Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medium

Kan någon hjälpa mig?

2017-07-09 00:34 #0 av: Hejjordgubbe

Jag har skrivit till en kille och väntar på att han ska svara mig. Det har gått över en månad nu o jag har inte hört något. Han betyder mycket för mig. Kan någon känna ifall han kommer höra av sig till mig snart?

Anmäl
2017-07-09 05:32 #1 av: NeferNefer

Mitt tips är att du skriver en gång till. Är du säker på att han fick ditt brev/ditt mail?

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-09 12:28 #2 av: Hejjordgubbe

Ja det fick han, jag har skrivit flera ggr men inte fått nåt svar så jag skulle vilja veta av någon synsk människa om han kommer höra av sig snart eller om han inte är intresserad, eller vad anledningen är att han inte har svarat?

Anmäl
2017-07-09 12:33 #3 av: NeferNefer

#2: Det tycker jag du ska fråga honom om i stället. Men har han inte svarat är han förmodligen inte så värst intresserad.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-09 12:44 #4 av: Amandla

Vill bara påpeka att det inte är seriöst alls att känna in en person som inte gett sin tillåtelse till det. Det handlar om integritet och respekt. I övrigt håler jag med om det som Nefer skrivit.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-07-09 12:49 #5 av: NeferNefer

#4: Helt rätt. Och jag tror att du, hejjordgubbe, också förstår det. Du skulle inte vilja att andra läste av dig utan att du visste det.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-11 10:40 #6 av: Choklad

Håller med ovanstående, man bör inte läsa av andra utan tillåtelse, men har han inte svarat på så pass lång tid, så antingen har det hänt något hos honom, eller så vill han inte svara

U R us

Anmäl