Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

lampa som släkt/tänds

2018-02-08 19:38 #0 av: Galaxy86

Hej alla.

Jag har inte varit här på ett tag.

Har positiva vibar i mitt hem.

Men lamporna får inte alltid vara ifred.
Jag släkte den så jag vet. Min mamma var här och vi båda hör hur
det klickar till och lampan tänd igen.

Tänkte inte på det.

Har även någon som busar känns det som.
Satt bredvid mitt akvarium som va tänd. Hörde en duns och akvariet va släkt ned sladden utdragen ?

Vad tror ni dom vill?

Brukar ni ha några från andra sidan som tänds och släcks?

Akvariefiskar !! Pokémon och My little Pony !!
Anmäl
2018-02-12 11:07 #1 av: m2studio

kanske hon ville meddela dig att hon är där och du kan kommunicera med henne och kanske ville ge dig något meddelande? Man kan inte vara säkert eller? 

Anmäl
2018-02-14 15:42 #2 av: mammaz

Hejsan, jadå vi har en lampa som någon tänder ibland. 

Den finns i en trappa och det finns ingen förklaring till varför den tänds...ibland på dagen och ibland är den tänd när man vaknar...men vi har alltid haft "gäster" i huset (byggt 1946)  men det är inget att oroa sig för =) tror inte att dom vill något speciellt...bara få vara där ibland.  För många år sedan var jag med här och det var en tjej som läste av vår trappa. Hon sa att det var en mycket kort man som hade arbetskläder på sig och att han var frustrerad över att han inte blev klar med det han höll på med i verkstaden. Hon sa också en bokstav av vad han hette och mycket riktigt så har det före oss   bott en liten kort  man som hastigt avled i verkstaden till vårt hus och hans efternamn började på bokstaven hon sa! Vi träffade aldrig den mannen (han gick bort 7 år innan vi köpte huset) men jag har "träffat" honom i en "dröm".  En annan granne visade ett kort på "den lilla mannen" och jag kände direkt igen honom från vårt "möte" =). Tyvärr kan man ju inte tala om sådant för vem som helst så jag sa inget till grannen som visade kortet....bara att det var kul att få se en bild på den som haft huset innan. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.