Dikter, visdomsord

Att ändra riktning i livet

2018-06-01 17:03 #0 av: Thegreatwork

Att ändra riktning borde vara så enkelt, människosjälen borde kunna röra sig fritt. Men vi blir så fäst vid våra anhöriga och våra ägodelar, att vi inte vågar pröva våra vingar. 

Vill man ändra riktning i livet så måste man ändra kurs, om vi till exempel vill åka söderut så fortsätter vi ändå att köra norrut. Detta är lite av en klyscha som blivit sagd många gånger, men ibland behöver vi få upprepat saker som egentligen borde vara självklara. Men för att nå dit vi vill måste vi jobba oss åt det målet och låta det ta tid. 

Lagen om attraktion handlar inte om att tänka på en mercedes också landar den i knät på dig. Nej det handlar om att mentalt ställa in sig på rätt frekvens och att fokusera och fylla sig med det man vill ha mer av. Samt att jobba i den riktning man vill åt. Om du har tråkigt någon dag, försök lägga tid på att jobba på dina mål istället för att sätta dig framför tv:n. Vi måste ibland även släppa saker som inte tjänar oss i strävan efter vårat mål.

Anmäl
2018-06-01 18:17 #1 av: [Helandeliv]

Vem är så fast vid sina anhöriga det kan jag omöjligt förstå , dom går vidare så gör vi så varför fastna för vi följer efter dom till himmelriket.

LOA, tillåt mig protestera ,lag  säger fy ,,,,

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.