Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Övernaturligt besök?

2018-03-21 22:05 #0 av: matildamaria

Hej, kom och tänka på den här händelsen och tänkte att det kanske är någon här som kan veta vad som hände?

Det här hände för ett år sen ungefär, hade flyttat till min första egna lägenhet och bott där i ett par månader när jag en dag vaknade upp med dessa märken på axeln och halsen. Det kan inte ha varit min egen hand då tummen är åt fel håll och dessutom har jag väldigt mycket mindre händer än detta. Inte nog med det, kan ni se de långa "naglarna" som går upp på halsen?

Tyvärr var jag inte jättesnabb att ta kort så märket är inte lika intensivt som först.

Vad kan detta ha varit?

(Nåt intressant är dock att jag från och med den kvällen stängde dörren till garderoben vid sängens fotända och efter det hände det inte igen.)

Anmäl
2018-03-21 23:00 #1 av: 2Sirius

Har erfarenhet av liknande fenomen, i form av ansikten, tecken, siffror och bokstäver, i mindre format än något som Tex fingrar truckta mot huden skulle kunna skapa, dessutom så var Jag vaken då de plötsligt uppträdde på kroppen.

Ska se om jag hittar länken, till sidan om en som fick ett handavtryck på bröstet, sominte skulle kunna vara dennes, er ller dess partners...

Hittade något liknande:

https://overnaturligt.ifokus.se/discussions/5a9e81a98e0e745e9b0062d9-konstiga-marken-hjalp?discussions-2

För mig är det inte frågan om....

Utan vilken det är som vill någonting.
Vad de vill.
Och varför de backar, då man söker kontakt, gör sig påmind igen på ett enerverande sätt, och blir agresivare om man försöker få dem att backa.

Att den "tar sig friheter, som ingen fysisk människa skulle kunna göra, utan att hamna i Fängelse."

Om jag inte redan sagt för mycket, vill någon tala mer ingående om detta, så skicka PM, tack .... ☺ 💟

Anmäl
2018-03-22 08:12 #2 av: m2studio

Jag ser som en hand med långa fingrar och inte 5 fingrar o utan 4.

Anmäl
2018-03-23 10:13 #3 av: matildamaria

Bilderna är inte lika bra här som originalen.. Men jag har för mig att det syntes 5 fingrar i verkligheten. Men du kanske har rätt, den kanske är 4 fingrar :O

Vad skulle kunna ha 4 fingrar och så långa naglar? 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.