Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen

Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Mytologi/Naturväsen

Coven eller packs i Sverige?

2018-01-06 19:04 #0 av: RueTheFlame

Vi alla vet nog att Amerika har många vampyr coven och varulvs (packs) aka grupper. Även de som kallas för otherkin. Har letat och letat men det enda jag kan hitta är wiccan/pagan grupper runt om i landet för häxor eller de som utför dessa praktiseringar.

Men hur är det med oss andra? Jag försöker hitta andra som mig själv, och jag hoppas att vi kanske kan finna varandra här. Vart ni än er därute, kanske vi kan vara vänner? I alla fall hoppas jag att någon kanske har förslag om vart jag kan vända mig.

Stockholm brukade ha Grottan som ansågs som en mötesplats för alla vampyrer/sangunarians men nu är det inte alls samma sak när jag äntligen faktiskt har passerat 18 år. Antingen var det många år sedan de var aktiva.

Anmäl
2018-01-06 19:24 #1 av: Herveaux

Fråga inne på https://goth.ifokus.se också, om du inte redan har hunnit göra det. 

Om du har Facebook så kanske du kan hitta grupper av likasinnade där?

Jag tror att jag såg en tråd om otherkins inne på https://tonaringar.ifokus.se  för ett par månader sen, ska leta!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-01-06 23:58 #2 av: Huygens

https://manvasen.ifokus.se/


Anmäl
2018-01-07 06:35 #3 av: RueTheFlame

Tack så mycket Herveaux, ska definitivt fråga på dessa ställen också! Angående Facebook har jag redan försökt den vägen. Än så länge är det bara alltid från andra länder det dyker up folk vilket är tråkigt då det är specifikt Sverige jag bor i :/ annars hade det inte spelat någon roll men jag känner att om det finns andra här kanske vi för än gång skull borde starta ett community så att andra i framtiden vet att de kommer ha någonstans att vända sig för hjälp och vänskap.

Anmäl
2018-01-07 06:35 #4 av: RueTheFlame

Huygens, tack så mycket! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.