Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

666,66

2018-01-03 04:48 #0 av: Diddit

Hej! Jag och killen har precis flyttar in i en lägenhet som vi totalrenoverade. Vi har nu på senare tid märkt lite smågrejer så som ljud osv men vi har inte brytt oss.

Men på senare tid har jag även fått kraftiga magkraper tidigt på mornarna på samma ställe hela tiden, och jag vaknar ändå inte upp utan halvsover. Vi funderar om det är tavlor vi köpt på loppis som kan ha fått något att följa med, men samtidigt så har jag haft andar runt mig hela livet.
De första veckorna sovde vi som stockar, men jag har börjat allt mer känna aggressioner utan anledning, blivit mer ledsen osv och svårt att slappna av och somna. Nu inatt så låg vi båda vakna och skulle gå in på killens mobil för att söka efter en sak ( runt 03:00-04:00 ) och då bara öppnas miniräknaren på mobilen upp och slår in siffrorna 666,66. Alltså 5 6:or? Har sökt på Google men får bara upp saker som inte svarar på vad 5 6:or betyder. Behöver vi ta kontakt med en pastor eller något som kan driva ut vad som är här ( om det är något här)? Vill även tillägga att i början när vi flyttade in så kände jag mig bekväm att gå i mörkret när det var nedsläckt, nu vågar jag inte alls och sover gärna med lampa tänd.

Anmäl
2018-01-03 07:04 #1 av: [NeferNefer]

Enligt änglanummerkunniga Joanna är 6:or inget farligt:

http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.se/2010/08/angel-numbers-number-sequences_1372.html

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-01-03 09:37 #2 av: Wonnalesan

När tankarna får fäste så hör man till slut allt och lite till! Ta till dig en känsla av välbehag, något du tycker är fint. En sång ett vackert minne. Slut din hjärna med handen,

En kvinna jag känner som var väldigt rädd i sin bostad där en tidigare boende dött försökte med medium och andra saker för att få ro. Men det enda som hjälpte var att hon bad-Den helige Ande- om hjälp. Han är ju den högste Anden.

Knäpp händerna och bed! Mvh/WL

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.