Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Jag har en katt spöke

2018-02-20 22:43 #0 av: Galaxy86

Jag har ofta haft besök av olika båda som jag haft och katter jag inte känner.

Jag hör ofta hur den hoppar ner från diskbänken. Och ofta har jag en katt som ligger antingen vid fötterna eller på bröstet.

Men jag har ingen katt bara en hund. Men hund bryr sig inte.

Konstiga va att har precis flyttat och ändå har jag katter 😁

Har ni besök katter?

Akvariefiskar !! Pokémon och My little Pony !!
Anmäl
2018-02-24 08:40 #1 av: bernadette

Nej men jag känner andra människor som berättat att dom har haft "spökkatter" på besök och upplevt likadana saker som du beskriver.

Anmäl
2018-02-24 18:51 #2 av: Galaxy86

Jag denna har jag haft hela livet. dock aldrig sett den :)

Akvariefiskar !! Pokémon och My little Pony !!
Anmäl
2018-03-01 14:08 #3 av: P.O

Jag egen brunrandig katt som ligger och sover i soffan medans en annan svart katt med gula ögon kom plötslig in i rummet och la sig i sängen och såg på mig hela kvällen och sen har följt mig till jobbet när en arbetskamrat sa att han ser den runt mig i fragment och en annan brunrandig katt som jag och en annan vän till mig tyckte att den stod där och sen är inte där när man tittar dit och min egen katt ligger och sover i soffan den kvällen. 🐈

Anmäl
2018-03-02 08:24 #4 av: Galaxy86

Häftigt 😀

Akvariefiskar !! Pokémon och My little Pony !!
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.