Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övningar

Borttappattråden

2017-08-11 12:44 #0 av: Amandla

Innan du gör ett inlägg i tråden, LÄS HELA DETTA INLÄGG  för att slippa få ditt inlägg raderat.

Om ni inte fått svar i den gamla tråden så ställ frågan igen här! 

På förekommen anledning: det är INTE jag som letar efter föremål eller djur som saknas.

Gamla tråden här:

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/567e823d8e0e74632a00131e-borttappat-traden

  1. Var noga med att bara lägga in bilder som ni tagit själva!! Alla måste följa copyrightlagarna på ifokus, det står i skrivreglerna som vi alla godkänt då vi en gång blev medlemmar på nätverket. Alla inlägg som har en bild som vi ser är kopierad från annan sida tas bort direkt. Bäst är att du istället länkar till en sida där man kan se vad du menar för slags föremål. 

  2. DET ÄR INTE TILLÅTET ATT EFTERLYSA SAKER ELLER DJUR SOM TILLHÖR NÅGON ANNAN!!!

  3. Det är INTE tillåtet att söka exempelvis pengar eller andra saker av större värde. 

  4. Det är ej heller tillåtet att söka saker som är stulna. Det är polisens jobb och skyldighet att lösa brott.

  5. För er som söker ett bortsprunget djur eller något annat, så ber vi er lägga er fråga i den här tråden - men det gäller INTE försvunna människor, det är oetiskt att känna in andra människor utan deras tillåtelse och sådana frågor tas bort direkt. Vi lämnar inga garantier för att ni får hjälp, men vi vill ge en möjlighet till både tränande medium och andra som vill hjälpa till.

  6. Det är frivilliga medlemmar som gör detta på sin fritid så det kan ta ett tag att få svar. Vi är mycket tacksamma för deras engagemang GladDet här är också en tråd där man kan träna på att hitta saker, så prova gärna själva, kanske hittar du något som en annan medlem letar efter!

  7. Om du inte får svar beror det inte på att du är bortglömd eller dylikt. Det kan vara så att den som gör läsningar helt enkelt inte kan se något om det du vill finna, därför har du inte fått svar. Det är ingen idé att börja påminna eller tjata, det har snarast motsatt verkan eftersom det då blir en obehaglig känsla omkring frågan och då minskar chansen att någon vill ta sig an den. Så ha tålamod och slappna av.

  8. Kom ihåg att lämna feedback när någon tagit sig an din fråga!

Lycka till!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-08-12 18:41 #1 av: Pluttan_M

Jag har just nu borta tre grejer,

de viktigaste är en extranyckel till huset, som vi tror min sambo senast hade, men säkert minst ett år sedan. Trodde den skulle vara i nån jack ficka eller byxor, men letat igenom nästan allt. 

de andra viktiga är en nyckelknippa som min sambo har sina nycklar på, den såg vi senast under våran bil semestertripp för snart 2 veckor sedan. När nu även denna nyckel till huset är borta börja jag bli orolig och funderar om vi måste byta lås. :(
Vi letade denna i bilens alla fack, och även jackor och väskor vi hade med oss under bilsemestern. 

Nycklarna är silvriga, vet inte vad mer som behöver beskrivas. På nyckelknippan finns en kapsylöppnare

Tredje och minst viktiga saken är en tutte till min 10 veckor gammal son, som han bara hann ha de första två veckorna den är vit/genomskinlig. 

Vore ju så himla bra och coolt om allt gick hitta. 

/Hanna

Anmäl
2017-08-13 19:45 #2 av: sassa80

Jag letar efter en silvrig Michael kors klocka samt mitt körkort, en borttappade under samma tillfälle. 

Anmäl
2017-08-14 07:26 #3 av: Tore Breivik

Bifogad bild
Hej! Jag tappade bort min bilnyckel nån gång under arbetsdagen. Jag jobbar som trafiklärare och bytte mellan bil och motorcykel den dagen bilnyckeln försvann.

Om nån skulle vara så vänlig att hitta min bilnyckel vore jag jättetacksam.

Nyckeln är lik den på bilden.

Mvh Tore Breivik

Anmäl
2017-08-14 14:51 #4 av: Nattasalla

hej  jag har tappat min förlovingsring jag har helat överallt kan inte hitta den! den har varit borta sen torsdagen 22/6 dagen innan midssomarafton

Anmäl
2017-08-16 15:40 #5 av: Nuuppu

Hej. Jag har lyckats tappa bort en del viktiga kort. Åkkort, id kort, bankomatkort, byggställningscertifikat kort. Dom "sitter ihop" med en svart tofs.
Skulle bli så glad om någon kunde känna av något så jag iallafall kanske får ett hum om vart man kan leta :-)

Tack på förhand!

Anmäl
2017-08-16 23:03 #6 av: Softh

Jag hade en klänning som var vit med blå blommor den var kort framtill och längre baktill. Har inte sett den på flera år sista minnet jag har av den är från min pappas husvagn då jag provade den när jag var gravid och magen gjorde att den blev för kort. Har letat både där och hemma men hittar den inte.

Anmäl
2017-08-21 12:39 #7 av: Theodorawb

Hej!

Jag har letat överallt och jag vänder mig hit som en sista utväg. Jag har tappat bort en svart extern hårddisk med en grön klisterlapp klistrad i hörnet. På denna hårddisk finns bilder på mina barn. Jag är så himla ledsen och vill verkligen hitta denna! Snälla hjälp

Anmäl
2017-08-21 22:51 #8 av: amandaostlingg

Hej! Jag har tappat bort min nyckelknippa där jag har så gott som alla mina nycklar. Den har varit borta i ca 3 veckor nu jag har letat överallt, vill verkligen hitta den och skulle vara jättetacksam för hjälp!! :)

Anmäl
2017-08-21 23:07 #9 av: frabol

Hej.

Jag och min fru har tappat bort en del saker i samband med flytt tror vi. Letat som galningar överallt vi kan tänka oss i flera månader. Helt spårlöst borta och vi fattar inte hur det går.

Det är 1 par vandringskängor i storlek 42 som är borta.
2 par stighudar(såna man fäster på slalomskidor för att kunna gå uppför backen)
1 set med långfärdsskidor med pjäxor och stavar.
Sen är det 2 stycken squash racket.

Hade varit så underbart om vi kunde hitta nåt av allt som är borta. Tacksamma för all hjälp!

Anmäl
2017-08-23 15:01 #10 av: Snälla

Alla foton och filmer på barnen och vårt liv för de senaste fem åren är borta! Allt fanns i en svart dataväska samlat i både en dator och en extern hårddisk. Datorn är svart av märket hp, den externa hårddisken var liten ca 10x7cm och glansigt svart (Samsung) och för att skydda den hade jag sytt ett vitt fleecefodral och trätt över den.

Snälla, hjälp mig! Finns väskan slängd någonstans utomhus, finns den hemma hos någon. Har den åkt till soptippen? Kan jag leta någonstans? Kanske sakerna inte finns samlade tillsammans längre?

 
Anmäl
2017-08-23 22:06 #11 av: Kauin

Hej!Jag har tappat bort ett viktigt papper på mitt arbete, reseräkning som jag tror försvunnit när jag delar ut post på jobbet. Har pappret följt med i posten till en handläggare eller är pappret hamnat någon annanstans?

Anmäl
2017-08-24 20:45 #12 av: Malin L

Hej!
Efter ett kalas så saknar jag nyckeln till mormors gamla skänk i teak. Det är en liten, ensam mässingsnyckel som kommit bort.
Hade varit underbart att hitta den! Tacksam för svar!

Anmäl
2017-08-26 09:54 #13 av: wildchild001

Någon som kan se vart mitt halsband med min fina bergskristall tagit vägen? (På bilden är det min systers halsband, men mitt ser exakt likadant ut.)

The animals of the world exist for their own reasons. They were not made for humans anymore than black people were made for white, or women created for men

Anmäl
2017-08-27 12:15 #14 av: Zebbe35

Hej!
Mitt kamerastativ är spårlöst försvunnet.
Hade det senast i vintras och är helsäker jag tog in det och lade det precis utanför sovrumsdörren men nu är det spårlöst borta.

Anmäl
2017-08-27 14:43 #15 av: Alexandradahl

Hej! Det är så att jag har tappat bort nyckeln till jobbet och jag börjar få lite panik då jag inte hittar den och jag snart slutar på detta jobb så måste lämna tillbaka den... Kan någon snälla hjälpa mig?

Anmäl
2017-08-28 12:29 #16 av: marlene88

hej! mitt SITHS-kort (ID-kort) till jobbet på Landstinget Gävleborg har försvunnit. Det är ett vitt ID-kort med mitt namn (Marlene Darnemo Plym) och bild på med ett chip. Senast jag minns att jag såg det så låg det på köksbänken. Vore oerhört tacksam om någon kunde se vart det ligger då jag har letat på alla möjliga ställen! 

Anmäl
2017-08-28 14:54 #17 av: Ohana6

Hjälp! Har tappat bort min bilnyckeln. På nyckeln sitter en gul bricka, en sk "tagg".
Lite bråttom att hitta den. Någon som kan se den?
Skulle bli så enormt glad om jag kunde finna den.

Anmäl
2017-08-29 07:10 #18 av: frabol

Hej.
Jag har tappat bort mina bilder som jag tog innan jag renoverade vårat hus.
Begriper inte var dom tagit vägen. Tycker jag letar överallt och det är så frustrerande!

Anmäl
2017-08-30 08:16 #19 av: anin55

Hej!

Tacksam ifall någon ville hjälpa mig att hitta mina arbetsnycklar som har varit försvunna sedan torsdag förra veckan. Jag har absolut ingen aning var jag förlorat dem....

Vet inte ifall jag ska skriva ner en beskrivning på dem? Har tyvärr inget foto på dem...

Anmäl
2017-08-30 14:27 #20 av: Kattia

Hej! Vi har tappat bort dotterns rosa virkade solhatt som hon fått av mormor. Den var med ut från Skånes djurpark i onsdags 19/7 men hittade inte den dagen efter när jag skulle ha den. Misstänker att den antingen trillade ur bilen när vi lastade in för hemfärd eller försvann här hemma. En ny solhatt är inte svår att köpa men denna var ett fint hantverk gett med kärlek så jag tackar hemskt mycket på förhand om någon har möjlighet att hjälpa oss att få tillbaka den.

Anmäl
2017-09-05 00:50 #21 av: Crane

H j ä l p snälla!!

Min pappa bad mig vid två tillfällen strax innan sin bortgång att ta tillvara på en pärm med en samling som han samlat på länge, länge.
Men då jag var fullt upptagen med massa annat efter en flytt, anläggning av tomt och ett nytillskott i familjen, så sköt jag tyvärr det på framtiden att ta denna pärm ifrån honom.

Blir så ledsen när jag tänker på det nu, att jag inte tog mig tiden att ta tillvara på den.

Nu blev det det sista han bad mig om och så gjorde jag det inte.
Men jag tänkte att den låg bra hemma hos honom och att det inte var någon brådska..

Sorgligt nog gick han plötsligt bort och nu är den som bortblåst.

En ca 4 cm tjock, tung, ljust beigebrun pärm med plastfickor.. mått ca 20*20cm.

Är det någon som vill ta sig tiden att försöka finna den?

Kontakta mig gärna för mer info.

Tack på förhand, vänliga själar som hjälper till här.

Jenny

Anmäl
2017-09-08 21:48 #22 av: Najika

Hej, jag behöver hjälp.
Jag har tappat bort min hemnyckel under kvällen och minns inte vart jag lagt den! Vi har bara denna nyckel så är väldigt viktigt att Den kommer fram. Kan någon se vart jag lagt den!? Jag har letat i flera timmar! Rädd att jag råkat slänga den i soporna. :(

Anmäl
2017-09-12 18:40 #23 av: Dojjiz

Hej säger jag. Världens slarvigaste människa. Jag tappar bort grejer STÄNDIGT men brukar oftast hitta dom ganska fort men nu saknar jag några olika grejer så jag hoppas någon kan hjälpa mig.

Det absolut viktigaste. Min plånbok! Den är svart med knapp och ett myntfodral. Jag har kontanter och massa kort i den Känns som om jag kollat överallt. Är i väldigt stort behov av den just nu.

Näst viktiga. Våran extra nyckel till både huset och våran nya toyota. Husnyckeln är ensam och sitter i ett grått snöre. Bilnycklarna är som en liten dosa med 3 knappar. Som sagt så är jag slarvig. Slarvar gärna bort det samtidigt som jag får de i handen.

Till sist så är min systemkamera och mitt minneskort till den från när vi var i Spanien. Kameran är en Nikon med axelrem.

Hoppas någon kan se något av dessa saker men allra bäst hade varit om min plånbok kunde visa sig först. Tack på förhand ✩

Anmäl
2017-09-12 19:57 #24 av: Lindcw

Jag har tappat bort två presentkort från butiken Gudrun Sjödén på 1000 kr/styck.

Det första fick jag julen 2016 och det andra den 16 juni 2017.  Jag skulle verkligen vilja hitta dem känns så ledsamt mot mina föräldrar som gett dem till mig.

Hoppas någon kan hjälpa mig. 

Linda 

Anmäl
2017-09-13 10:32 #25 av: HarrietKiara

Jag har blivit av med en låda innehållande två st bilstrålkastare.
Jag hämtade ut de från ICA-butiken och sist jag såg de så var de kvar i bilen.

Hoppas verkligen på hjälp att hitta dem då de är svåra att få tag på.

/Harriet

__________________________________________________________________

Love my Kelpie!

Anmäl
2017-09-14 14:46 #26 av: angelicawestb

Hej!
Har tappat bort en av dessa två förlovningsringar som tillhörde min morfars mamma och pappa.
Skulle hemskt gärna vilja hitta den då jag letat länge men ej kunnat hitta den någonstans! Har varit borta sedan ca 2 år tillbaka nu. 

Anmäl
2017-09-15 18:23 #27 av: matildamaria

Hej, letar efter det andra örhänget till denna. Fick dem i 20 års present av min farmor och de är hennes gamla. Det är både vitt och gult guld.
Nu är det snart två år sedan men har letat och inte haft nåt framsteg. Hade på mig dem på min födelsedag då jag fick dem, sedan åkte jag bil för att göra ett par ärenden. Var bara i tre butiker och sedan till bilen igen. Väl i bilen upptäckte jag att det ena var borta. Så måste ha försvunnit där.
Skulle vara otroligt tacksam om någon vill försöka känna in vart det kan vara.

Anmäl
2017-09-19 13:37 #28 av: Eva-Sara

Hej! I går kväll tappade jag bort min vigselring. Gifte mig 12/8 så jag har inte haft den så länge. La ifrån mig den i min väska tillsammans med mina 2 andra ringar när jag skulle leda ett gymnastikpass i en gympasal. När jag kom hem och skulle ta upp ringarna fattades vigselringen. Ringen måste fallit ut när jag var klar och tog upp bilnycklarna från samma fack i väskan. Har involverat massor av personer att leta men inge har sett den! Snälla hjälp mig att hitta min älskade ring <3

Anmäl
2017-09-20 15:50 #29 av: Magi-cat

#28 Har du letat igenom väskan noga en gång till?Glad

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-09-20 19:58 #30 av: 8308

Borttappat halsband
Hej jag har i förtvivlan letat ett favorithalsband i några dagar. Jag hittar det inte i min lägenhet, i bilen eller hos mina föräldrar. Vi har till och med tömt våra dammsugarpåsar och letat. Undrar om det finns någon som kan hjälpa mig. Jag hade det senast på mig på onsdagskväll och därefter vet jag inte vart det tagit vägen. Tacksam för all hjälp!

Anmäl
2017-09-21 10:31 #31 av: Inacarina

Försvunnen katt - kan någon hjälpa snabbt!!!!

Liten honkatt  med ett öga försvunnen från hemmet i Ljungby, småland.

Bruka inte gå långt, gick ut tidigt igår morse vid ca 05,30 men kom inte hem igen.

Hon har bara ett öga och äter/dricker väldigt lite så vi tror inte hon klara sig så länge.

Oroliga!!!

Anmäl
2017-09-24 00:08 #32 av: Denblonda

Hej!

Hjälp mig att finna ett svart iPhone 5s-skal med id-kort, bankkort och gymkort. Har en känsla av att det finns i närheten (förhoppningsvis skolan) men är också orolig om det är borttappat när jag var i Göteborg nu i veckan, eller om jag lagt det på någon buss. Borde spärra snart om det inte återfinns :(

Tack!

Anmäl
2017-09-24 00:10 #33 av: Denblonda

Jag letar även efter en iPhone laddare samt en rosa/vit powerbank som jag förlorade påväg hem från skolan i onsdags kväll.

Anmäl
2017-09-25 10:38 #34 av: Mirjam83

Vart har jag lagt bilnyckeln till vår caddy?

Anmäl
2017-09-25 10:51 #35 av: Mirjam83

Bilnyckeln till caddyn försvann igår, har letat överallt och hittar inte den

Anmäl
2017-09-28 13:55 #36 av: elha92

Jag har tappat bort min klocka jag fick i 1årig bröllopspresent av maken. Sista gången jag minns att jag såg den/använde den var på resan till London i början av juni. Tänkte att den skulle kanske dyka upp igen nu under flytten, men inte.

Anmäl
2017-09-28 14:59 #37 av: vargman

#36 elha92

När jag ser din bild börjar jag genast se en massa skor framför mig och fattar inte varför. Finns det något speciellt ställe där du förvarar skor? Har du besökt en skoaffär i samband med klockans försvinnande? har du en ouppackad skolåda någonstans i din närhet? Jag ser det inte klart men klockan befinner sig på ett ställe där det finns flera par skor. 

Anmäl
2017-09-28 21:15 #38 av: elha92

#37
Jag har i samband med flytt kollat igenom alla lådor med skor och dylikt. Det enda jag kan känna igen i din beskrivning vad det gäller skor är stt jag haft klockan precis som alla mina andra smycken förvarad i en skokartong.

Anmäl
2017-09-28 22:38 #39 av: Chicoola

Hej! Jag köpte örhängena på bilden och hann använda dem en gång innan dem försvann, jag blev så kär i dem men jag kan verkligen inte minnas var jag lagt dem! Någon som vill hjälpa?

Anmäl
2017-10-02 19:30 #40 av: Alex_I

Jag tog av mig min förlovningsring igårkväll, la den i gästrummet på en massagebänk bredvid mina nycklar. Imorse var den borta. Vart är den? :(

Anmäl
2017-10-04 23:59 #41 av: kokosnöten

Hej

Har tappat bort min telefon, en svart telefon i brunt läderskal. Har en känsla av att den finns hemma men sökt och sökt överallt. Den borde sist ha funnits i en handväska eller en dataväska. Jättetacksam för hjälp.

Anmäl
2017-10-05 08:43 #42 av: Madde89en

Hej! Jag har tappat bort mina hem Nycklar! Vänt upp och ner på hela lägenheten hittar dom inte. Nycklarna kan ha varit borta i 3 veckor. Börjar tro att don åkt med i sopporna.

Anmäl
2017-10-05 13:54 #43 av: Jus10

Förtvivlad och något förundrad. Vart är min förlovningsring? Vill någon hjälpa mig?

Jag hade den igår på jobbet, och skulle byta om för att träna strax innan 13. Tog av mig alla mina ringar och mina örhängen och lade dom i min bruna handväskas ytterfack. Hörlurarna till min telefon som jag skulle använda under träningen låg i samma fack, och jag tänkte specifikt ”jag får ta ut hörlurarna försiktigt så att inte smyckena följer med ut ur facket”. Sedan använde jag inte smyckena mer-förrän jag imorse skulle sätta på mig ringarna. Då hittade jag alla ringar utom förlovningsringen. Platsen var på jobbet, i damernas omklädningsrum. Jag och mina kollegor har letat där, och på jobbet. Min man har letat hemma. Ingen ring.

Den är i vitt och gult guld som på fotot (fotot är baksidan på min vigselring, som är av samma sort).

Tack på förhand!

Anmäl
2017-10-05 14:09 #44 av: Jus10

Anmäl
2017-10-07 20:31 #45 av: vargman

#44  Jus10

Vart la/hängde du väskan när du var hemma? Tror du skall titta lite mer kring den ytan nämligen. Tycker det känns som den är just hemma nämligen. Färgen grå känner jag också av.

Anmäl
2017-10-09 11:28 #46 av: Dobby90

Min katt har varit borta i 5 dygn nu och vi vill ha en honom, någon som kan hjälpa oss?

Anmäl
2017-10-09 11:28 #47 av: Dobby90

Anmäl
2017-10-09 12:11 #48 av: Maria

#46 Kanske bättre att lägga frågan på kattpolisen eller andra kattsajter.

/Maria

 

Anmäl
2017-10-09 17:47 #49 av: rumelle

Ahhh vi har lyckats slarva bort fjärrkontrollen till tv-boxern! Hur lyckas man ens med det?! Någon som kan få en skymt av var den kan vara? Känns som att vi har letat överallt. Gapskrattar

Anmäl
2017-10-09 18:25 #50 av: Magi-cat

Bland papper/tidningar?

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-10-09 19:56 #51 av: rumelle

Den låg under en liten platt pappersförpackning på en pall mitt i tv-rummet! Vi har lyft på allt och sökt överallt och så låg den mitt i rummet!!! Hahaha jag dör. Gapskrattar

Anmäl
2017-10-09 21:25 #52 av: Magi-cat

#51 Lycka ! Tummen uppGlad

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-10-10 16:37 #53 av: chilliesen

Jag söker febrilt efter min mans vigselring. Vi har ingen aning om när den ramlat av hans finger, men någon gång de senaste veckorna. Vi har letat överallt här hemma och i bilen. För min del betyder den väldigt mycket och önskar verkligen att vi kan hitta den igen.  På bilden ser man att min man har den borttappade ringen nederst och jag överst.  Den är av silver med guldkanter. Vi hade inte en hunnit gravera dem Ledsen

Anmäl
2017-10-13 18:10 #54 av: skrotice@hotmail.com

Jag har fått förtroende o ha hand om en kompis nyckel till lägenheten, och nu vill hon ha tillbaka nyckeln. Jag har letat överallt där jag brukar ha nycklar, men när jag frågar högre makter säger dom att jag har den. Men förstår inte vars jag kan lagt den. Snälla hjälp mig. Har tappat körkortet idag och fått höga böter på det, så klarar inte o betala ersättning för borttappad nyckel oxå 😔 Det är fredag den 13onde och för första gången har allt gått fel denna dag!

Anmäl
2017-10-13 18:12 #55 av: Magi-cat

#54 Oj vilken otur! Har du letat igenom fickor och väskor en gång till? Hoppas du hittar den!Blomma

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-10-13 18:25 #56 av: skrotice@hotmail.com

#55 jag har letar överallt där jag kan tänka mig. Jackor, väskor, lådor. Men ändå när jag frågar högt om jag har nycklarna, så får jag ett starkt Ja. Men förstår it vars.

Anmäl
2017-10-15 08:45 #57 av: 1964beda@gmail

Hej! Mitt barnbarn Linnea jar tappat bort sin docka Annabell....något tips om var vi ska leta? (har ju förståss letat,men inget resultat) Tacksam för svar❤

Anmäl
2017-10-15 08:45 #58 av: 1964beda@gmail

Anmäl
2017-10-15 08:46 #59 av: 1964beda@gmail

Oj blev fel bild

Anmäl
2017-10-15 08:48 #62 av: Magi-cat

#57 Du kan inom en timme själv redigera ditt inlägg och ta bort den felaktiga bilden!

Hoppas ni hittar dockan!

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-10-15 08:58 #63 av: NeferNefer

#57: Jag tog bort bilden Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-10-15 09:14 #64 av: 1964beda@gmail

#62#63 Tack för hjälpen!

Anmäl
2017-10-16 21:06 #65 av: delfeye

Bilnyckel borttappad. Hade lagt den i en fleecejacka ytterficka... Jobbade på sjukhuset och ute och åkte. Upptäckte förlusten när jag skulle åka hem på kvällen ....nyckeln var borta. Känns som jag letat ÖVERALLT....
Likadan som den på bilden.
Oerhört tacksam för alla tips.

Anmäl
2017-10-20 21:15 #66 av: Jennyler

Hej! Min 5,5 åriga dotter har tappat bort sin gråa snutte som hon fått av sin moster när hon bara var några veckor gammal. Det är en kanin, inköpt på Åhlens i Karlstad. Min dotter kallar den för Diddi och den har varit hennes favoritsnutte sen hon fick den. Nu har vi letat överallt där vi kan tänka oss att den kan vara kvarglömd men inte hittat den. Min dotter skulle bli så glad om Diddi kom hem igen.

Anmäl
2017-10-21 14:52 #67 av: Towa75

Jag letar efter 2 garage nycklar som jag har lagt nånstans.
Jag kan tyvärr inte hitta dem och skulle behöva hjälp med att hitta dem.
Det är 2 nycklar till 2 garage.
1 nyckel till varje garage.
Tacksam för hjälp.
Mvh.Tommy

Anmäl
2017-10-25 01:00 #68 av: LaaLee

Min katt har varit borta i flera månader. Precis innan hon försvann så var hon borta i små perioder på kanske tre dagar. Sedan försvann hon helt och är fortfarande borta.  Vi har letat i närområdet och satt upp lappar men utan resultat.  Saknar henne så fruktansvärt mycket och vill gärna veta vart hon är. Tacksam för hjälp!

Anmäl
2017-10-29 11:15 #69 av: FannySve

Hej! Jag har tappat bort mitt guld bismarckarmband, jag har haft det borta ett tag nu! Det var min gammelfarmors, som min mamma fick av henne och sedan fick jag det! snälla hjälp mig! 🤗

Anmäl
2017-10-29 22:07 #70 av: JessicaS

Jag har tappat bort min iPad. Det är en iPad mini med rött fodral. Jag tror att sist jag såg den var på övervåningen hemma. Har letat överallt! Tacksam för hjälp.

Anmäl
2017-10-31 13:18 #71 av: Maud76

Hej!
Vet inte om jag skriver på rätt ställe 😊 Vår älskade katt har försvunnit i Kattarp utanför Helsingborg. Hon försvann den 29/9 och vi har letat, polisanmält, lagt upp hennes bild på Facebook men inget napp någonstans. Hon är vit i grunden och har orange och gråa fläckar. Om någon kan se var hon är så skriv gärna. Vi är helt förstvivlade! tacksam för svar!

Anmäl
2017-11-04 11:20 #72 av: Empaten Martin

Jag har lyckats slarva bort min lilla verktygsväska (inte mycket större än en stor nessesär) den är mörkblå med svarta kortsidor med ett svart axelband. I är det en massa små fack där jag har en massa små återförslutningsbara plastpåsar, svarta och röda krympslangar ett långt stroboskåp och en liten ourange ask med lite bits och en liten skruvmejsel för bitsen. Någon som kan hjälpa mig hitta den? Jag har vänt upp och ner på hela lägenheten nu, men den är som bortblåst

Anmäl
2017-11-04 11:47 #73 av: Magi-cat

#72 Kan du ha den någon annanstans än i hemmet?

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-11-04 19:26 #74 av: Dioramabyggare

#72: Kanske den är i bilen (jag antar att stroboskopet är ett sådant som används för inställning av tändningen i motorn)?

Anmäl
2017-11-10 13:17 #75 av: Sara lylyoja

Hej! Jag har förlagt min förlovningsring någonstans här hemma men hittar den inte! Snälla kan någon försöka hjälpa mig att hitta den! Tack på för hand

Anmäl
2017-11-12 13:36 #76 av: Emmaros

Hej! Vi checkar ut om två timmar och behöver hjälp.
Är på semester med familjen och dottern tappade sin tand . Tanden ligger i en plastpåse med en svart hårsnudd om . Har vänt upp och ner på hotellrummet men hittar inte den. Snälla hjälp 😭

Mvh
Emma

Anmäl
2017-11-12 13:38 #77 av: NeferNefer

#76: Har ni kollat mellan sängen och väggen?

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-11-12 13:52 #78 av: Emmaros

Ja och lyft madrasserna😭

Anmäl
2017-11-12 13:56 #79 av: NeferNefer

Och ni har inte råkat kasta den i soporna under packandet?

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-11-12 14:26 #80 av: Emmaros

Får gå igenom soporna igen, städerskan tömde igår så orolig att hon fått med de

Anmäl
2017-11-12 15:44 #81 av: Magi-cat

...eller kolla packningen så ni inte redan fått med det i den?

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-11-13 13:33 #82 av: emilia_85

Jag tappade bort ett minneskort (Sandisk micro SD med adapter) någon gång under den 3 november. Jag brukar aldrig tappa saker jag har i mina byxfickor och på något sätt har minneskortet lämnat min bakficka. Jag har letat på alla tänkbara platser, men jag hittar det inte. Högre makter har meddelat att det inte är förlorat.  Kan någon hjälpa mig att se vart minneskortet finns? 
Väldigt tacksam för hjälp. <3 

Bifogar länk för hur kortet ser ut:
https://www.netonnet.se/art/telefoner/mobiltelefontillbehor/minneskort/sandisk-microsdhc-ultra-32gb-80mbs-uh/223375.9067/
 

Anmäl
2017-11-13 15:30 #83 av: kattisel

Hej! Jätteknäpp att fråga om lite tyg, men det är inte vilket tyg som helst som jag tappat bort (affektionsvärde). Jag tror att tygerna låg i en plastpåse som jag lagt på nåt "bra ställe". Frågan är vart mitt bra ställe är, kan nån hjälpa? Ibland får jag en känsla o letar där, men nej.

Anmäl
2017-11-13 15:38 #84 av: vargman

#83 kattisel
Kan vara ute och cykla nu men det första jag tänker på är långt ner möjligen lite skymd i en trälåda. Alltså jag kan inte se vad det specifikt är för trälåda. Kan vara en byrålåda, kista eller bara en låda som är gjord sv träd. Känns som det kommit under böcker, tidningar eller dylikt.

Anmäl
2017-11-14 04:46 #85 av: Eva79

Hej! Våran katt försvann i lördags. Släppte ut han och sin syster vid 10-tiden innan jag åkte till jobbet. När jag kom hem på kvällen kom bara systern hem. Han har inte kommit tillbaka än och nu börjar vi bli oroliga då han inte är fullvuxen än och det börjar bli kallare på nätterna med.

Anmäl
2017-11-14 07:57 #86 av: Maria

#85 Han är väl kastrerad?

/Maria

 

Anmäl
2017-11-14 08:27 #87 av: Eva79

Nej. Han är inte det utan jag ska kastrera honom om 2 veckor då jag fått tid

Anmäl
2017-11-14 08:35 #88 av: Maria

Du menar att du har släppt ut en okastrerad kattunge???

Jag hoppas innerligt att han kommer tillbaka. Jag hoppas också att han är chipmärkt och registrerad.

Sök inne på Kattpolisen iFokus för där finns en massa bra tips.

https://kattpolisen.ifokus.se/

/Maria

 

Anmäl
2017-11-14 09:02 #89 av: Astrid62

Hej! Jag har förlagt ett USB-minne. Det var svart och företagsnamnet där jag arbetar stod på med vita bokstäver. Dessutom hängde det fast ett svart långt band att ha om halsen. USB-Minnet innehöll många foton som jag tankat ut från min mobiltelefon.

Tack på förhand!

Med vänlig hälsning Astrid

Anmäl
2017-11-14 09:16 #90 av: Eva79

Nu var det ju inte det jag ville ha svar på. Alla sarkasmer undanbedes.

Jag ville bara veta om nån kan hjälpa mig att se var han kan befinna sig

Anmäl
2017-11-14 09:16 #91 av: Eva79

Anmäl
2017-11-14 09:20 #92 av: Maria

#90 Menar du att det är sarkasmer att fråga om han är kastrerad eller chipmärkt?

/Maria

 

Anmäl
2017-11-14 09:34 #93 av: kattisel

#84 Tack så hjärtligt för ditt svar! Vi har inte hittat än, men letar vidare! :-)

Anmäl
2017-11-14 09:50 #94 av: Magi-cat

#85 Vilken fin katt, hoppas han snart är tillbaka! 
Det finns också en bra söksajt som heter Vilse.nu:

https://hittekatter.ifokus.se/articles/574340d4ce12c43546000482-vilsenu-ny-soksajt-nar-katten-ar-vilse?articles-1

Jag förstår att ni är oroliga. Sätt upp lappar där folk vistas, ring polisen, djursjukhusen etc. På en del orter finns Facebookgrupper för borttappade husdjur eller lokalfrågor, kolla det, de brukar vara allra effektivast! Lycka till!

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2017-11-15 18:47 #95 av: hannea@hotmail.com

Hej.
Dottern iPad är borta. Den ligger i ett mörkgrått fodral med ett klistermärke i form av en blixt på baksidan. Är det nån som kan se något om var den kan befinna sig.
Tack på förhand!

Anmäl
2017-11-15 18:48 #96 av: Ringos

Tappat min korthållare, med körkort och allt i.

Hej på er.
I lördags så antingen förla/ tappade jag min kreditkortshållare.
Jag tycker jag har letat överallt men utan resultat.
Hade ca 10 kort i den, Körkort, kontokort, träningskort m.m.
Den är metall färgad med svart mönstrat tyg på andra sidan.

Jag tänkte ge det här en chans men sen måste jag förlustanmäla allt.

Hoppas någon kan hjälpa mig.

Med vänlig hälsning

Kalle.


Anmäl
2017-11-20 15:25 #97 av: Evamarieo

Hej
Känner mig förtvivlad över att en röd ask, lite större, är försvunnen. Där låg bland annat två ringar, efter min pappa. Det ena en förlovningsring o den andra en klackring.
Är upprör över att någon flyttat på dem o hann ju skylla på sambon.
Asken stod ett ett skåp med glasdörrar i vardagsrummet.
Jag hoppas mågon kan hjälpa mig att få veta vart de är! Eller i värsta fall släppa taget om dem.
Evigt tacksam för svar.

Anmäl
2017-11-20 15:25 #98 av: Evamarieo

Anmäl
2017-11-20 20:42 #99 av: denana.skoric@gmail.com

Tappade bort mina ringar och har letat överallt. Skulle vara evigt tacksam om någon kan hjälpa mig hitta dem då de är av stort nostalgiskt värde för mig.

Anmäl
2017-11-20 20:56 #100 av: Uffelie

Har tappat bort första skivan påtredje säsongen av Beverlyhills Det skulle betyda mycket om jag kunde få hjälp att hitta den

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.