Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Sonen hör saker.. hjälp oss

2018-01-05 07:25 #0 av: Mehannis

Vår son på snart 7 år har sedan en tid varit rädd på kvällarna och nätterna. i sitt egna rum säger han att han hör någon prata eller hör konstiga ljud. Nu har det gått så långt att han inte kan sova i ritt rum utan sover i vårt sovrum, det har gått bra i några nätter men nu har det börjar i vårt rum med... han hör någon gå in och ut genom vårt badrum som är i anslutning till sovrummet.

kan säga att jag själv och vår äldsta son hört knackningar på fönster och hört ringklockan ringa även om vi har den avstängd, vår mellersta son har sett någon sitta på hans skrivbord på natten och drömmer väldigt verkliga drömmar vilket sluta i att vi bytte rum på alla barn för att få ro hos honom.

vet inte vad vi ska göra eller tro detta påverkar hela familjens sömn och vi står nu och känner oss helt hjälplösa...

Anmäl
2018-01-05 08:47 #1 av: Sommarek

Vart i landet bor ni? Det gör det lite lättare att hitta någon som kan hjälpa.

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl
2018-01-05 09:00 #2 av: Mehannis

bor i västra Götaland i Mölndals kommun.

Anmäl
2018-01-05 10:56 #3 av: Sommarek

Aha, tror inte jag känner något där uppåt, tyvärr. Men om ni vill prova något själv så kan man dra en ring av salt (man strör, alltså, det behöver inte vara ett centimetertjockt lager hela vägen runt) runt rummen, och tända en kvist vit salvia. Det ena skyddar och renar, och det andra renar. Att tänka sig att man vill bli lämnad ifred medan man gör det kan också hjälpa. Man kan även göra små skyddspåsar eller amuletter åt barnen - kika in på Häxor i Fokus och sök där, så får du tips. Funkar inget av detta hade jag gjort en sökning på medium som gör hembesök.

Hoppas du får ordning på det.

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl
2018-01-07 23:23 #4 av: Trött Pappan

Mehannis....vi har samma ”problem”.
Vore intressant att få kontakt med dig/er. Byta lite tips. Vi har kommit rätt långt.
Tvivla aldrig på ungarna :)

Anmäl
2018-01-08 07:13 #5 av: Mehannis

Trött Pappan!
Har gärna kontakt och byter tips! Står hjälplös vet inte hur jag ska hantera detta!

Anmäl
2018-01-08 21:27 #6 av: Trött Pappan

Vet inte riktigt hur man skickar privata medd. Skriver jag bara in ditt användarnamn eller ?

Anmäl
2018-01-08 21:38 #7 av: Amandla

#6 Klicka på Mehannis namn i #5, då kommer du till profilsidan. I vänsterkanten där kan du välja "Skicka meddelande" Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-01-08 22:53 #8 av: Trött Pappan

Funkar inte. Säkert för att jag har iPhone :)

Anmäl
2018-01-09 11:35 #9 av: Amandla

#8 Ok, med en sån vet jag inte hur man gör. Har du testat att använda skrivbordsversionen, för jag gissar att du använder den för mobil? Bläddra i så fall längst ner så hittar du en länk där (så ser det ut i android, borde väl vara lika).

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.