Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medium

Död anhörig

2018-04-22 10:05 #0 av: Andevärlden

Hej! Vi har haft ett tragiskt dödsfall i familjen och är såklart helt förkrossade och smärtan är outhärdlig. Nu funderar jag och min ena dotter på om det är ett straff för oss som är kvar  eller straff för den som gick över?  Finns såklart många frågor men kan det vara så att vi som är kvar ska straffas?

Anmäl
2018-04-22 10:21 #1 av: Herveaux

Döden är inget straff utan en del av livet. Döden har ingen egen agenda. 
Tycker ni ska lägga fokus på att sörja och läka. Ta hand om varandra.

Beklagar sorgen!Blomma

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-04-22 10:24 #2 av: [NeferNefer]

Håller med Herveaux. Det är inget straff.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-04-22 10:48 #3 av: Carmarino

Som jag ser det är döden den belöning  vi får när vi är klara med vårt arbete på jorden. Precis som Herveaux och NeferNefer säger så är det inget straff för varken den som lämnat jordelivet eller de som blir kvar.

Håller med Herveaux, fokusera på att ta hand om varandra och sörj den som gått över. Kramas

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2018-04-22 11:58 #4 av: Wonnalesan

Jag håller med de tidigare inläggen.

Jag har förlorat många anhöriga och älskade djur. Jag har lärt mig att tacka den avlidne för allt den gjort hjälper.-Tack för att du gav tröst, tack för glädjen du gav-, tack för alla gåvor du gav oss alla osv. Det finns en kraft och läkedom i det!

Att mötas och skiljas är livets gång

att skiljas och mötas är himlens sång! 

   Vi är alla här på livets villkor, precis alla av oss. Men sorg har sin tid liksom glädjen har sin, viktigt att sörja och bearbeta förlusten! Önskar dig allt gott Mvh/WL

Anmäl
2018-04-22 14:00 #5 av: drömmare

Det är en annan dimension , inget slutgiltigt.  Vi består av Kropp . Sinne ,Ande

Beklagar sorgen låt det ta den tiden de tar. 

Anmäl
2018-04-22 18:04 #6 av: [Dharma]1

# 0 Hej! Vi har haft ett tragiskt dödsfall i familjen och är såklart helt förkrossade och smärtan är outhärdlig. Nu funderar jag och min ena dotter på om det är ett straff för oss som är kvar  eller straff för den som gick över?  Finns såklart många frågor men kan det vara så att vi som är kvar ska straffas?

Snälla och kära nån Ledsen  nej det finns inget straff. Varför skulle himlen straffa er ? och ordet himmel säger väl allt om att där råder frid och lycka så snälla ta bort den tanken ur dig Hjärta

Ni kan inte välja för en en annan människa och nej ni har inget gjort heller för att detta ska ske  ni som oss alla går igenom livet med med och motgångar och så är livet för oss alla.

Jag beklagar med värme men nåt fel har ni inte gjort Hjärta

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.