Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Duvor betydelse? Varsel?

2017-07-11 14:32 #0 av: rossy

Duvor varsel eller slump.

Det har pågått i några år nu att duvor kommer nära mej på märkliga sätt. Kanske de vill säga/varsla för något. Trodde först det hade med min hälsa att göra eftersom den vacklat de senaste åren men jag förstår inte innebörden. Kanske har det med religion att göra för första gången en duva visade sig var under ett dop då jag såg den sitta utanför kyrkfönstret på en gravsten med en kvist i näbben.  Kanske jag får religösa tecken men är för trög för att fatta så det fortsätter i flera år. Det som händer är bl.a. att duvor plötsligt hoppar fram framför mig eller flyger väldigt nära, De kan landa på vägen och gå vid min sida några meter för att sen flyga igen. När jag kör bil sitter de ofta mitt på vägen för att sen flyga framför bilen ett tag. Detta händer nästan varje dag. Kanske det inte betyder någonting men kul att höra om någon har liknande upplevelser eller förslag på vad det kan bero på.

Anmäl
2017-07-11 14:38 #1 av: [NeferNefer]

Känn efter: vad betyder duvor för dig? Glad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-11 16:33 #2 av: 2Sirius

En vänn till mig har liknade upplevelser med någon rovfågel, på väg till jobbet.

Själv har jag Flugor, jag kan vara nyduschad, på ett ställe där det inte borde finnas flugor, men ändå finns det en runt mig...
Inte sällan så kan de också vara agressiva, och desto mer irriterad jag blir på dem, ju aggressivare blir dom.

Anmäl
2017-07-11 22:46 #3 av: rossy

Jag funderade en stund på vad duvor betyder för mej och då är det är det främst fred och frihet jag kommer att tänka på. Kom också på att jag för länge sedan både har skulpterat en duva och graverat duvor på glas. Kanske det för mej betyder att slita sig loss från något att bli fri. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.