Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Behöver hjälp

2017-09-01 14:12 #0 av: Sagolikt

Om en ande blir förbannad på en levande, skulle den då kunna döda dennes husdjur? Hur får man anden att förlåta en, behöver man ett medium och hur hittar man i så fall någon skicklig?

Anmäl
2017-09-01 14:32 #1 av: [NeferNefer]

Det låter inte troligt. Vad har husdjuret gjort den anden för ont, undrar jag. Nej, hela idén låter bara väldigt konstig.

Men det låter ju som att du har något att reda ut med någon på andra sidan eftersom du ställer frågan. Prova att skriva ett brev till den personen och skriv om alla dina känslor och tankar kring vad som har hänt. Sen kan du bränna brevet om du vill. Eller så kan du sätta dig ner när du är ensam. Be dina guider att omge dig med ljus, skydda dig och inte släppa in någon som inte har där att göra, och säg sen högt att du vill tala med den personen du tänker på, och så berätta allt du känner och har tänkt. När du sen sitter tyst ska du ge akt på vilka känslor du får. Det kan ge en fingervisning om hur det du sa har tagits emot av personen på andra sidan.

Vad gäller medier kan det vara en bra idé att besöka ett sådant om du tror att det kan hjälpa dig. Hoppas någon har ett bra tips till dig i så fall.

Lycka till Blomma

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-09-01 14:35 #2 av: Sagolikt

Tack för svaret NeferNefer. Djuret hade inte gjort något ont, det var mer att jag tänkte att anden hämnades på mig genom att ta ifrån mig någon jag håller/höll kär.

Anmäl
2017-09-01 15:17 #3 av: [NeferNefer]

#2: Jag förstår det Blomma

Berätta gärna hur det går.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.