Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen

Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Oförklarade Fenomen

Blinkande lampor

2018-02-24 01:45 #0 av: mörkaögon

Jag har ett antal lampor som blinkar här hemma. Främst i badrummet. 

Vi har ett mycket stort badrum och när jag är i själva "toalettdelen" börjar en av lamporna över tvättstället att blinka ibland. Den blinkar rätt sakta. Detta har pågått länge nu och lampan visar inga tecken på att gå sönder eller så. 

Ibland när jag är i "duschavdelningen" börjar lampan i duschen eller den precis utanför duschen att blinka helt hysteriskt! Detta har också pågått väldigt länge. 

När detta händer brukar jag tänka, försöka förmedla, att "jag vet att du här, jag ser dig och känner dig" och då slutar det blinka. 

Tar gärna emot "input" och tankar om detta! :)

Anmäl
2018-02-24 08:51 #1 av: bernadette

Jag har samma problem.El installerad av certifierad elektriker, nya armaturer och översyn av lampor men problemet kvarstår.Konstigt nog inte alltid men det kommer och går.Låter nog lite knasigt men det verkar som att fenomenet lugnar ner sig tillfälligt när man koncentrerar sig på att "bomba" positiv energi och rikta det mot rummen i fråga.Jag skulle också önska att det fanns en naturlig förklaring till det hela.Skönt att höra att jag inte är ensam om detta.

Anmäl
2018-02-24 09:40 #2 av: mörkaögon

#1 Inget fel på lamporna här heller har vi konstaterat och eftersom det lugnat sig när jag förmedlar att jag ser det antarjag att det är någon som behöver bli sedd.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.