Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Två frågor

2018-06-08 19:25 #0 av: Empaten Martin

Hej detta är två frågor som kanske ska delas upp i olika forum. (Admin får avgör) Den första frågan är angående våra livsguider. Jag är en man och har en kvinnlig och min sambo är kvinna och har en manlig, samt att en gemensam tjejkompis till oss också har en manlig. Är det så att vi män har kvinnliga guider och tvärt om eller spelar det roll hur vi är som personer? Jag har lättare att förstå och komma överens med kvinnor än män och tvärt om när det gäller min sambo och vår kompis. Sedan fråga 2. Jag och min sambo väntar en liten. Hon har bara ett par veckor kvar innan beräknad förlossning och hon vaknar alltid runt 10 kvart över 3 varje natt. Kan det ha en helt naturlig förklaring eller kan det ha något andligt att göra? Mvh//: Martin

Anmäl
2018-06-08 19:28 #1 av: [NeferNefer]

På fråga 1 säger jag att själen inte har något bestämt kön. Guiderna kanske visar sig för er som kvinna respektive man för att de vet att de lättast når er på det viset?

På fråga 2 svarar jag att din sambo får söka inåt för att få svaret på det.

Lycka till med allt Blomma

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-06-08 19:44 #2 av: Wonnalesan

Jag önskar också all lycka!

Jag vaknar ofta 3,15 på natten och som nattpersonal på sjukhuset så är det en tid då mycket händer. Men jag vet inte varför?

Jag känner obehag då vid kl 3, men somnar om efter bön om beskydd. Kanske sover man lätt just då?Somnar

Så spännande med en ny liten människa, ta vara på de fina stunderna.....Mvh/WL

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.