Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Intuitionsövning! Hur ser/känner ni

2017-10-06 14:02 #0 av: rossy

Har deltagit i flera intuitionsövningar och någon gång har jag haft stark känsla för något alternativ och lyckats pricka rätt. Men många gånger känner jag ingenting utan bara chansar. Undrar hur andra ser eller känner. Bara nyfiken.


Anmäl
2017-10-06 17:16 #1 av: Missmagi

Ibland händer det att jag får upp bilder om det gäller ting i fråga. När de gäller andra saker som känslor eller vad man kanske åt till frukost så blir de lite svårare för mig de är då jag går igenom svarsalternativen tills jag känner mig mer säker på ett svar. Det är svårt att beskriva den känslan men det är som att jag går ett pirr i magen över ett svar och det är oftast rätt. Det är ganska kul att träna sin "förmåga" på dessa intitionsövingar. Vissa dagar går de inte alls då går jag ingenting och gissar mig fram. Men kul är det :)

Anmäl
2017-10-06 17:52 #2 av: rossy

Intressant, lite åt det hållet som du beskriver kan jag också se och känna. Någon gång fick jag en klar bild av ett föremål men oftast är det precis som du beskriver ett "pirr" i magen eller ingenting. Har fastnat för dessa övningar och tycker också det är kul.

Anmäl
2017-10-07 06:24 #3 av: flocken

Det är så olika. Ibland läser jag frågan o får en direkt känsla.
Men kan lika bra komma en bokstav, eller att jag fastnar vid ett svarsalternativ. Att även om jag läser resten så dras jag tillbaka till just det ordet. Ibland en ren chansning.
Får även känslan av att vissa personer är lättare att känna av än andra.

Sajtvärd rexkanin & fibromyalgi Driver Djurflockens hunddagis. Litet hunddagis i hemmiljö. www.djurflocken.se / vh Mette
Anmäl
2017-10-07 09:44 #4 av: rossy

Försökte hitta känslan i dagens övning men det blev ingenting och helt fel. Kanske är det så som du beskriver att vissa är lättare att känna av.  Det är väl övning som gäller för att bli bättre så jag fortsätter ett tag till. Tack för att ni ville dela med om hur ni ser och känner.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.