingolotto) är. Köptes före jul av min systerson och lades på ett "smart ställe" men när uppesittarkvällen skulle vara hittade vi dem inte. Jag och min man har letat överallt! Tittat bland papper, böcker, i lådor osv. Där jag tror jag lagt dem....Tacksam för svar då det är så konstigt att vi inte hittar dem!!

Anmäl
2019-01-12 09:08 #155 av: Magi-cat

#154 Lätt hänt att småsaker försvinner i röran av klappar och papper!
Har någon för säkerhets skull stoppat dem på sig, kanske?

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2019-01-12 17:25 #156 av: Millaspira

Tack men jag tror inte det. Vi minns båda att jag tyckte min man lagt dem på ett dumt ställe och att jag tog dem och sa vi lägger dem här istället....Det känns som jag la "upp" dem (bokhyllor högt uppe) men jag har verkligen letat....🤔

Anmäl
2019-01-12 17:33 #157 av: Magi-cat

#156 Beklagar verkligen! Själv går jag desperat och letar efter en chokladask som jag gömde på ett "bra" ställe TystadStorgråter. Så jag kan nog inte hjälpa dig...
Men lycka till! Blomma

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2019-01-13 21:44 #158 av: Magi-cat

#156 Kan ni ha stoppat ner dem i en burk, kruka, ask el. dyl?

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2019-01-19 15:05 #159 av: Gammanna

Jag har ännu inte hittat det USB-minne jag sökt till och från sedan oktober. Se inlägg #102. Jag har inte riktigt full ork pga utmattningssyndrom så letandet sker när jag är piggare.
Kan en bild på vårt (mycket stökiga) vardagsrum hjälpa?

Anmäl
2019-01-19 15:10 #160 av: Gammanna

Anmäl
2019-01-19 15:13 #161 av: Gammanna

Bilden till #159

Anmäl
2019-01-22 23:05 #162 av: Estellenordberg

Hej! Jag har tappat bort min förlovningsring som varit i min fästmans familj i flera generationer. Den har varit borta i ungefär 2 veckor och oron att inte hitta den börjar bli olidlig. Det sista minnet jag har av den är att jag la den bredvid sängen på en bänk men jag är inte säker. Snälla hjälp mig att hitta den!

Anmäl
2019-01-23 08:10 #163 av: Magi-cat

Glöm inte att titta i dammsugarpåsen när du letar.

Lycka till! Blomma

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2019-01-23 13:56 #164 av: Tant Grön

Kunde inte hitta en nyckel som jag visste jag lagt i handväskan. Tömde ut allt men den fanns inte. Så råkade jag känna den innanför fodret. Kan inte begripa hur den hamnat där för jag kände runt alla sömmar men hittade inget hål. Blev tvungen att sprätta upp en söm för att få ut den. Kanske detta kan hjälpa någon.

Anmäl
2019-01-24 19:25 #165 av: Annaskrolls

Hej! Skulle behöva hjälp och hitta mitt körkort. Hade de senast för ca 2.5 vecka sen. Börjar bli desperat. Tack på förhand /A

Anmäl
2019-01-27 12:57 #166 av: theycallmeem

Hej! Skulle behöva hjälp att hitta sonens ena Spiderman-toffel som är spårlöst försvunnen. Vi har letat överallt men den verkar ha gått upp i rök. Tack på förhand.

/Emelie

Anmäl
2019-01-27 22:54 #167 av: Sofkan

Hej! Jag har förlagt min bankdosa i mitt hem någonstans. Finns det någon som kan hjälpa mig att hitta igen den? Svart med vita siffror på knapparna och liten display.

Anmäl
2019-01-30 15:41 #168 av: Johanna2.0

Hej hej,

Jag söker efter ljus och lykta efter en plåtform som jag ärvt av min farmor som hon alltid gjorde chokladkolor i. Det sista jag kommer ihåg är att när vi flyttade från lägenheten så packade jag ner den i en flyttkartong och tänkte ”denna ska jag använda nu till jul när jag gör kolor!” Vi flyttade sommaren 2015. När julen närmade sig hittade jag aldrig plåten och Jag har letat överallt och är så ledsen att den är borta. Den betyder så mycket för mig! Någon som får en känsla om vart den kan vara? <3

Anmäl
2019-01-31 18:52 #169 av: Wilma1234

Hej, jag kan har tappat bort min digitala armbandsklocka. Har vänt uppochner på hela lägenheten. Tacksam för svar

Anmäl
2019-01-31 23:12 #172 av: Wilma1234

Blev visst ingen bild men det är ett grått band och en svart kvadratisk klocka.

Anmäl
2019-02-03 13:12 #174 av: lisaerikssons

Okej jag gör ett försök här :) står mellan att va skeptisk till sånt här och inte.

Har tappat/slarvat bort en jättefin klocka. En silvrig Michael kors.

Har ingen bild på den men hoppas att någon ändå kan känna nåt.

❤️

Anmäl
2019-02-03 19:08 #175 av: Sparven88

#174
Jag börjar med att säga att jag inte kan det här och aldrig har gjort det innan. Men när jag läste din fråga såg jag en svart typ kavaj. Du har inget kavajliknande där klockan har hamnat i en ficka?

Anmäl
2019-02-04 08:58 #176 av: lisaerikssons

Har en kavaj men kan inte öppna fickan då den är igensydd.
Tack ändå

Anmäl
2019-02-05 09:57 #177 av: The_pearl

#138
Telefonen är hittad. Den låg fint i en låda jag letat NOGA igenom 3 gånger, å sambon 2. Och ingen av oss har sett den där.
Så någon tyckte väl att det inte var dags för försäljning ännu 😁

Anmäl
2019-02-09 21:19 #178 av: ebacklund

Hej!
Mina bilnycklar har försvunnit. På själva knippan hänger 2 silvriga nycklar och en liten blå/grå flodhäst figur. Hoppas någon kan se vart dom är!
Tacksam för svar!

Anmäl
2019-02-15 14:18 #179 av: Hedber

Tappade bort min bilnyckel för några veckor sedan. Jag trodde att den så småningom skulle dycka upp men så verkar det inte, känns som om jag vänt upp och ned på huset.

(Ser ut som på bilden)

Finns det någon som kan hjälpa mig?

Anmäl
2019-02-15 14:21 #180 av: Dvarghamstrar

Den är vid din dörr

Anmäl
2019-02-15 14:28 #181 av: Sparven88

#179 Jag fick upp en bild av en dörr och en matta av något slag. Den kan inte ha hamnat under/mellan något?

Anmäl
2019-02-15 14:50 #182 av: Hedber

#181 du ser inte hur mattan ser ut?

Anmäl
2019-02-15 15:33 #183 av: Dvarghamstrar

#182 Den är vid en dörr och en matta. Mattan är svart

Anmäl
2019-02-15 16:42 #184 av: Hedber

#183 Tack för svar! men har tyvärr inte hittat den.

Anmäl
2019-02-15 16:47 #185 av: Magi-cat

#184 Utanför dörren eller bilen?

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2019-02-16 00:01 #186 av: Sparven88

#184 jag tänker som #185, har du kollat i bilen? Den kan inte ha hamnat i någon bil? Tänker typ under de här gummimattorna någonstans?

Anmäl
2019-02-16 20:21 #187 av: Eveline31

Jag letar efter mitt fösvunna armband. Känns som jag letat överallt. Eftersom det säkert har gått sönder är sökandet svårt. Detta armband betyder så mycket för mig kan någon snälla snälla hjälpa mig att försöka få tillbaka det??
Evigt taksam

Anmäl
2019-02-18 23:58 #188 av: paperball

#1#
Jag ser en skog eller skogskant och en relativt stor sten, tror att hon ligger vid den.

Anmäl
2019-02-19 00:00 #190 av: paperball

Jag har tappat bort laddaren till min aktivitetsklocka. Den försvann i början av förra året och jag kan verkligen inte hitta den!!! Vilket gör att klockan ligger här urladdad och samlar damm. Någon som kan se var den är?

Anmäl
2019-02-20 21:06 #192 av: Hedber

Hallå! Någon som skulle kunna hjälpa mig att hitta en syrepump för mört? Den kom bort vid städningen av källaren. Den har tidigare legat i ett fönster nere i källaren. Den är svart med stickpropp.

Anmäl
2019-02-21 22:17 #193 av: Mandapanda1234

Har dum som jag är tappat bort min källarnyckel! De är en lila bricka med en större guld nyckel samt en mindre låsnyckel? Är i akut behöv och har letat överallt verkligen utan att hitta denna! Kan någon se något? Oerhört tacksam för svar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.