Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övningar

Hur kan jag höra min guide?

2017-06-14 00:02 #0 av: NatalieQ

Jag hör bara min guide mellan sömn och vaket tillstånd. Hon brukar säga någon mening innan jag hinner vakna till ordentligt. Hur gör jag för att höra henne i vaket tillstånd? Någon?

Anmäl
2017-06-14 05:00 #1 av: [Roe Deer]

Det är inte alltid man HÖR sina guider. Jag har erfarit att de ofta kan förmedla sig som kristallklara bilder för ditt inre. Likt en tanke, som ser ut som ett klart minne! Ens i detta tillstånd pratar de inte alltid, ibland visar de vad de vill via känslor och ytterligare bilder. Lite om kodmeddelanden. Lycka till!

Anmäl
2017-06-14 08:47 #2 av: NatalieQ

Tack för svar! Ja jag brukar få rysningar när något jag säger stämmer.

Anmäl
2017-06-14 10:05 #3 av: [Vandrar med Wolf]

# 0 Det där är nåt du kan träna upp och helt klart har du förmågan att med fysisk hörsel höra din guide och en dag kan det bara öppna upp eftersom du redan har förmågan under avslappnat tillstånd att höra henne.

Jag har så långt jag kan minnas ner i barndomen hört min guide och vi pratar lika enkelt som när två fysiska personer för ett samtal.Många guider som redan skrivs i 1 kommunicerar telepatiskt och en del menar att alla inte har förmågan att rent fysiskt med fysisk röst kunna höra sina guider eller andra sidan men den gåvan den tror jag vi alla har men ofta blockerar vi oss och då får dom svårt att nå fram.

Några enkla tips är att prata med din guide om allt mellan himmel och jord,låt henne vara delaktig i din vardag och på så vis öppnar man upp för kommunikation både telepatiskt och med fysisk röst.Du kan även be henne hjälpa dig att öppna upp dom fysiska röstsinnena.Lycka till Glad

Här är en artikel jag skrev här inne för många år sedan som tar upp ämnet andliga guider lite och det här är ett ämne som aldrig tar slut så artikeln skrapar bara lite på ytan men lite kort om våra kära guider.

http://overnaturligt.ifokus.se/articles/4e4f80c988f472713600577e-vara-andliga-guider

Anmäl
2017-06-15 18:56 #4 av: NatalieQ

Tusen tack! 🙂

Anmäl
2017-06-16 14:51 #5 av: m2studio

Hur man kan träna för att vara effektivaste träning att hör sin guide? Jag aldrig hörde något eller inte har uppfattat det.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.