Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Krossat glas

2017-10-01 12:01 #0 av: Volpes

Hej. Tänkte bara skriva ner en lite lustig händelse som hände mig och min familj :).

Jag har precis flyttat till ett hus som ska ha varit en gamal skola och för två söndagar sedan så hände det något märkligt. Jag, min sambo oh mina föräldrar, som var på besök, sitter på kvällen och kollar på en film. Blötsligt så låter det som om det går sönder något i glas, att det liksom har ramlat ner något och splitras och det låter som om splittret av glaset for emot mig. Det är mörkt i rummet så jag ställer mig upp försiktigt för att inte trampa på något glas och går för att tända lampan för att se vad som är sönder. Alla hörde detta, och min pappa reser sig också upp för att se vad det var som har gått sönder. Men när vi har tänt lampan hittar vi ingenting. Det är inget som har gått sönder och det ligger inget glas på golvet. Vi alla tyckte att det var en väldigt konstig händelse, det lät så högt och nära, jag var ju till och mer orolig att sätta ner fötterna på golvet. Vi spolade även tillbaks filmen för att se om det var i filmen glasljudet kom ifrån, men det var det inte.

Anmäl
2017-10-01 17:25 #1 av: Ghosthunter

Låter som typiskt "residual haunting" Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.