Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övningar

Borttappattråden

2017-08-11 12:44 #0 av: Amandla

Innan du gör ett inlägg i tråden, LÄS HELA DETTA INLÄGG  för att slippa få ditt inlägg raderat.

Om ni inte fått svar i den gamla tråden så ställ frågan igen här! 

På förekommen anledning: det är INTE jag som letar efter föremål eller djur som saknas.

Gamla tråden här:

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/567e823d8e0e74632a00131e-borttappat-traden

  1. Var noga med att bara lägga in bilder som ni tagit själva!! Alla måste följa copyrightlagarna på ifokus, det står i skrivreglerna som vi alla godkänt då vi en gång blev medlemmar på nätverket. Alla inlägg som har en bild som vi ser är kopierad från annan sida tas bort direkt. Bäst är att du istället länkar till en sida där man kan se vad du menar för slags föremål. 

  2. DET ÄR INTE TILLÅTET ATT EFTERLYSA SAKER ELLER DJUR SOM TILLHÖR NÅGON ANNAN!!! Detta gäller oavsett om ni fått lov, det är omöjligt för oss i admin att kontrollera och reglerna ska gälla lika för alla.

  3. Det är INTE tillåtet att söka exempelvis pengar eller andra saker av större värde. 

  4. Det är ej heller tillåtet att söka saker som är stulna. Det är polisens jobb och skyldighet att lösa brott.

  5. För er som söker ett bortsprunget djur eller något annat, så ber vi er lägga er fråga i den här tråden - men det gäller INTE försvunna människor, det är oetiskt att känna in andra människor utan deras tillåtelse och sådana frågor tas bort direkt. Vi lämnar inga garantier för att ni får hjälp, men vi vill ge en möjlighet till både tränande medium och andra som vill hjälpa till.

  6. Det är frivilliga medlemmar som gör detta på sin fritid så det kan ta ett tag att få svar. Vi är mycket tacksamma för deras engagemang GladDet här är också en tråd där man kan träna på att hitta saker, så prova gärna själva, kanske hittar du något som en annan medlem letar efter!

  7. Om du inte får svar beror det inte på att du är bortglömd eller dylikt. Det kan vara så att den som gör läsningar helt enkelt inte kan se något om det du vill finna, därför har du inte fått svar. Det är ingen idé att börja påminna eller tjata, det har snarast motsatt verkan eftersom det då blir en obehaglig känsla omkring frågan och då minskar chansen att någon vill ta sig an den. Så ha tålamod och slappna av.

  8. Kom ihåg att lämna feedback när någon tagit sig an din fråga!

Lycka till!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-08-12 18:41 #1 av: Pluttan_M

Jag har just nu borta tre grejer,

de viktigaste är en extranyckel till huset, som vi tror min sambo senast hade, men säkert minst ett år sedan. Trodde den skulle vara i nån jack ficka eller byxor, men letat igenom nästan allt. 

de andra viktiga är en nyckelknippa som min sambo har sina nycklar på, den såg vi senast under våran bil semestertripp för snart 2 veckor sedan. När nu även denna nyckel till huset är borta börja jag bli orolig och funderar om vi måste byta lås. :(
Vi letade denna i bilens alla fack, och även jackor och väskor vi hade med oss under bilsemestern. 

Nycklarna är silvriga, vet inte vad mer som behöver beskrivas. På nyckelknippan finns en kapsylöppnare

Tredje och minst viktiga saken är en tutte till min 10 veckor gammal son, som han bara hann ha de första två veckorna den är vit/genomskinlig. 

Vore ju så himla bra och coolt om allt gick hitta. 

/Hanna

Anmäl
2017-08-13 19:45 #2 av: sassa80

Jag letar efter en silvrig Michael kors klocka samt mitt körkort, en borttappade under samma tillfälle. 

Anmäl
2017-08-14 07:26 #3 av: Tore Breivik

Bifogad bild
Hej! Jag tappade bort min bilnyckel nån gång under arbetsdagen. Jag jobbar som trafiklärare och bytte mellan bil och motorcykel den dagen bilnyckeln försvann.

Om nån skulle vara så vänlig att hitta min bilnyckel vore jag jättetacksam.

Nyckeln är lik den på bilden.

Mvh Tore Breivik

Anmäl
2017-08-14 14:51 #4 av: Nattasalla

hej  jag har tappat min förlovingsring jag har helat överallt kan inte hitta den! den har varit borta sen torsdagen 22/6 dagen innan midssomarafton

Anmäl
2017-08-16 15:40 #5 av: Nuuppu

Hej. Jag har lyckats tappa bort en del viktiga kort. Åkkort, id kort, bankomatkort, byggställningscertifikat kort. Dom "sitter ihop" med en svart tofs.
Skulle bli så glad om någon kunde känna av något så jag iallafall kanske får ett hum om vart man kan leta :-)

Tack på förhand!

Anmäl
2017-08-16 23:03 #6 av: Softh

Jag hade en klänning som var vit med blå blommor den var kort framtill och längre baktill. Har inte sett den på flera år sista minnet jag har av den är från min pappas husvagn då jag provade den när jag var gravid och magen gjorde att den blev för kort. Har letat både där och hemma men hittar den inte.

Anmäl
2017-08-21 12:39 #7 av: Theodorawb

Hej!

Jag har letat överallt och jag vänder mig hit som en sista utväg. Jag har tappat bort en svart extern hårddisk med en grön klisterlapp klistrad i hörnet. På denna hårddisk finns bilder på mina barn. Jag är så himla ledsen och vill verkligen hitta denna! Snälla hjälp

Anmäl
2017-08-21 22:51 #8 av: amandaostlingg

Hej! Jag har tappat bort min nyckelknippa där jag har så gott som alla mina nycklar. Den har varit borta i ca 3 veckor nu jag har letat överallt, vill verkligen hitta den och skulle vara jättetacksam för hjälp!! :)

Anmäl
2017-08-21 23:07 #9 av: frabol

Hej.

Jag och min fru har tappat bort en del saker i samband med flytt tror vi. Letat som galningar överallt vi kan tänka oss i flera månader. Helt spårlöst borta och vi fattar inte hur det går.

Det är 1 par vandringskängor i storlek 42 som är borta.
2 par stighudar(såna man fäster på slalomskidor för att kunna gå uppför backen)
1 set med långfärdsskidor med pjäxor och stavar.
Sen är det 2 stycken squash racket.

Hade varit så underbart om vi kunde hitta nåt av allt som är borta. Tacksamma för all hjälp!

Anmäl
2017-08-23 15:01 #10 av: Snälla

Alla foton och filmer på barnen och vårt liv för de senaste fem åren är borta! Allt fanns i en svart dataväska samlat i både en dator och en extern hårddisk. Datorn är svart av märket hp, den externa hårddisken var liten ca 10x7cm och glansigt svart (Samsung) och för att skydda den hade jag sytt ett vitt fleecefodral och trätt över den.

Snälla, hjälp mig! Finns väskan slängd någonstans utomhus, finns den hemma hos någon. Har den åkt till soptippen? Kan jag leta någonstans? Kanske sakerna inte finns samlade tillsammans längre?

 
Anmäl
2017-08-23 22:06 #11 av: Kauin

Hej!Jag har tappat bort ett viktigt papper på mitt arbete, reseräkning som jag tror försvunnit när jag delar ut post på jobbet. Har pappret följt med i posten till en handläggare eller är pappret hamnat någon annanstans?

Anmäl
2017-08-24 20:45 #12 av: Malin L

Hej!
Efter ett kalas så saknar jag nyckeln till mormors gamla skänk i teak. Det är en liten, ensam mässingsnyckel som kommit bort.
Hade varit underbart att hitta den! Tacksam för svar!

Anmäl
2017-08-26 09:54 #13 av: wildchild001

Någon som kan se vart mitt halsband med min fina bergskristall tagit vägen? (På bilden är det min systers halsband, men mitt ser exakt likadant ut.)

The animals of the world exist for their own reasons. They were not made for humans anymore than black people were made for white, or women created for men

Anmäl
2017-08-27 12:15 #14 av: Zebbe35

Hej!
Mitt kamerastativ är spårlöst försvunnet.
Hade det senast i vintras och är helsäker jag tog in det och lade det precis utanför sovrumsdörren men nu är det spårlöst borta.

Anmäl
2017-08-27 14:43 #15 av: Alexandradahl

Hej! Det är så att jag har tappat bort nyckeln till jobbet och jag börjar få lite panik då jag inte hittar den och jag snart slutar på detta jobb så måste lämna tillbaka den... Kan någon snälla hjälpa mig?

Anmäl
2017-08-28 12:29 #16 av: marlene88

hej! mitt SITHS-kort (ID-kort) till jobbet på Landstinget Gävleborg har försvunnit. Det är ett vitt ID-kort med mitt namn (Marlene Darnemo Plym) och bild på med ett chip. Senast jag minns att jag såg det så låg det på köksbänken. Vore oerhört tacksam om någon kunde se vart det ligger då jag har letat på alla möjliga ställen! 

Anmäl
2017-08-28 14:54 #17 av: Ohana6

Hjälp! Har tappat bort min bilnyckeln. På nyckeln sitter en gul bricka, en sk "tagg".
Lite bråttom att hitta den. Någon som kan se den?
Skulle bli så enormt glad om jag kunde finna den.

Anmäl
2017-08-29 07:10 #18 av: frabol

Hej.
Jag har tappat bort mina bilder som jag tog innan jag renoverade vårat hus.
Begriper inte var dom tagit vägen. Tycker jag letar överallt och det är så frustrerande!

Anmäl
2017-08-30 08:16 #19 av: anin55

Hej!

Tacksam ifall någon ville hjälpa mig att hitta mina arbetsnycklar som har varit försvunna sedan torsdag förra veckan. Jag har absolut ingen aning var jag förlorat dem....

Vet inte ifall jag ska skriva ner en beskrivning på dem? Har tyvärr inget foto på dem...

Anmäl
2017-08-30 14:27 #20 av: Kattia

Hej! Vi har tappat bort dotterns rosa virkade solhatt som hon fått av mormor. Den var med ut från Skånes djurpark i onsdags 19/7 men hittade inte den dagen efter när jag skulle ha den. Misstänker att den antingen trillade ur bilen när vi lastade in för hemfärd eller försvann här hemma. En ny solhatt är inte svår att köpa men denna var ett fint hantverk gett med kärlek så jag tackar hemskt mycket på förhand om någon har möjlighet att hjälpa oss att få tillbaka den.

Anmäl
2017-09-05 00:50 #21 av: Crane

H j ä l p snälla!!

Min pappa bad mig vid två tillfällen strax innan sin bortgång att ta tillvara på en pärm med en samling som han samlat på länge, länge.
Men då jag var fullt upptagen med massa annat efter en flytt, anläggning av tomt och ett nytillskott i familjen, så sköt jag tyvärr det på framtiden att ta denna pärm ifrån honom.

Blir så ledsen när jag tänker på det nu, att jag inte tog mig tiden att ta tillvara på den.

Nu blev det det sista han bad mig om och så gjorde jag det inte.
Men jag tänkte att den låg bra hemma hos honom och att det inte var någon brådska..

Sorgligt nog gick han plötsligt bort och nu är den som bortblåst.

En ca 4 cm tjock, tung, ljust beigebrun pärm med plastfickor.. mått ca 20*20cm.

Är det någon som vill ta sig tiden att försöka finna den?

Kontakta mig gärna för mer info.

Tack på förhand, vänliga själar som hjälper till här.

Jenny

Anmäl
2017-09-08 21:48 #22 av: Najika

Hej, jag behöver hjälp.
Jag har tappat bort min hemnyckel under kvällen och minns inte vart jag lagt den! Vi har bara denna nyckel så är väldigt viktigt att Den kommer fram. Kan någon se vart jag lagt den!? Jag har letat i flera timmar! Rädd att jag råkat slänga den i soporna. :(

Anmäl
2017-09-12 18:40 #23 av: Dojjiz

Hej säger jag. Världens slarvigaste människa. Jag tappar bort grejer STÄNDIGT men brukar oftast hitta dom ganska fort men nu saknar jag några olika grejer så jag hoppas någon kan hjälpa mig.

Det absolut viktigaste. Min plånbok! Den är svart med knapp och ett myntfodral. Jag har kontanter och massa kort i den Känns som om jag kollat överallt. Är i väldigt stort behov av den just nu.

Näst viktiga. Våran extra nyckel till både huset och våran nya toyota. Husnyckeln är ensam och sitter i ett grått snöre. Bilnycklarna är som en liten dosa med 3 knappar. Som sagt så är jag slarvig. Slarvar gärna bort det samtidigt som jag får de i handen.

Till sist så är min systemkamera och mitt minneskort till den från när vi var i Spanien. Kameran är en Nikon med axelrem.

Hoppas någon kan se något av dessa saker men allra bäst hade varit om min plånbok kunde visa sig först. Tack på förhand ✩

Anmäl
2017-09-12 19:57 #24 av: Lindcw

Jag har tappat bort två presentkort från butiken Gudrun Sjödén på 1000 kr/styck.

Det första fick jag julen 2016 och det andra den 16 juni 2017.  Jag skulle verkligen vilja hitta dem känns så ledsamt mot mina föräldrar som gett dem till mig.

Hoppas någon kan hjälpa mig. 

Linda 

Anmäl
2017-09-13 10:32 #25 av: HarrietKiara

Jag har blivit av med en låda innehållande två st bilstrålkastare.
Jag hämtade ut de från ICA-butiken och sist jag såg de så var de kvar i bilen.

Hoppas verkligen på hjälp att hitta dem då de är svåra att få tag på.

/Harriet

__________________________________________________________________

Love my Kelpie!

Anmäl
2017-09-14 14:46 #26 av: angelicawestb

Hej!
Har tappat bort en av dessa två förlovningsringar som tillhörde min morfars mamma och pappa.
Skulle hemskt gärna vilja hitta den då jag letat länge men ej kunnat hitta den någonstans! Har varit borta sedan ca 2 år tillbaka nu. 

Anmäl
2017-09-15 18:23 #27 av: matildamaria

Hej, letar efter det andra örhänget till denna. Fick dem i 20 års present av min farmor och de är hennes gamla. Det är både vitt och gult guld.
Nu är det snart två år sedan men har letat och inte haft nåt framsteg. Hade på mig dem på min födelsedag då jag fick dem, sedan åkte jag bil för att göra ett par ärenden. Var bara i tre butiker och sedan till bilen igen. Väl i bilen upptäckte jag att det ena var borta. Så måste ha försvunnit där.
Skulle vara otroligt tacksam om någon vill försöka känna in vart det kan vara.

Anmäl
2017-09-19 13:37 #28 av: Eva-Sara

Hej! I går kväll tappade jag bort min vigselring. Gifte mig 12/8 så jag har inte haft den så länge. La ifrån mig den i min väska tillsammans med mina 2 andra ringar när jag skulle leda ett gymnastikpass i en gympasal. När jag kom hem och skulle ta upp ringarna fattades vigselringen. Ringen måste fallit ut när jag var klar och tog upp bilnycklarna från samma fack i väskan. Har involverat massor av personer att leta men inge har sett den! Snälla hjälp mig att hitta min älskade ring <3

Anmäl
2017-09-20 15:50 #29 av: Magi-cat

#28 Har du letat igenom väskan noga en gång till?Glad

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-09-20 19:58 #30 av: 8308

Borttappat halsband
Hej jag har i förtvivlan letat ett favorithalsband i några dagar. Jag hittar det inte i min lägenhet, i bilen eller hos mina föräldrar. Vi har till och med tömt våra dammsugarpåsar och letat. Undrar om det finns någon som kan hjälpa mig. Jag hade det senast på mig på onsdagskväll och därefter vet jag inte vart det tagit vägen. Tacksam för all hjälp!

Anmäl
2017-09-21 10:31 #31 av: Inacarina

Försvunnen katt - kan någon hjälpa snabbt!!!!

Liten honkatt  med ett öga försvunnen från hemmet i Ljungby, småland.

Bruka inte gå långt, gick ut tidigt igår morse vid ca 05,30 men kom inte hem igen.

Hon har bara ett öga och äter/dricker väldigt lite så vi tror inte hon klara sig så länge.

Oroliga!!!

Anmäl
2017-09-24 00:08 #32 av: Denblonda

Hej!

Hjälp mig att finna ett svart iPhone 5s-skal med id-kort, bankkort och gymkort. Har en känsla av att det finns i närheten (förhoppningsvis skolan) men är också orolig om det är borttappat när jag var i Göteborg nu i veckan, eller om jag lagt det på någon buss. Borde spärra snart om det inte återfinns :(

Tack!

Anmäl
2017-09-24 00:10 #33 av: Denblonda

Jag letar även efter en iPhone laddare samt en rosa/vit powerbank som jag förlorade påväg hem från skolan i onsdags kväll.

Anmäl
2017-09-25 10:38 #34 av: Mirjam83

Vart har jag lagt bilnyckeln till vår caddy?

Anmäl
2017-09-25 10:51 #35 av: Mirjam83

Bilnyckeln till caddyn försvann igår, har letat överallt och hittar inte den

Anmäl
2017-09-28 13:55 #36 av: elha92

Jag har tappat bort min klocka jag fick i 1årig bröllopspresent av maken. Sista gången jag minns att jag såg den/använde den var på resan till London i början av juni. Tänkte att den skulle kanske dyka upp igen nu under flytten, men inte.

Anmäl
2017-09-28 14:59 #37 av: vargman

#36 elha92

När jag ser din bild börjar jag genast se en massa skor framför mig och fattar inte varför. Finns det något speciellt ställe där du förvarar skor? Har du besökt en skoaffär i samband med klockans försvinnande? har du en ouppackad skolåda någonstans i din närhet? Jag ser det inte klart men klockan befinner sig på ett ställe där det finns flera par skor. 

Anmäl
2017-09-28 21:15 #38 av: elha92

#37
Jag har i samband med flytt kollat igenom alla lådor med skor och dylikt. Det enda jag kan känna igen i din beskrivning vad det gäller skor är stt jag haft klockan precis som alla mina andra smycken förvarad i en skokartong.

Anmäl
2017-09-28 22:38 #39 av: Chicoola

Hej! Jag köpte örhängena på bilden och hann använda dem en gång innan dem försvann, jag blev så kär i dem men jag kan verkligen inte minnas var jag lagt dem! Någon som vill hjälpa?

Anmäl
2017-10-02 19:30 #40 av: Alex_I

Jag tog av mig min förlovningsring igårkväll, la den i gästrummet på en massagebänk bredvid mina nycklar. Imorse var den borta. Vart är den? :(

Anmäl
2017-10-04 23:59 #41 av: kokosnöten

Hej

Har tappat bort min telefon, en svart telefon i brunt läderskal. Har en känsla av att den finns hemma men sökt och sökt överallt. Den borde sist ha funnits i en handväska eller en dataväska. Jättetacksam för hjälp.

Anmäl
2017-10-05 08:43 #42 av: Madde89en

Hej! Jag har tappat bort mina hem Nycklar! Vänt upp och ner på hela lägenheten hittar dom inte. Nycklarna kan ha varit borta i 3 veckor. Börjar tro att don åkt med i sopporna.

Anmäl
2017-10-05 13:54 #43 av: Jus10

Förtvivlad och något förundrad. Vart är min förlovningsring? Vill någon hjälpa mig?

Jag hade den igår på jobbet, och skulle byta om för att träna strax innan 13. Tog av mig alla mina ringar och mina örhängen och lade dom i min bruna handväskas ytterfack. Hörlurarna till min telefon som jag skulle använda under träningen låg i samma fack, och jag tänkte specifikt ”jag får ta ut hörlurarna försiktigt så att inte smyckena följer med ut ur facket”. Sedan använde jag inte smyckena mer-förrän jag imorse skulle sätta på mig ringarna. Då hittade jag alla ringar utom förlovningsringen. Platsen var på jobbet, i damernas omklädningsrum. Jag och mina kollegor har letat där, och på jobbet. Min man har letat hemma. Ingen ring.

Den är i vitt och gult guld som på fotot (fotot är baksidan på min vigselring, som är av samma sort).

Tack på förhand!

Anmäl
2017-10-05 14:09 #44 av: Jus10

Anmäl
2017-10-07 20:31 #45 av: vargman

#44  Jus10

Vart la/hängde du väskan när du var hemma? Tror du skall titta lite mer kring den ytan nämligen. Tycker det känns som den är just hemma nämligen. Färgen grå känner jag också av.

Anmäl
2017-10-09 11:28 #46 av: Dobby90

Min katt har varit borta i 5 dygn nu och vi vill ha en honom, någon som kan hjälpa oss?

Anmäl
2017-10-09 11:28 #47 av: Dobby90

Anmäl
2017-10-09 12:11 #48 av: Maria

#46 Kanske bättre att lägga frågan på kattpolisen eller andra kattsajter.

/Maria

 

Anmäl
2017-10-09 17:47 #49 av: rumelle

Ahhh vi har lyckats slarva bort fjärrkontrollen till tv-boxern! Hur lyckas man ens med det?! Någon som kan få en skymt av var den kan vara? Känns som att vi har letat överallt. Gapskrattar

Anmäl
2017-10-09 18:25 #50 av: Magi-cat

Bland papper/tidningar?

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-10-09 19:56 #51 av: rumelle

Den låg under en liten platt pappersförpackning på en pall mitt i tv-rummet! Vi har lyft på allt och sökt överallt och så låg den mitt i rummet!!! Hahaha jag dör. Gapskrattar

Anmäl
2017-10-09 21:25 #52 av: Magi-cat

#51 Lycka ! Tummen uppGlad

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-10-10 16:37 #53 av: chilliesen

Jag söker febrilt efter min mans vigselring. Vi har ingen aning om när den ramlat av hans finger, men någon gång de senaste veckorna. Vi har letat överallt här hemma och i bilen. För min del betyder den väldigt mycket och önskar verkligen att vi kan hitta den igen.  På bilden ser man att min man har den borttappade ringen nederst och jag överst.  Den är av silver med guldkanter. Vi hade inte en hunnit gravera dem Ledsen

Anmäl
2017-10-13 18:10 #54 av: skrotice@hotmail.com

Jag har fått förtroende o ha hand om en kompis nyckel till lägenheten, och nu vill hon ha tillbaka nyckeln. Jag har letat överallt där jag brukar ha nycklar, men när jag frågar högre makter säger dom att jag har den. Men förstår inte vars jag kan lagt den. Snälla hjälp mig. Har tappat körkortet idag och fått höga böter på det, så klarar inte o betala ersättning för borttappad nyckel oxå 😔 Det är fredag den 13onde och för första gången har allt gått fel denna dag!

Anmäl
2017-10-13 18:12 #55 av: Magi-cat

#54 Oj vilken otur! Har du letat igenom fickor och väskor en gång till? Hoppas du hittar den!Blomma

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-10-13 18:25 #56 av: skrotice@hotmail.com

#55 jag har letar överallt där jag kan tänka mig. Jackor, väskor, lådor. Men ändå när jag frågar högt om jag har nycklarna, så får jag ett starkt Ja. Men förstår it vars.

Anmäl
2017-10-15 08:45 #57 av: 1964beda@gmail

Hej! Mitt barnbarn Linnea jar tappat bort sin docka Annabell....något tips om var vi ska leta? (har ju förståss letat,men inget resultat) Tacksam för svar❤

Anmäl
2017-10-15 08:45 #58 av: 1964beda@gmail

Anmäl
2017-10-15 08:46 #59 av: 1964beda@gmail

Oj blev fel bild

Anmäl
2017-10-15 08:48 #62 av: Magi-cat

#57 Du kan inom en timme själv redigera ditt inlägg och ta bort den felaktiga bilden!

Hoppas ni hittar dockan!

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-10-15 08:58 #63 av: NeferNefer

#57: Jag tog bort bilden Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-10-15 09:14 #64 av: 1964beda@gmail

#62#63 Tack för hjälpen!

Anmäl
2017-10-16 21:06 #65 av: delfeye

Bilnyckel borttappad. Hade lagt den i en fleecejacka ytterficka... Jobbade på sjukhuset och ute och åkte. Upptäckte förlusten när jag skulle åka hem på kvällen ....nyckeln var borta. Känns som jag letat ÖVERALLT....
Likadan som den på bilden.
Oerhört tacksam för alla tips.

Anmäl
2017-10-20 21:15 #66 av: Jennyler

Hej! Min 5,5 åriga dotter har tappat bort sin gråa snutte som hon fått av sin moster när hon bara var några veckor gammal. Det är en kanin, inköpt på Åhlens i Karlstad. Min dotter kallar den för Diddi och den har varit hennes favoritsnutte sen hon fick den. Nu har vi letat överallt där vi kan tänka oss att den kan vara kvarglömd men inte hittat den. Min dotter skulle bli så glad om Diddi kom hem igen.

Anmäl
2017-10-21 14:52 #67 av: Towa75

Jag letar efter 2 garage nycklar som jag har lagt nånstans.
Jag kan tyvärr inte hitta dem och skulle behöva hjälp med att hitta dem.
Det är 2 nycklar till 2 garage.
1 nyckel till varje garage.
Tacksam för hjälp.
Mvh.Tommy

Anmäl
2017-10-25 01:00 #68 av: LaaLee

Min katt har varit borta i flera månader. Precis innan hon försvann så var hon borta i små perioder på kanske tre dagar. Sedan försvann hon helt och är fortfarande borta.  Vi har letat i närområdet och satt upp lappar men utan resultat.  Saknar henne så fruktansvärt mycket och vill gärna veta vart hon är. Tacksam för hjälp!

Anmäl
2017-10-29 11:15 #69 av: FannySve

Hej! Jag har tappat bort mitt guld bismarckarmband, jag har haft det borta ett tag nu! Det var min gammelfarmors, som min mamma fick av henne och sedan fick jag det! snälla hjälp mig! 🤗

Anmäl
2017-10-29 22:07 #70 av: JessicaS

Jag har tappat bort min iPad. Det är en iPad mini med rött fodral. Jag tror att sist jag såg den var på övervåningen hemma. Har letat överallt! Tacksam för hjälp.

Anmäl
2017-10-31 13:18 #71 av: Maud76

Hej!
Vet inte om jag skriver på rätt ställe 😊 Vår älskade katt har försvunnit i Kattarp utanför Helsingborg. Hon försvann den 29/9 och vi har letat, polisanmält, lagt upp hennes bild på Facebook men inget napp någonstans. Hon är vit i grunden och har orange och gråa fläckar. Om någon kan se var hon är så skriv gärna. Vi är helt förstvivlade! tacksam för svar!

Anmäl
2017-11-04 11:20 #72 av: Empaten Martin

Jag har lyckats slarva bort min lilla verktygsväska (inte mycket större än en stor nessesär) den är mörkblå med svarta kortsidor med ett svart axelband. I är det en massa små fack där jag har en massa små återförslutningsbara plastpåsar, svarta och röda krympslangar ett långt stroboskåp och en liten ourange ask med lite bits och en liten skruvmejsel för bitsen. Någon som kan hjälpa mig hitta den? Jag har vänt upp och ner på hela lägenheten nu, men den är som bortblåst

Anmäl
2017-11-04 11:47 #73 av: Magi-cat

#72 Kan du ha den någon annanstans än i hemmet?

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-11-04 19:26 #74 av: Dioramabyggare

#72: Kanske den är i bilen (jag antar att stroboskopet är ett sådant som används för inställning av tändningen i motorn)?

Anmäl
2017-11-10 13:17 #75 av: Sara lylyoja

Hej! Jag har förlagt min förlovningsring någonstans här hemma men hittar den inte! Snälla kan någon försöka hjälpa mig att hitta den! Tack på för hand

Anmäl
2017-11-12 13:36 #76 av: Emmaros

Hej! Vi checkar ut om två timmar och behöver hjälp.
Är på semester med familjen och dottern tappade sin tand . Tanden ligger i en plastpåse med en svart hårsnudd om . Har vänt upp och ner på hotellrummet men hittar inte den. Snälla hjälp 😭

Mvh
Emma

Anmäl
2017-11-12 13:38 #77 av: NeferNefer

#76: Har ni kollat mellan sängen och väggen?

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-11-12 13:52 #78 av: Emmaros

Ja och lyft madrasserna😭

Anmäl
2017-11-12 13:56 #79 av: NeferNefer

Och ni har inte råkat kasta den i soporna under packandet?

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-11-12 14:26 #80 av: Emmaros

Får gå igenom soporna igen, städerskan tömde igår så orolig att hon fått med de

Anmäl
2017-11-12 15:44 #81 av: Magi-cat

...eller kolla packningen så ni inte redan fått med det i den?

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-11-13 13:33 #82 av: emilia_85

Jag tappade bort ett minneskort (Sandisk micro SD med adapter) någon gång under den 3 november. Jag brukar aldrig tappa saker jag har i mina byxfickor och på något sätt har minneskortet lämnat min bakficka. Jag har letat på alla tänkbara platser, men jag hittar det inte. Högre makter har meddelat att det inte är förlorat.  Kan någon hjälpa mig att se vart minneskortet finns? 
Väldigt tacksam för hjälp. <3 

Bifogar länk för hur kortet ser ut:
https://www.netonnet.se/art/telefoner/mobiltelefontillbehor/minneskort/sandisk-microsdhc-ultra-32gb-80mbs-uh/223375.9067/
 

Anmäl
2017-11-13 15:30 #83 av: kattisel

Hej! Jätteknäpp att fråga om lite tyg, men det är inte vilket tyg som helst som jag tappat bort (affektionsvärde). Jag tror att tygerna låg i en plastpåse som jag lagt på nåt "bra ställe". Frågan är vart mitt bra ställe är, kan nån hjälpa? Ibland får jag en känsla o letar där, men nej.

Anmäl
2017-11-13 15:38 #84 av: vargman

#83 kattisel
Kan vara ute och cykla nu men det första jag tänker på är långt ner möjligen lite skymd i en trälåda. Alltså jag kan inte se vad det specifikt är för trälåda. Kan vara en byrålåda, kista eller bara en låda som är gjord sv träd. Känns som det kommit under böcker, tidningar eller dylikt.

Anmäl
2017-11-14 04:46 #85 av: Eva79

Hej! Våran katt försvann i lördags. Släppte ut han och sin syster vid 10-tiden innan jag åkte till jobbet. När jag kom hem på kvällen kom bara systern hem. Han har inte kommit tillbaka än och nu börjar vi bli oroliga då han inte är fullvuxen än och det börjar bli kallare på nätterna med.

Anmäl
2017-11-14 07:57 #86 av: Maria

#85 Han är väl kastrerad?

/Maria

 

Anmäl
2017-11-14 08:27 #87 av: Eva79

Nej. Han är inte det utan jag ska kastrera honom om 2 veckor då jag fått tid

Anmäl
2017-11-14 08:35 #88 av: Maria

Du menar att du har släppt ut en okastrerad kattunge???

Jag hoppas innerligt att han kommer tillbaka. Jag hoppas också att han är chipmärkt och registrerad.

Sök inne på Kattpolisen iFokus för där finns en massa bra tips.

https://kattpolisen.ifokus.se/

/Maria

 

Anmäl
2017-11-14 09:02 #89 av: Astrid62

Hej! Jag har förlagt ett USB-minne. Det var svart och företagsnamnet där jag arbetar stod på med vita bokstäver. Dessutom hängde det fast ett svart långt band att ha om halsen. USB-Minnet innehöll många foton som jag tankat ut från min mobiltelefon.

Tack på förhand!

Med vänlig hälsning Astrid

Anmäl
2017-11-14 09:16 #90 av: Eva79

Nu var det ju inte det jag ville ha svar på. Alla sarkasmer undanbedes.

Jag ville bara veta om nån kan hjälpa mig att se var han kan befinna sig

Anmäl
2017-11-14 09:16 #91 av: Eva79

Anmäl
2017-11-14 09:20 #92 av: Maria

#90 Menar du att det är sarkasmer att fråga om han är kastrerad eller chipmärkt?

/Maria

 

Anmäl
2017-11-14 09:34 #93 av: kattisel

#84 Tack så hjärtligt för ditt svar! Vi har inte hittat än, men letar vidare! :-)

Anmäl
2017-11-14 09:50 #94 av: Magi-cat

#85 Vilken fin katt, hoppas han snart är tillbaka! 
Det finns också en bra söksajt som heter Vilse.nu:

https://hittekatter.ifokus.se/articles/574340d4ce12c43546000482-vilsenu-ny-soksajt-nar-katten-ar-vilse?articles-1

Jag förstår att ni är oroliga. Sätt upp lappar där folk vistas, ring polisen, djursjukhusen etc. På en del orter finns Facebookgrupper för borttappade husdjur eller lokalfrågor, kolla det, de brukar vara allra effektivast! Lycka till!

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-11-15 18:47 #95 av: hannea@hotmail.com

Hej.
Dottern iPad är borta. Den ligger i ett mörkgrått fodral med ett klistermärke i form av en blixt på baksidan. Är det nån som kan se något om var den kan befinna sig.
Tack på förhand!

Anmäl
2017-11-15 18:48 #96 av: Ringos

Tappat min korthållare, med körkort och allt i.

Hej på er.
I lördags så antingen förla/ tappade jag min kreditkortshållare.
Jag tycker jag har letat överallt men utan resultat.
Hade ca 10 kort i den, Körkort, kontokort, träningskort m.m.
Den är metall färgad med svart mönstrat tyg på andra sidan.

Jag tänkte ge det här en chans men sen måste jag förlustanmäla allt.

Hoppas någon kan hjälpa mig.

Med vänlig hälsning

Kalle.


Anmäl
2017-11-20 15:25 #97 av: Evamarieo

Hej
Känner mig förtvivlad över att en röd ask, lite större, är försvunnen. Där låg bland annat två ringar, efter min pappa. Det ena en förlovningsring o den andra en klackring.
Är upprör över att någon flyttat på dem o hann ju skylla på sambon.
Asken stod ett ett skåp med glasdörrar i vardagsrummet.
Jag hoppas mågon kan hjälpa mig att få veta vart de är! Eller i värsta fall släppa taget om dem.
Evigt tacksam för svar.

Anmäl
2017-11-20 15:25 #98 av: Evamarieo

Anmäl
2017-11-20 20:42 #99 av: denana.skoric@gmail.com

Tappade bort mina ringar och har letat överallt. Skulle vara evigt tacksam om någon kan hjälpa mig hitta dem då de är av stort nostalgiskt värde för mig.

Anmäl
2017-11-20 20:56 #100 av: Uffelie

Har tappat bort första skivan påtredje säsongen av Beverlyhills Det skulle betyda mycket om jag kunde få hjälp att hitta den

Anmäl
2017-11-21 13:26 #101 av: Minla

Hej
Uppmärksammade för ett tag sedan att min plånbok är borta. Jag använder den knappt men har ett guldhalsband i med ett hjärta som betyder en del i ett fack. Det hamnade där när kedjan gick sönder.
Undrar om någon kan hjälpa mig?

Tack på förhand

Anmäl
2017-11-23 13:54 #102 av: Dolken92

Hej jag har tappat bort min plånbok den försvann för en vecka sedan. Den är svart med en guldig dragkedja man kan även sätta fast mobilen i den. Kanske är det någon som skulle kunna hjälpa mig ?Mvh Linda

Anmäl
2017-11-23 18:45 #103 av: supermitten

Hej,

Tre saker jag inte hittar. 

Jag har letat överallt efter en extern hårddisk som jag har en massa foton och minnen på. Jag är rätt säker på att den låg i min stora röda ryggsäck som blev stulen på tåget i Indien, men det kan ju vara så att den är någon annanstans.

Ett par tighta mörkblåa jeans som har blivit lite ljusare på knäna efter användning. Jag är rätt säker på att märket är Levi's. De har börjat få små hål på insidan av låren också.

Den tredje grejen verkar kanske lite märkligt, men den var så himla dyr och jag kan inte förstå var jag kan ha lagt den. Det är en vibrator av märket Womanizer. Den är svart och leopard-mönstrad. Satinpåsen som den kom i som det står Womanizer på är också borta. Vid ett tidigare tillfälle så hittade 2-åringen (jag bor i ett kollektiv varav en av mina roomies har ett barn) min vibrator som jag hade glömt på sängen. I vanliga fall ligger den alltid i min nattduksbordslåda. Han tog den och slog på den, och sedan gick han med den till sin mamma, haha. Jag misstänker att han kan ha tagit den igen och lagt den någonstans. Jag kan inte fråga för han kan inte prata än. Stort tack för hjälpen!

Anmäl
2017-11-24 07:08 #104 av: Ussi86

Hej. Har tappat bort min surfplatta, har letat överallt men hittar den inte. Den har ett rosa fodral och sist jag kommer ihåg att jag såg den var på min fönsterbräda i sovrummet.
Väldigt tacksam för hjälp.
MVH/Susanne

Anmäl
2017-11-25 13:18 #105 av: Kristin.Birre

Jag önskar någon verkligen kan hjälpa mig. Hur kan en ring försvinna inne, hemma?

Synden straffar sig måste ju stämma.

I ilska tog jag av mig ringen och kastar den så den studsar på väggen och ner för trappan hemma. Jag har vänt opp och ner på hela nerevåningen, tittat under mattor, flyttat alla möbler ink torktumlare, kattlådan, blöjpåsar och blöjor om katter eller barn svalt den osv, brutit loss lister och den finns inte. Jag går sönder. Den ringen går ju aldrig att ersätta om vi inte gifter oss igen vilket jag borde tänkt på självklart. Jag är desperat och önskar att någon vet något eller kan ge en liten hint om vart den kan befinna sig.

Någon?  Det är en slät guldring.

Anmäl
2017-11-29 11:25 #106 av: Mpersson

Borttappad bilnyckel.

Har någon gång för ca 1.5-2 år sedan förlagt min ena bilnyckel.
Tror att den försvann i samband med en flytt.
Har gått igenom alla flyttkartonger som var inblandade i flytten minst 3 gånger men kan inte hitta den.
Skulle bli väldigt glad om någon kan ge mig ett tips om jag kommer att hitta den och vårt i så fall.

Det gäller en helt vanlig bilnyckel till en Volvo V70 från 05.

Tack på förhand :)

Anmäl
2017-11-29 19:17 #107 av: Mandarina41

Kan någon hitta var min förlovningsring är?
Tappade den mest troligt igår då det var kallt, den är lite stor så den måste ha glidit av då händerna krymper lite av kylan. Hade inga vantar heller som fångade upp den 😢 jag har letat överallt!! Mitt ♡ går itu och jag tappar aldrig bort saker, aldrig!!

Anmäl
2017-11-29 21:09 #108 av: Anngerd

Jag får in en känsla av att vara utomhus. Det är ris runt, ungträd eller någon buske som tappat löven. Det är grus där också. Jag får in en konstig känsla av att du kan ha handdiskat i anslutning till att du sedan tappat ringen. Vet ej om det var någon hjälp men det är vad jag får in. 

Lycka till.

Anmäl
2017-11-30 10:56 #109 av: Rosen34

Borttappade trisslotter
Snälla hjälp oss. Jag och min son har tappade bort 7 st oskrapade trisslotter igår morse. Var finns dom?

Rosen34

Anmäl
2017-11-30 16:23 #110 av: Mandarina41

Tack Anngerd! Problemet är bara att vi har snö här i Norrland 😢 kan du möjligtvis se om det är på min gård detta är? Finns det byggnader?

Anmäl
2017-11-30 18:20 #111 av: Mariasostli

Hej, jag tappade min vigselring (guld platt med några små diamanter och graverad med min mans namn) troligtvis 27-28 nov, jag bor i Östersund och det är kallt och snö ute, har inte rört mig i så stor area, från hemmet till jobbet, mataffären ca 1 km radie. Ringen blev lite stor på slutet och när kylan kom tror jag den gled av vid tillfälle. Har kollat igenom alla fickor och väskor och vantar samt överallt i hemmet och på jobbet men icke😥 Hoppas på hjälp tack🤗

Anmäl
2017-11-30 19:17 #112 av: __kNas

Hej
Jag har förlagt 1 kuvert med skolfoton på min son med tillhörande faktura.
Känns som jag letat överallt här hemma men jag kan inte hitta det.
Skulle var så tacksam om jag fick hjälp med att finna kuvertet.

Anmäl
2017-12-04 06:06 #113 av: Sparven88

God morgon gott folk!
Är det någon som skulle vilja försöka att se vart jag har lagt mitt gravidsmycke?
Har inte använt det på flera år, det var när sonen, nu 2.5 ungefär, låg i magen. Nu är det en ny bebis i magen och jag vill gärna hitta det.
Det är en lång svart rem med en silvrig boll med pingla i.
Hoppas på hjälp!
/Sparven :)

Anmäl
2017-12-04 13:01 #115 av: pll

Hej! Är det någon som skulle vilja hjälpa mig att få någon idé om var mitt halsband kan vara? Det är ett guldfärgat evighetstecken som jag har fått av min lillasyster. Det betyder jättemycket för mig och det försvann i juli 2016 när jag tog av mig det innan en sol- och badsemester.

Tack på förhand!

Ha en fin dag!

Mvh Amanda

Anmäl
2017-12-04 21:17 #116 av: Anngerd

#110
Det känns som om det är nära ett hus, nära utgången, några meter ifrån.

Lycka  till

Anmäl
2017-12-04 21:36 #117 av: Mandarina41

#116 tack anngerd jag ska leta mera så snart d töat lite, tror det kan vara nära min plantering som är vid entrén till trappen. Men med snö nu så kan jag inte leta alls! Jag hoppas den kommer till rätta vid lite mera tö!

Anmäl
2017-12-04 21:39 #118 av: Anngerd

#115
Jag får en känsla av att smycket finns kvar i din närhet. När du tog av dig det ramlade det ner bakom något. Leta på och runt, bakom och under byrån eller vad det nu var. Jag tror att det fastnat i eller kilat in sig en springa. 

Lycka till!

Anmäl
2017-12-04 21:47 #119 av: Anngerd

#99
Jag fick upp en bild av en hängmatta. Har du legat i en sådan i sommar och tappat ringarna då eller har du packat ner hängmattan för säsongen. Eller har du varit hos någon som har haft en hängmatta och tappat den där?

Lycka till!

Anmäl
2017-12-05 18:11 #120 av: Sarrom0104

Borttappat bankkort!
Letar efter ett borttappat bankkort och börjar bli orolig att sonen spolat ner det i toaletten, vart finns det?

Hade det idag under dagen i vardagsrummet, la det på bordet och sonen spillde på bordet och jag skulle torka upp det.. skulle nu åka och handla och hittat det inte.

Anmäl
2017-12-09 17:36 #122 av: Anngerd

#113

Jag tror att det finns i en ganska hög byrå eller skänk i furu. I en låda ganska högt upp i en liten ask. Kolla får du se. 

Lycka till!

/AnnGerd

Anmäl
2017-12-10 09:52 #124 av: Amandla

#122 Borttaget eftersom personen avslutat sitt medlemsskap på iFokus.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-12-10 09:56 #125 av: Amandla

#114 Borttaget eftersom det inte är tillåtet att söka efter saker åt annan person, oavsett om ni skriver att ni fått lov. Det är omöjligt för oss i admin att kolla upp, och reglerna måste gälla lika för alla.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-12-10 22:00 #126 av: pll

#118 Jag finkammade hela lägenheten än en gång i fredags utan att hitta halsbandet. Sedan åkte jag bort över helgen och idag när jag kom tillbaka låg en av mina väskor mitt på hallgolvet! Min första tanke var såklart "Varför ligger den här? Hur har den kunnat komma hit?". Jag fick en känsla av att öppna ett av facken på väskan och däri låg halsbandet!!!! Helt otroligt! Jag har aldrig varit med om liknande! 

Anmäl
2017-12-10 22:32 #127 av: Anngerd

#126
Vad roligt att halsbandet kom tillrätta.

Anmäl
2017-12-11 19:22 #128 av: Nickolinaetuna

Hej. Min sons mjukisdjur är borta. Det är tårar och svårt att sova. Kan någon hjälpa mig att hitta den?

Det är en goomba från super mario

Anmäl
2017-12-11 19:37 #130 av: Anngerd

Hej!
Jag får en känsla av att den ramlat bakom något inomhus, har du kollat bakom och under soffan?

Lycka till!

/AnnGerd

Anmäl
2017-12-11 19:46 #131 av: Nickolinaetuna

Hej. Vi har letat bakom och under alla soffor och sängar även mellan grenarna på julgranen 😢

Anmäl
2017-12-12 19:34 #133 av: PetraEB

Hej på er alla fantastiska människor!

Jag har ett AKUT bekymmer som bara måste lösas!

Jag kan inte hitta min hästs pass. Han ska säljas och lämnas över till nya ägarna på lördag men det går inte utan pass. Jag har såååååå mycket ångest över detta! Snälla hjälp mig! 

Ett hästpass ser ut såhär: https://dressyr.ifokus.se/discussions/4d714d00b9cb46222706021e-nya-regler-for-hastpass   (skrolla ner lite så visas en bild på ett pass från en annan häst) 

Jag håller på att gå i bitar här hemma... Snälla hjälp mig!

Anmäl
2017-12-12 20:30 #134 av: Magi-cat

#133 Tittat i stalllådan och -skåpet?

Hoppas du hittar det! Annars går det att fixa ett ersättningspass.

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-12-12 21:43 #135 av: Sparven88

#122 Jag har kollat på de tänkbara ställena men utan framgång! 😕

Anmäl
2017-12-12 22:16 #136 av: PetraEB

Jippi! Passet är hittat! 😃🙏

Anmäl
2017-12-12 22:36 #137 av: Magi-cat

Vad bra!

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-12-13 18:57 #138 av: Bijoda

Hej, har tappat bort min älskade Suunto träningsklocka. Svart armband, svart stor urtavla och en ring runt i roseguldfärg. Sist jag såg den låg den i min handväska men där är den inte nu.

Tacksam för hjälp <3

Anmäl
2017-12-21 00:48 #139 av: Bitte-n

Hej!
Jag har blivit av med mitt barnbarns födelsedagspresent, så jag börjar få
smått panik här.  Jag har liksom inte råd att gå o köpa ny present till honom.
Det är ett par joggingbyxor, tröja/jacka samt en t-shirt som jag köpte för 3 veckor sedan och som jag var duktig att lägga undan för att han inte skulle se det, men nu kan jag inte hitta det. Jag har vänt upp o ner på det mesta här, men utan resultat, det är borta. Jag har liksom inget minne av vart jag la det, bara att jag la undan det någonstans. Trodde att det låg tillsammans med julklapparna, men det gjorde det inte. Var bara kläderna som dottern hade köpt till honom.
Finns det någon vänlig själ här inne som kan göra ett försök o se om ni kan hitta det. Tack på förhand Hjärta

Anmäl
2017-12-21 07:32 #140 av: Magi-cat

#139 Tyvärr kan jag inte "se" var den saknade presenten är, men jag kan säga av egen erfarenhet att jag förstår dig...

Försök i tankarna att gå tillbaka till ruta 0. Tänk efter var du skulle gömma en present, ett "bra ställe" som inte barnbarnet hittar...

Hoppas det kommer fram!

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-12-21 10:05 #141 av: Bitte-n

#140 Va synd att du inte kan få fram något.
Ja du, om du visste hur många gånger jag gjort det, men utan resultat. Jag har alltså absolut ingen aning om vart jag kan ha lagt det. Vet inte ens om det är jag som lagt undan det eller det är mannen o han minns inte heller. Jag har så många olika "bra o ha" ställen som jag skulle kunna gömma det på, både uppe o i källaren, så skall jag gå igenom allt detta så lär väl kläderna komma lagom fram tills hans lillebror kan ha dem om 6 år :/ Jag får väl börja så smått med att tömma garderoberna, en efter en o se om de kan finnas där. Tack i a f för att du försökte.

Anmäl
2017-12-21 10:15 #142 av: Magi-cat

#141 Har du tittat uppepå skåp och hyllor? Perfekt att gömma saker för barnbarnen, men lätt att glömma själv...

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-12-21 10:37 #143 av: Bitte-n

#142 Ja har inte så många ställen som är "tomma" ovanför skåp7garderober, de flesta går ända upp i taket. O likaså med hyllor, har inga hyllor som ja skulle kunna lägga de på.

Anmäl
2017-12-21 11:05 #144 av: Amandla

#143 Kolla i en kasse som du tror innehåller något annat? 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-12-21 13:08 #145 av: Bitte-n

#144   Jag har nog gått igenom varenda kasse här i huset, känns det som. Kan du säga om den ska befinna sig på markplan eller i källare? Jag vet att kläderna ska ligga i en kasse, men vart tusan har jag gömt den Ledsen

Anmäl
2017-12-21 13:20 #146 av: Amandla

#145 Det här med att hitta saknade saker är inte min starka sida, det var bara något jag fick in som hastigast. Känns som ett förråd/klädkammare.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-12-21 13:23 #147 av: Bitte-n

#146
Tack, ska kolla i källaren igen om kanske mannen ställt undan det någon annanstans Glad

Anmäl
2017-12-21 13:33 #148 av: vargman

#139 Bitte-n
Känns som du är på rätt spår när du nämnde tömma garderoberna. Det var nämligen det jag själv också kunde se. Känns som presenten finns inne i en garderob som innehåller vuxenkläder. Det hamnade där i all sin hast utan att du tänkte på att du lade det där. Därför kommer du inte på det nu. Titta noga igen om du redan gjort det.
Lycka till och God jul!

Anmäl
2017-12-21 15:43 #149 av: Bitte-n

#148 Jag har tömt mina garderober, kollat igenom mannens o kollat igenom där jag har gardiner, handdukar mm, jag har varit uppe på vinden o letat Generad Har letat i källaren i alla garderoberna som jag har där, jag har t o m varit ute i garaget, men näää, jag hittar inte de. Kan du se om det är här hemma de finns.. ligger de i en kasse eller inte..  Jag blir snart galen.. lessen är jag redan då det var fina kläder o ja vet att han önskade sig detta o nu kan jag inte få tag på likadana igen Ledsen
God Jul på dig också

Anmäl
2017-12-21 15:46 #150 av: Maria

#149 Stackars dig.

Kan du inte systematiskt gå igenom rum för rum och bocka av på någon lista? Man blir ofta så snurrig när man letar och är lite överallt och ingenstans. Åtminstone fungerar jag så.

/Maria

 

Anmäl
2017-12-21 16:01 #151 av: Bitte-n

#150 Det är i princip det jag gjort.. började med garderoberna i ena rummet, därefter sovrummet, garderober, byrålådor, under sängen, sängborden.. sen var det i barnens lekrum o därefter i källaren, vinden o som sagt t o m garaget.. Har t o m kollat i köket i lådor o om de kanske hängde på nåt element.. men jag har kammat noll överallt..  Storgråter

Anmäl
2017-12-21 16:26 #152 av: Magi-cat

#151 Ojoj,,,

Påsen är inte kvar i bilen eller så? (En gång letade jag förtvivlat efter en sak och hittade den ingenstans. Så plötsligt hittade jag den i bilen. Skrattar)

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-12-21 17:47 #153 av: Bitte-n

#152 Nopps, de e den inte.. jag har haft kläderna upp o tittat på, så de ska, om de finns kvar i huset, finnas nånstans inne. Va ute o kollade för säkerhets skull i husbilen innan idag, men där låg de inte.. det är 3,5 vecka sedan ja såg dem sist.. vi var o handlade den 24 november o så hade ja de uppe o tittade på på söndagen, sen är det svart Illamående

Anmäl
2017-12-21 18:38 #154 av: Magi-cat

Eländes elände! Har du barnbarns-leksaker/saker någonstans i huset där du kan ha lagt dem? Eller om de hamnat bland sparade barnsaker?

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-12-21 20:54 #155 av: yeganeh90

Hej! jag skulle vilja ha hjälp att hitta mina usb och minneskort som jag tror jag tappade bort sommaren 2016 i samband med att jag flyttade.

Och dem betyder väldigt mycket för mig eftersom det innehåller bilder och minnen från barndomen och framåt så jag skulle verkligen vilja ha hjälp med att hitta dem. Eftersom jag själv letat och letat men ej hittat dem...  Det ena usb minnet var som ett armband och hade färgen neongrönt, och den andra var ett vanligt usb och var svart. Skulle vara evigt tacksam om någon kunde hjälpa mig och se om dem finns någonstans, eller om dem tyvärr skulle kunna vara bortkastade. Kram! Yeganeh

Anmäl
2017-12-21 22:36 #156 av: Bitte-n

#154  Har kollat bland leksakerna också.. det är ju inget litet "paket" är ju joggingbyxor, t-shirt o en hood..  o i relativt stor storlek, så de tar ju inte så liten plats o skulle ju synas lätt tycker jag.. Jag är helt knäckt.. Vet ju hur besviken han blir Storgråter

Anmäl
2017-12-21 22:54 #157 av: mörkaögon

#139 Jag ser längst ned, längst in på någon hylla i någon garderob eller något skåp. Eller längst ned, längst in i en byrålåda. Såpass att du måste gå ned på knä för att hitta. 

Anmäl
2017-12-21 22:56 #158 av: mörkaögon

#155 Leta i en låda på vind, källare eller förråd. Inuti en mindre ask, skrin eller liknande.

Anmäl
2017-12-22 10:59 #159 av: Bitte-n

#157 Vet inte vart jag ska leta mer.. tycker att jag har gått igenom allt.. garderober, byrålådor, ja allt.. vet inte ens om det ligger kvar i kassen eller de ligger blandat med andra kläder, har även bett min dotter leta hemma hos sig så inte hon fått det med sig hem av någon konstig anledning...  men även hon har kammat noll.. LedsenMen ska ta en snabb koll igen i byrålådorna Oberörd

Anmäl
2017-12-22 11:05 #160 av: Magi-cat

#159 Det var ju en bra idé, att dottern redan fått det med sig. Men där var det alltså inte heller.

Vad återstår? Finns det NÅGOT utrymme du inte letat i en extra gång? Bakom böcker i bokhyllan? I tvättkorgen?

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-12-22 16:15 #161 av: Bitte-n

#160
Nää, ja tror att jag letat igenom överallt 3-4 ggr... ska ta en runda till nere i källaren IGEN, har bara kollat där miljoner gånger känns de som... jag begriper de inte vart det tagit vägen. Tycker det skulle vara väldigt konstigt om det blivit kastat, för mig veterligt så har vi inte kastat några textilier o som sagt, det är ju inga pyttesmå kläder, så man skulle märkt om det legat något i kassen man tar... om det inte är så illa att man slängt ner annat i kassen över o sen bara hottat allt utan att kolla.. men tycker det är ganska så långsökt.. jag är i a f väldigt lessen här, jag vet att han önskade sig dessa kläderna o att ja inte kan få tag på dem igen.. men, inget att göra. Jag är jättetacksam för att som försöker hjälpa mig o komma med tips o försöka se vart de kan ligga.  Hjärta

Anmäl
2017-12-22 16:34 #162 av: Magi-cat

Önskar dig verkligen lycka till i letandet! Blomma Förr eller senare kommer de fram!

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-12-22 16:40 #163 av: Bitte-n

#162
Tack så mycket.. Ja jag hoppas verkligen de..
God Jul PresentStjärnorHjärta

Anmäl
2017-12-23 11:38 #164 av: sofiawit

Hej, jag har två borttappade grejer som betyder väldigt mycket för mig. 

Det första är ett silversmycke med en sten i som jag tillverkat själv. Jag vet att jag har använt den efter att jag flyttat in i lägenheten som jag bor i nu, snart 2 år har jag bott här. Smycket jag söker är på bilden.

Det andra är en pärm som innehåller min hunds alla registrerings- och veterinärpapper. Är ganska säker på att det är en mörkröd rygg på den och i övrigt svart, med ett band där det står "Nalle".

Hoppas jag kan få hjälp att hitta dessa saker som är värdefulla för mig. God jul till er alla i övrigt! Glad

Anmäl
2017-12-23 13:16 #165 av: [floare]

Hej! Har lyckats slarva bort ett smyckeskrin. Inte så stort ekonomiskt värde men stort emotionellt värde. Om någon kan ge mig ett ledtråd som kan hjälpa mig att hitta skrinet är jag jätte tacksam. God Jul på er alla!

Anmäl
2017-12-26 11:56 #166 av: Bitte-n

Jippie!! Maken hittade precis barnbarnets present, 1 timme efter att jag beställt ny present till honom, haha.. Maken hade varit ordentlig o utan att han tänkt på det så hade han hängt upp kläderna i garderoben i källaren, bland våra kläder, allt utom t-shirten, som fortfarande är borta, kan vara den dottern fått med sig i sin kasse. Positivt i det hela är att jag fick ett par garderober ordentligt städade i a f.
Så ett stort TACK till er ALLA som hjälpt mig i mitt letande.
Gott Nytt År på er Hjärta

Anmäl
2017-12-26 13:26 #167 av: Magi-cat

Hurra! Glad

Gott Nytt År! Stjärnor

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2017-12-26 13:41 #168 av: Majahansson

Våran katt Zelda försvann för 4 dagar sedan. Hon är väldigt skygg och tycker inte så mycket om att vara ute. Vi är därför väldigt orolig för henne

Anmäl
2017-12-26 13:45 #169 av: Maria

#168 Sök inne på kattpolisen iFokus.

https://kattpolisen.ifokus.se/discussions/5a16e1318e0e7439d1000966-bortsprungen-katt

/Maria

 

Anmäl
2017-12-27 16:28 #170 av: Nicole1

Hej!
Jag har tappat bort två stycken presentkort från IKEA. Jag har troligtvis lagt dem någonstans i min lägenhet på en plats jag inte längre minns. Jag har letat igenom min lägenhet minst två gånger utan framgång.

Om du har en aning om var jag kan ha lyckats gömma dem så hör gärna av dig.

Med vänlig hälsning
Nicole

Anmäl
2017-12-29 01:06 #171 av: katsy

Hjälp och suck...
Jag har tappat bort ett presentkort på en butik och senast jag hade det var i slutet på augusti.
Dessutom harjag tappat bort mitt gymkort med tillhörande nyckel och jag har ingen aning om var dessa kan ligga. Har letatpå alla möjliga och omöjliga ställen tycker jag.
Finns det någon som kan hjälpa mig se var jag ska börja leta? Eller beskriva hur jag själv gör för att hitta dem?

Anmäl
2018-01-04 22:49 #172 av: [OzzyPozzy]

Hej. Jag söker efter mina två hörapparater som försvann för ett par dagar sedan.
Jag och min kära fästmö skulle ha fest hemma hos oss på nyårsafton, och sedan gå ut och se på raketuppvisningen klockan tolv.
Jag tog av mig båda hörapparaterna hemma, och sedan så vet jag inte var dom har tagit vägen.
Jag måste nog ha förlagt dom någonstans här hemma.
Den ena är en äldre modell, och den andra är nyare med tinnitusshämmande med BlueTooth.

Anmäl
2018-01-08 16:45 #173 av: Empaten Martin

Jag ska på rep med en teaterpjäs jag är med i vid 18.30 och jag har slarvat bort skorna här hemma någonstans. Det är svarta skor med spetsig topp (myggjagare har jag för mig dom kallas) jag har letat överallt men jag kan verkligen inte hitta dom någonstans! Någon som kan känna in dom?

Anmäl
2018-01-08 17:49 #174 av: Frogfarmer

Vi har tappat bort nyckeln till en av våra bilar. Brukar alltid hänga den på en krok i hallen. Den har varit försvunnen i flera dagar. Känns som jag letat överallt.

Anmäl
2018-01-09 19:07 #175 av: mörkaögon

#174 Jag känner att de ramlat ned bakom en möbel, en byrå eller liknande. 

Anmäl
2018-01-09 19:53 #176 av: Frogfarmer

Tack! Hittade den i ett paraply, bakom en byrå. Så gott!

Anmäl
2018-01-09 20:01 #177 av: mörkaögon

#176 Toppen! :)

Anmäl
2018-01-10 10:22 #178 av: ThereceL

Hej

Jag behöver ha lite hjälp att hitta en ryggsäck som är borta där mitt gymkort/armband ligger i.  Armbandet är svart och gjort i någon slags gummi, väskan är av märket Vans och är svart och vit rutig.

Har letat överallt i huset men den är spårlöst borta.

(Bifogar en bild tagen från nätet)

1000 tack för hjälpen!

Med vänlig hälsning Therece

Anmäl
2018-01-10 11:57 #179 av: Magi-cat

#178 Glömt på tåget/bussen/i bilen?

Hjärta “Even the smallest person can change the course of the future”

Anmäl
2018-01-10 13:33 #180 av: Amandla

#178 Jag tog bort bilden eftersom den kommer från tillverkaren/en återförsäljare, läs regel nr1 i det översta inlägget om copyright. Lägg istället en länk till bilden så de som vill hjälpa dig kan klicka på den.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-01-10 13:45 #181 av: ThereceL

Tack så mycket Magi-Cat, skall kolla detta :)

Tack Amandla, jag missade det helt. Tack för att du rättade upp mitt fel och att du meddelade hur jag istället skall göra till nästa gång :)

Anmäl
2018-01-10 14:37 #182 av: Amandla

Blomma

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-01-10 19:27 #183 av: Emmastark

Jag är mitt i en flytt och har städat bort allt silkespapper som jag skulle slå in allt ömtåligt i. Bortstädat någonstans inför jul! Någon som kan hjälpa mig?

Anmäl
2018-01-10 20:55 #184 av: Jerk Jakobs

Hej,

Har tappat bort mitt månadskort för Hallandstrafiken. Bild på ett gammalt likadant kort.

Anmäl
2018-01-10 23:36 #185 av: Karrolina84

Hej, 

Jag har för flera månader sedan glömt 4 armband hos mina föräldrar. Bär dem alltid men tog av dem i köket när jag skulle laga mat och glömde dem där. 

Det är ett rektangulärt armband i roséguld som är graverat med en personlig text invändigt. Ett guldfärgat rektangulärt armband med vita stenar på ena långsidan. Ett "fuck cancer"-armband med multifärgade pärlor och ett "aldrig ensam"-armband med lila pärlor. Har letat förtvivlat men hittar dem inte. 

Jag är så ledsen att de är borta och vore evigt tacksam om någon kunde hjälpa mig.

Tack på förhand. 

Med vänlig hälsning,

Karolina 

Anmäl
2018-01-11 19:36 #187 av: Amandla

#186 Borttaget, be personen som saknar sin ring att själv bli medlem. Läs reglerna i TS! 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-01-13 23:19 #188 av: xtezz

Hej!

Jag har tappat bort mina plastplattor till min Die Cut maskin. Det är två styckna och de är ca 7 x 16 cm stora.
Har letat och letat men vet inte vart jag ska leta längre!

Tack på förhand

Anmäl
2018-01-15 12:48 #189 av: petrajs

Hej! 
Jag har tappat bort ett halsband jag fick i studentpresent år 2014 av min syster. Märket är Efwa Attling, och ser ut såhär https://www.jewelrybox.se/produkt/ring-around-from-here-to-eternity/?attribute_pa_langd=50-cm&gclid=EAIaIQobChMI142zzfHZ2AIVyI4YCh1b6wGvEAQYASABEgKPRvD_BwE 
Jag tycker att jag har letat precis överallt, men hittar det inte :( 
Vore så himla tacksam om någon kunde försöka hjälpa mig. 

Tack på förhand Hjärta

Anmäl
2018-01-17 18:48 #190 av: ebba07

Tack för hjälpen Amandla om hur jag skulle göra!! Hoppas att det blir rätt denna gången. Tack.

Jag har slarvat bort mina smycken när vi flyttade förra året och det är ärvda smycken från min mamma och mormor. Så jag är mycket ledsen över detta. Det är två armbandsklockor i guld, guldarmband och halsband, ringar och örhängen. Och jag undrar om någon skulle kunna hjälpa mig att hitta dom?

Anmäl
2018-01-17 20:01 #191 av: Amandla

#190 Blomma

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-01-23 18:01 #192 av: tlover

Nu börjar jag bli desperat, min favorittebok "Cha no yu - the japanese tea ceremony" av A L Sadler är försvunnen och jag behöver den nu Storgråter

Jag vet inte hur mycket som ni behöver veta, jag brukar ha med den lite varstans så den kan ju därför vara lite varstans

Anmäl
2018-01-23 19:14 #193 av: Idisslare

Har en borttappad mobil, blir tokig av att inte hitta den, nån som kan hjälpa mig?

Anmäl
2018-01-23 19:15 #194 av: Maria

#193 Har du bett någon att ringa dig?

/Maria

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.