Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Tecken o siffror med betydelse?

2017-06-02 17:03 #0 av: RainyDays

Hejhej! Finns det någon här som är kunnig inom det här med siffror/ tecken och deras betydelse som kan hjälpa mig lite? (:

Jo det är såhär att jag ganska länge blivit ''förföljd'' av tecknet ''&''. Jag ser det överallt och lägger märke till det, sladdar kan formas till det, det tar min uppmärksamhet i texter, ser det alltid på skyltar osv.

I samband med ''&'' tecknet har jag på senaste tiden sett åttor överallt. Varje gång jag ska säga något som har med nummer att göra säger jag 8, när jag tittar på klockan finns siffran 8, och detdär tecknet ''&'' som jag alltid ser, börjar också se ut som en åtta!

Ibland känns det som att jag håller bli galen, sett ''&'' i något halvår och 8:or överallt den senaste veckan. Känns också som att de två har med varandra att göra.

Finns det nu någon som kanske vet vad det kan betyda om det ens betyder något? Har undrat över detta lång tid och försökt hitta svar på egen hand men får inte fram vad det kan vara. Tack på förhandHjärta

Anmäl
2017-06-02 17:18 #1 av: [NeferNefer]

Vad gäller tecken vill jag uppmana dig att känna in vad tecknet betyder för dig.

Vad gäller siffror kan jag rekommendera den här sidan: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.se/p/index-numbers.html

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.